Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 dejotraktoromvanponthu :D :) mtzponthu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Használ valaki ilyen vagy hasonló médialejátszót? Létezik ebből olyan aminek saját belső vinyója van? Unom már a cd-ket írogatni..... :D Létezik. Ugyanott: Épp csak kétszer annyiba kerül. Viszont tud 500 GB-ot. Engem most meglepett az ára, azt hittem olcsóbbak ezek a kütyük. Biztos van olcsóbb is, most csak ebben a webshopban néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 opelforumponthu, nem pedig dejotraktoromvanponthu :) :) mtzponthu Hallottam már hogy vannak akik igénylik a fájdalmat, de hogy még itt is ennyien vannak azt nem gondoltam volna :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Hallottam már hogy vannak akik igénylik a fájdalmat, de hogy még itt is ennyien vannak azt nem gondoltam volna :D :) :) Akkor itt van neked valami GM moci V8 diesel: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Elég jó cucc. Haverom msot vett magának karácsony előtt. Az övé ASUS és 2ezerrel olcsóbb mint ez. Ugyan ebbe a boltba vette. És igen elég hasznos és jó dolog először fújoltam, de tetszik. Csak a karvajságom miatt nem adok rá pénzt. :) De amúgy vennék én is egyet. Öszekötöd géppel és heló. De ezen van vifi is szal csak rá kell küldeni a filmet és nézed. Tényleg jó és hasznos. Oda viszed ahova akarod minden tv-n megy. :D 10es Talán az övé belső vinyós. De ez is támogat 1terráig. Pont az lenne a cél, hogy ne kelljen hozzá a gép, ezért lenne jobb a belső vinyós. Bár nekem is itt figyel velem szemben az usb-s külső rack, 500-as vinyóval. Ha tudja kezelni..... :) Létezik. Ugyanott: Épp csak kétszer annyiba kerül. Viszont tud 500 GB-ot. Engem most meglepett az ára, azt hittem olcsóbbak ezek a kütyük. Biztos van olcsóbb is, most csak ebben a webshopban néztem. Na igen, pont az ára miatt nem jutottam el odáig.....ennyit egyenlőre nem szánnék rá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Akkor itt van neked valami GM moci V8 diesel: http://kephost.hu/thumb-7F9D_4D1BB755.jpg Nah, erről van szó, Astrába vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nah, erről van szó, Astrába vele :D Minek. Rátekeri a 13-as juditfelnit a féktárcsára. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Pont az lenne a cél, hogy ne kelljen hozzá a gép, ezért lenne jobb a belső vinyós. Bár nekem is itt figyel velem szemben az usb-s külső rack, 500-as vinyóval. Ha tudja kezelni..... :D De kell hozzá gép :) Valamiről rá kell tenni a filmet. :) vagy mivel van rajta wifi:D Ezért lehet egyből erre lehetne le tölteni a filmet? Fene tudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Minek. Rátekeri a 13-as juditfelnit a féktárcsára. :D Ne lopoljááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 De kell hozzá gép :) Valamiről rá kell tenni a filmet. :) vagy mivel van rajta wifi:D Ezért lehet egyből erre lehetne le tölteni a filmet? Fene tudja :D Kiscsávó. Mi ilyen szavakat nem ismerünk. Mi torrentről vásárolunk. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Ne lopoljááá :D Meg van már a hetedik? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Meg van már a hetedik? :D Nincs, de majdnem vettem gumit a 6.ra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nincs, de majdnem vettem gumit a 6.ra :D :) Szilveszterkor megfogadod, hogy 2011-ben több felnit veszel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 :D Szilveszterkor megfogadod, hogy 2011-ben több felnit veszel? :) Úriember biztosra nem fogad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Úriember biztosra nem fogad... :D :) :) Gondoltam. Nekem is vehetsz, így javítod a statisztikát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Minek. Rátekeri a 13-as juditfelnit a féktárcsára. :D Csak mert csak :) Ha ez benne lenne, nem ez a féktárcsa lenne rajta, és nem ez a kerék. (megjegyzem ez is hihetetlen túlméret, mert 14-es, de én bátor vagyok, és megkockáztattam :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 De kell hozzá gép :D Valamiről rá kell tenni a filmet. :) vagy mivel van rajta wifi:D Ezért lehet egyből erre lehetne le tölteni a filmet? Fene tudja :) Az odáig rendben van....úgy értem magához a filmnézéshez nem akarom bekapcsolni a gépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Csak mert csak :) Ha ez benne lenne, nem ez a féktárcsa lenne rajta, és nem ez a kerék. (megjegyzem ez is hihetetlen túlméret, mert 14-es, de én bátor vagyok, és megkockáztattam :) ) Nagyon veszélyes ám. Még jó, hogy dízeled van, nincs akkora végsebességed... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December29, 2010 Megoszt Elküldve December29, 2010 Nagyon veszélyes ám. Még jó, hogy dízeled van, nincs akkora végsebességed... :D A nyomatéktól időnként úgy elkezd pörögni, hogy a zzerő széthúzza 15-ösre. Ez a DRAG-mód. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 hogyha nem jön álom a szememre csak kinézek h még megvane :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 :D Jah... Generátort cseréltem. Holnap megmondom érdemes volt -e :) :P Meg nekiálltam telósítani a motorháztetőt, de aztán kb a felénél elakadtam. Szembesültem vele hogy feledékeny vagyok, meg azzal is hogy egy 6-os menetbe nem egyszerű beletekerni a 8-as csavart :D Pedig mennyiszer téma volt te fijúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Ettől csak az volt jobb, mikor rákszültem, hogy tudom ki kel vennem a 6os csavart, de egy anyával megoldom, aha, csak ugyebár a két 6as csavar anyája fel van pöttyintve egy lemezre... szóval mindkét 6os csavart ki kellett venni, és utána fincsi volt állítgatni a mocitetőt. Arrol nem is beszélve, hogy egy kézzel tartottam, másik kezemmel meg tettem vissza a lemezt, bele a 6os anyát, ekkor már fejjel tartottam a mocitetőt... nem egyszerű egyedül. hála Brekinek, kapok két 6 os ra alakítottat :) THX Breki Főnököd pályázik errefelé vmikor mostanában?? Erre püben is lehet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Ti hogy álltok x-fucktor és meg@szar kérdésben? Sehogy , nálam a nyerő! :P hogyha nem jön álom a szememre csak kinézek h még megvane :D :) :) Ha meg már nincs, akkor ébredsz fel igazán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Pedig mennyiszer téma volt te fijúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú Ettől csak az volt jobb, mikor rákszültem, hogy tudom ki kel vennem a 6os csavart, de egy anyával megoldom, aha, csak ugyebár a két 6as csavar anyája fel van pöttyintve egy lemezre... szóval mindkét 6os csavart ki kellett venni, és utána fincsi volt állítgatni a mocitetőt. Arrol nem is beszélve, hogy egy kézzel tartottam, másik kezemmel meg tettem vissza a lemezt, bele a 6os anyát, ekkor már fejjel tartottam a mocitetőt... nem egyszerű egyedül. hála Brekinek, kapok két 6 os ra alakítottat :D THX Breki Főnököd pályázik errefelé vmikor mostanában?? Erre püben is lehet :) Tudom, hogy ezerszer volt szó róla, azonnal eszembe is jutott amikor belenéztem a motorháztető oldalába, hogy mi a f.szért nem megy ez bele... Nekem volt egy remek segítőm, aki ugyan állandóan telefonált, de amikor a "csak még egy kéz kéne" részhez értem akkor azért segített. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Boldog névnapot Dávid cartárs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December30, 2010 Megoszt Elküldve December30, 2010 Boldog névnapot Dávid cartárs :) Köszi :D remélem 10 perc múlva is boldog lesz, mert most megyek le, szembesülni vele, hogy a generátorcsere megoldotta -e a problémámat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts