zozor Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Volvo. Padka, de majd ócóért feljavít, drágáért elad. Szerintem igen, de nem lesz nagy bótod belőle, mert az üvegnél ér hozzá :D (Legalábbis én ezekre tippelek :P ) Állat :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 akkor csere? újonnan ezt hogy kell keresni? csak mert én sehol se találtam a neten. Bontóban kellene megnézni, de mondjuk én nem cserélném, fordulatszámmérős a műszeregység? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Volvo. Padka, de majd ócóért kijavít, megunásig használ (egy nyár) drágáért elad. Szerintem igen, de nem lesz nagy bótod belőle, mert az üvegnél ér hozzá :D (Legalábbis én ezekre tippelek :) ) Ügyes vagy! 5-ös :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
benel Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ezt csak úgy mert unatkoztam :D (húb@zz kellene egykét új üléshuzat :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ezt csak úgy mert unatkoztam :D (húb@zz kellene egykét új üléshuzat :) ) Nekifutásból indítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ezt csak úgy mert unatkoztam :) (húb@zz kellene egykét új üléshuzat :) ) Hova lett az ablaktekerő? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ezt csak úgy mert unatkoztam :D (húb@zz kellene egykét új üléshuzat :) ) Jó-jó, de miért lihegsz annyira? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
benel Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Hova lett az ablaktekerő? :D öö letört :) de nem a tekerő hanem a csonk :P vagyis először elnyíródott. Utána még megoldottam egy átfúrással és szöggel, de pár hónap után megint kezembe maradt a kurbli :) emelőszerkezetcsere lesz :D nem lihegek csak belehuppantam az ülésbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 De jó lenne tudni, hogy melyik márkájú önindítóm van. :D Delco-Remy-re tippelek mondjuk... Meg olyan, mintha EPC szerint a Valeo már a csere és Delco nem kapható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 De jó lenne tudni, hogy melyik márkájú önindítóm van. :) Delco-Remy-re tippelek mondjuk... Meg olyan, mintha EPC szerint a Valeo már a csere és Delco nem kapható. Nincs ráírva? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nincs ráírva? :D Felülről nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 De jó lenne tudni, hogy melyik márkájú önindítóm van. :D Delco-Remy-re tippelek mondjuk... Meg olyan, mintha EPC szerint a Valeo már a csere és Delco nem kapható. Egy sráccnak ettől is nehezebben indul a vas... Aksi uj, önindító generálozva, és úgy indul, mintha le lenne merülve az aksi, nyüszög 4 et és beindul... nemtudom, hogy a testkábel jó e.. Más tippek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 X16XEL-ben mit jelent az L ? A gsi B corsák x16xe motorosak. Szerelőm nyakán maradtEz ,a gyerek aki hozatta kifogásolta azt a két horpadást..mégis mit várt 500juró-ért :D 2kilóért benne lenne a motor,váltó az enyémben friss vezérléssel. Olvastam az Astra kékikönyvében,hogy az x16xel országúton 5.3-at városban 8.6-ot fogyaszt, ez ugyanannyi mint az én x12sz-m fogyasztása,tényleg ilyen takarékos ez a moci? Jóféle motor vagy ennek is robban,reped a szívósora stb...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Egy sráccnak ettől is nehezebben indul a vas... Aksi uj, önindító generálozva, és úgy indul, mintha le lenne merülve az aksi, nyüszög 4 et és beindul... nemtudom, hogy a testkábel jó e.. Más tippek? Meg kellene mérni megvan-e hiánytalanul az indítómotornál az akkufesz. Nem tudom, a gyujtáskapcsoló tud-e annyira koszolódni, hogy ott veszti el a power egy részét.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 X16XEL-ben mit jelent az L ? A gsi B corsák x16xe motorosak. Szerelőm nyakán maradtEz ,a gyerek aki hozatta kifogásolta azt a két horpadást..mégis mit várt 500juró-ért :D 2kilóért benne lenne a motor,váltó az enyémben friss vezérléssel. Olvastam az Astra kékikönyvében,hogy az x16xel országúton 5.3-at városban 8.6-ot fogyaszt, ez ugyanannyi mint az én x12sz-m fogyasztása,tényleg ilyen takarékos ez a moci? Jóféle motor vagy ennek is robban,reped a szívósora stb...? az XEL gyengébb mint az XE régebben írták itt, hogy csak motorveérlőben különböznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 X16XEL-ben mit jelent az L ? A gsi B corsák x16xe motorosak. Szerelőm nyakán maradtEz ,a gyerek aki hozatta kifogásolta azt a két horpadást..mégis mit várt 500juró-ért :D 2kilóért benne lenne a motor,váltó az enyémben friss vezérléssel. Olvastam az Astra kékikönyvében,hogy az x16xel országúton 5.3-at városban 8.6-ot fogyaszt, ez ugyanannyi mint az én x12sz-m fogyasztása,tényleg ilyen takarékos ez a moci? Jóféle motor vagy ennek is robban,reped a szívósora stb...? Ne akarj olyan motort! Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ezt csak úgy mert unatkoztam :D (húb@zz kellene egykét új üléshuzat :P ) ugyhallom igencsak szipogsz te is!! :) :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Egy sráccnak ettől is nehezebben indul a vas... Aksi uj, önindító generálozva, és úgy indul, mintha le lenne merülve az aksi, nyüszög 4 et és beindul... nemtudom, hogy a testkábel jó e.. Más tippek? Ma megküldtem normális töltővel az akksit. Levettem és 14,22V-ot mértem a kapcsain. Aztán megsmirgliztem a kapcsokat, valamint a sarukat is belül és ha már ott voltam, kicseréltem a szorító csavarokat, mert eléggé meg voltak gyengülve (ki az az állat, aki 5.6-os csavart rakott bele :D). Jobban indult, igaz nem is voltak reggeli hidegek kora délután és nem is állt annyit. Szerintem közrejátszott, hogy jól fel volt töltve az akksi (17V-tal töltöttem és 5A-t vett fel néhány órán át). Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Felülről nem láttam. Akkor valszeg nem Valeo mert nekem az van és látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ne akarj olyan motort! Mindig az a vége,hogy maradok a 45lónál ez a legjobb motor a corsában öröm boldogság,csupa móka kacagás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Mindig az a vége,hogy maradok a 45lónál ez a legjobb motor a corsában öröm boldogság,csupa móka kacagás. :D Nem a motorcserével van a bajom, hanem hogy a legszarabb motort akarod belapátolni.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Nem a motorcserével van a bajom, hanem hogy a legszarabb motort akarod belapátolni.. :D C20XE-t bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Bontóban kellene megnézni, de mondjuk én nem cserélném, fordulatszámmérős a műszeregység? nem, sajnos sima csak. de ford.számmérősre szeretném cserélni majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 C20XE-t bele. :D Annak szar a HF-e azt mondják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Annak szar a HF-e azt mondják. XEL meg egy kalap szar... akkor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts