Breki Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Szembesültem vele mekkora ökör vagyok időnként :) .....keresgetem a megoldást, hogy a tv-t összekössem valami módon vagy a szgéppel, vagy más nagy kapacitású adathordozóval/lejátszóval. Ma volt egy kis időm játszani vele, így a 4G-s penre kiírtam néhány filmet.....és ez a hüle tv képes volt tökéletesen lejátszani az xvid (meg az mpeg, vcd....stb) kódolásu filmet is :) Tehát nincs más dolgom, mint a külső usb-s mobil rack-et átpakolni a tv mellé és mozizhatok kedvemre, hiszen a tv-be be van építve a médialejátszó, csak etetni kell :D Ha találnék 7m hosszú USB kábelt még pakolászni sem kéne, de mindenhol csak 5m-es van vagy erősítős 12m-es. Mondjuk arra sem találtam még infót, hogy mekkora háttértárat képes fogadni.....van esetleg valakinek tapasztalata ilyen téren? A gyártó sem ad ilyen infót.....
daykiller Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Szembesültem vele mekkora ökör vagyok időnként :D .....keresgetem a megoldást, hogy a tv-t összekössem valami módon vagy a szgéppel, vagy más nagy kapacitású adathordozóval/lejátszóval. Ma volt egy kis időm játszani vele, így a 4G-s penre kiírtam néhány filmet.....és ez a hüle tv képes volt tökéletesen lejátszani az xvid (meg az mpeg, vcd....stb) kódolásu filmet is :) Tehát nincs más dolgom, mint a külső usb-s mobil rack-et átpakolni a tv mellé és mozizhatok kedvemre, hiszen a tv-be be van építve a médialejátszó, csak etetni kell :D Ha találnék 7m hosszú USB kábelt még pakolászni sem kéne, de mindenhol csak 5m-es van vagy erősítős 12m-es. Mondjuk arra sem találtam még infót, hogy mekkora háttértárat képes fogadni.....van esetleg valakinek tapasztalata ilyen téren? A gyártó sem ad ilyen infót..... Nem tartom kizártnak, hogy az USB-s külső vinyót kidobja. Ez függ a szoftverétől. Amúgy FullHD TV-n nehogymá xvidet nézzél bazki. :)
Mc-elek Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Tegnap sikerült menni egy felesleges kört :Edelény-Nyíregyháza...elmentünk volna xfucktor koncertre...majd beálltam a sorba és kiderült hogy nincs már jegy.... Másrészt a 37-es út hogy mennyire szar állapotba van Szerencs és Miskolc felé a négysávosig... :D
hakapeszimaki Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 mér van az h ha maxon van a fűtés a középsők közül a balból csak jéghideg jön? Gyárilag ilyen,hogy ne aludjon be a sofőr a melegben.
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 mér van az h ha maxon van a fűtés a középsők közül a balból csak jéghideg jön? Mert még nem tömted be szivaccsal a középső befúvók állandó hideg csatornáját. :D
zozor Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ahoj! BUÉK kedves Cartársak, most már leteszem a lantot és ebben az évben már nem akarok többet dolgozni... Jövőre Veletek ugyanitt!!! :-B
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Szilveszter van az év utolsó napja...gondoltam kellene csinálni valami igazán vad, durva dolgot, amit máskor nem mernék, amivel sokkolom a körülöttem élöket, és megbotránkoztatom a békés, normális embereket...ezért reggel felkelés után nem fésülködtem meg. :D
spzoli Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Tegnap sikerült menni egy felesleges kört :Edelény-Nyíregyháza...elmentünk volna xfucktor koncertre...majd beálltam a sorba és kiderült hogy nincs már jegy.... Másrészt a 37-es út hogy mennyire szar állapotba van Szerencs és Miskolc felé a négysávosig... :D Csak rávett? :) Szilveszter van az év utolsó napja...gondoltam kellene csinálni valami igazán vad, durva dolgot, amit máskor nem mernék, amivel sokkolom a körülöttem élöket, és megbotránkoztatom a békés, normális embereket...ezért reggel felkelés után nem fésülködtem meg. :D Én egész évben durvulok.. :)
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Én egész évben durvulok.. :) Kemény vagy csoki. :) Nem csináltál egy előtte-utánna képet? :D
spzoli Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Kemény vagy csoki. :) Nem csináltál egy előtte-utánna képet? :D Értelme?
spzoli Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Jót röhögnénk. :D A sok sztívönszegálos képsor után egyáltalán nem lenne vicces.
Endre06 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Valami nincs bekötve a régiben. Nem próbáltad megfordítani? Én nem nagyon használom a scartot, bár van kábelem hozzá, mert van 4 tv és sűrűn előfordul, hogy a konyhában vagy a hálóban nézek dvd-t. RF-en operálok, bár jár némi minőségromlással, de így csak egy kábel kell, az új tv meg még a hangyabolyból is tökéletes képet csinál.... :D Leírnád konkrétan a márkáját, típusát? :)
Mc-elek Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Csak rávett? :D ilyen férfinemiszerv vagyok :) más innen valamelyik jó lehet HALL-nak: http://www.hestore.hu/cat_384.html
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 A sok sztívönszegálos képsor után egyáltalán nem lenne vicces. Pölö ez: :D
Tiv. Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Milyen motor van most abban az astrában? C16NZ? Esetleg SZR? Miért él még mindig az emberekben az a hülye tévhit, hogy a kisebb motorú autó kevesebbet eszik? :D A dízel drágább fenntartása vajon megér ennyit? Maximum a kényelmi extrák miatt éri meg cserélni autót, de attól, hogy valami fiatalabb még nem jelenti egyenesen azt, hogy jobb is...lásd Novy példáját. Miről beszélsz? Miért drágább fenntartani a dizelt? Nekem a 3 és fél év, 110 ezer km. alatt nem sokat kellett a motorra költenem. Egy garnitura izzitógyertya. Az sok? Ha nyomom neki sem eszik 6.5 nél többet. Ha normálisan járok vele, 5-5.5. De ezt te is tudod. :)
Breki Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Nem tartom kizártnak, hogy az USB-s külső vinyót kidobja. Ez függ a szoftverétől. Amúgy FullHD TV-n nehogymá xvidet nézzél bazki. :) Szerinted a 4G-s penre mennyi film fér FullHD-ban....csak kipróbáltam, mit tud :D :D :P Leírnád konkrétan a márkáját, típusát? :o Ő az..... :D Miről beszélsz? Miért drágább fenntartani a dizelt? Nekem a 3 és fél év, 110 ezer km. alatt nem sokat kellett a motorra költenem. Egy garnitura izzitógyertya. Az sok? Ha nyomom neki sem eszik 6.5 nél többet. Ha normálisan járok vele, 5-5.5. De ezt te is tudod. :D Ezt csak megerősíteni tudom. Az enyém 2 éve van nálam. Mikor megvettem kicseréltettem a vezérlést, olajat, szűrőket, azóta a szokásos szűrők, olajcserék kivételével nem kellett többet költeni rá. Az izzítók nálam is fogyóeszköz (1 évben 1×), ami meg előjött (önindító, generátor) az előfordul benzinesnél is..... Illetve 1× megadta magát egy 6000 Ft-os érzékelő..... :)
daykiller Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ez LOL. Házunk előtt lerohadt egy F Astra Caravan (klasszik), de olyat csinál, hogy az első helyzetjelzők villognak mint elakadásjelző. :D Aztán ha bekapcsolja az indexet, akkor bekapcsol a tompított is. :) :)
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Ez LOL. Házunk előtt lerohadt egy F Astra Caravan (klasszik), de olyat csinál, hogy az első helyzetjelzők villognak mint elakadásjelző. :) Aztán ha bekapcsolja az indexet, akkor bekapcsol a tompított is. :) :D De ugye kimész segíteni neki? :D
Breki Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Nem tartom kizártnak, hogy az USB-s külső vinyót kidobja. Ez függ a szoftverétől. Amúgy FullHD TV-n nehogymá xvidet nézzél bazki. :D A 250-es vinyóval nem dobja ki. :) Belelát a könyvtárakba, simán megy..... :) Nem bírtam ki, kipróbáltam :P Egyetlen hibát vélek felfedezni.....ami film tv-rip, vagy csak simán 4:3 arányú, azt nem nyitja ki teljes képernyőre, két oldalt marad szép vastag fekete sáv. Ez legyen a legnagyobb probléma...... :D
daykiller Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 De ugye kimész segíteni neki? :D Már elvontatták és amúgy sem érek rá ilyenre most.
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Már elvontatták és amúgy sem érek rá ilyenre most. Részemről nem ráérés kérdése, ha látok az út szélén egy f astrát, mindíg megállok. :D
daykiller Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 A 250-es vinyóval nem dobja ki. :) Belelát a könyvtárakba, simán megy..... :) Nem bírtam ki, kipróbáltam :D Egyetlen hibát vélek felfedezni.....ami film tv-rip, vagy csak simán 4:3 arányú, azt nem nyitja ki teljes képernyőre, két oldalt marad szép vastag fekete sáv. Ez legyen a legnagyobb probléma...... :D Akkor mákod van. :D Mostantól csak 1080(i) filmeket tessék torrent oldalakról "vásárolni". :D :P
daykiller Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Részemről nem ráérés kérdése, ha látok az út szélén egy f astrát, mindíg megállok. :D Jóhát bocs. Feljöttem, átöltöztem, kinéztem az ablakon, aztán megláttam, de akkor már ott volt érte egy Toyota, ami elvontatta 2 perccel később. Legközelebb arrébb rúgom a Toyotást, hogy majd én, mert márkatárs. :)
zotya975 Elküldve December31, 2010 Elküldve December31, 2010 Jóhát bocs. Feljöttem, átöltöztem, kinéztem az ablakon, aztán megláttam, de akkor már ott volt érte egy Toyota, ami elvontatta 2 perccel később. Legközelebb arrébb rúgom a Toyotást, hogy majd én, mert márkatárs. :D Nem lebacás volt, hanem a saját hozzáálásom közlése, mióta nem tudom értelmezni a smájlikat a mondat végén?
Recommended Posts