Gabor -- C14Se Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Miért dobna ki? Másik gépen vagy, másik IP cím, így más a Session ID is. :D Igen, de a Sessiont meg kéne szüntetni egy idő után, mert odaül valaki rosszakaró, ahol Zotya belépve maradt, és teljesen dezinformálja az egész fórumot:) És szerintem egy userID-hoz egy SessionID tartozzon :)
Breki Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Breki kaptam egy komolyabb scart kábelt, és lett kép ... ki érti ezt, ne meg azt hogy VGA kábellel milyen szép képe van, a többi kép meg se közelíti. Valami nincs bekötve a régiben. Nem próbáltad megfordítani? Én nem nagyon használom a scartot, bár van kábelem hozzá, mert van 4 tv és sűrűn előfordul, hogy a konyhában vagy a hálóban nézek dvd-t. RF-en operálok, bár jár némi minőségromlással, de így csak egy kábel kell, az új tv meg még a hangyabolyból is tökéletes képet csinál.... :D
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Igen, de a Sessiont meg kéne szüntetni egy idő után, mert odaül valaki rosszakaró, ahol Zotya belépve maradt, és teljesen dezinformálja az egész fórumot:) És szerintem egy userID-hoz egy SessionID tartozzon :D Az már a júúúzer problémája, ha úgy állítja be, hogy bejelentkezve maradjon (ami nem igaz, csak automatikusan bejelentkezik a sessionID alapján :D). :) Mivel ez az én gépem, így nekem mindenhova automatikusan bejelentkezik, de arra ügyelek, hogy más ne férjen hozzá. Ha ez nem megoldható, akkor úgy kell beállítani a fórumot (ha nincs több felhasználós rendszer kialakítva), hogy kijelentkezzen és persze a jelszót ne jegyezze meg a böngésző. :)
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Já Akkor azért dob ki. Mert elavult a sessionID-d, mert megváltozott a címed/hálózatod. :D Engem is kidob, mikor IP címcsere van.
beligrom Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Akkor azért dob ki. Mert elavult a sessionID-d, mert megváltozott a címed/hálózatod. :D Engem is kidob, mikor IP címcsere van. és olyantat nem tudok h ezen a gépen mindig maradjon bejelentkezve? mer nekem igazából mindenhol olyan, csak ez dob ki
Gabor -- C14Se Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Az már a júúúzer problémája, ha úgy állítja be, hogy bejelentkezve maradjon (ami nem igaz, csak automatikusan bejelentkezik a sessionID alapján :P). :D Mivel ez az én gépem, így nekem mindenhova automatikusan bejelentkezik, de arra ügyelek, hogy más ne férjen hozzá. Ha ez nem megoldható, akkor úgy kell beállítani a fórumot (ha nincs több felhasználós rendszer kialakítva), hogy kijelentkezzen és persze a jelszót ne jegyezze meg a böngésző. :) Jelszót nem jegyeztetem meg, automatikus bejelentkezés nálam sehol sincs. Tudom, hogy ha egyszer megjegyeztetem, akkor tuti elfelejtem :) De a kedvedért bezártam a böngészőt, megnyitottam az opelforum.hu-t, és be voltam jelentkezve. De ha éjjelre hibernálom a gépet, akkor is bejelentkezve marad. Ez igazából tervezői döntés eredménye. Ha törölném a sütiket, fogadjunk hogy nem tudná ki vagyok :D
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 és olyantat nem tudok h ezen a gépen mindig maradjon bejelentkezve? mer nekem igazából mindenhol olyan, csak ez dob ki Gondolom "ez" azért dob ki, mert sűrűn változik valami feltétel a SessionID generálásához. Nálam pl úgy van, hogy mikor napközben nincs bekapcsovla a gép, de megváltozik a külső IP címem, akkor itt nem vág ki mikor hazaértem és bekapcsolom a gépem, és megnyitom a fórumot, mivel nem volt aktív a SessionID, a cookie meg tárolja, amit tárolnia kell. DE! Ha épp meg van nyitva az oldal és közben megszakad a net, megváltozik a külső IP-m, utána ráfrissítek az oldalra, akkor kidob a fórum, mert érvénytelen a SessionID-m. Nem egyezik az IP címmel. (Ugye régen volt egy ilyen biztonsági rés az iWiW-n is, hogy ha valakinek megtudtad a SessionID-jét és IP-jét, akkor át lehetett vágni a rendszert)
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Jelszót nem jegyeztetem meg, automatikus bejelentkezés nálam sehol sincs. Tudom, hogy ha egyszer megjegyeztetem, akkor tuti elfelejtem :D De a kedvedért bezártam a böngészőt, megnyitottam az opelforum.hu-t, és be voltam jelentkezve. De ha éjjelre hibernálom a gépet, akkor is bejelentkezve marad. Ez igazából tervezői döntés eredménye. Ha törölném a sütiket, fogadjunk hogy nem tudná ki vagyok :P Firefox megmondja neked, ha elfelejtetted. :D A sütik törlésével természetes, hogy nem tudná ki vagy. :) Bár attól még a böngésző megjegyzi neked a jelszót és nevet, ha kéred... :)
Dáwid Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Gyorsan fakul :D Amúgy nekem semmi. Nagynéném corsája is piros volt, miután beletolatott egy IFA az újrafestett rész ilyen lett mint ez, az eleje meg mint Dáwidé :) :D Jah... Generátort cseréltem. Holnap megmondom érdemes volt -e :) :P Meg nekiálltam telósítani a motorháztetőt, de aztán kb a felénél elakadtam. Szembesültem vele hogy feledékeny vagyok, meg azzal is hogy egy 6-os menetbe nem egyszerű beletekerni a 8-as csavart :D
zotya975 Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Igazából nem is ez a furcsa, hanem hogy timeout-tal nem dob ki egy idő után. Ja igen meg ez is.... :D még ha tudnám , mi a tószt ez? :D :) Hááát, ha csak ez kell... tudom ám a számod...:o :D Kösz, tudtam, hogy rád mindíg számíthatok! :) Igen, de a Sessiont meg kéne szüntetni egy idő után, mert odaül valaki rosszakaró, ahol Zotya belépve maradt, és teljesen dezinformálja az egész fórumot:) És szerintem egy userID-hoz egy SessionID tartozzon :D Gondolod, hogy bárki nálam jobban össze tudná keverni a topicokat, és többet offolna? Aki utánnam jön csak jobb lehet. :P
Mc-elek Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 :D Jah... Generátort cseréltem. Holnap megmondom érdemes volt -e :) :) Meg nekiálltam telósítani a motorháztetőt, de aztán kb a felénél elakadtam. Szembesültem vele hogy feledékeny vagyok, meg azzal is hogy egy 6-os menetbe nem egyszerű beletekerni a 8-as csavart :D hol volt ez újra fényezve? mert az egész jól néz ki :P
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 hol volt ez újra fényezve? mert az egész jól néz ki :) 16 éve a gyárban. :D
Gabor -- C14Se Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/145677-20101229-Cb6Mqd.jpg :D Jah... Generátort cseréltem. Holnap megmondom érdemes volt -e :) :P Meg nekiálltam telósítani a motorháztetőt, de aztán kb a felénél elakadtam. Szembesültem vele hogy feledékeny vagyok, meg azzal is hogy egy 6-os menetbe nem egyszerű beletekerni a 8-as csavart :D Hátmég milyen nehéz 6os csavarra 5ös menetmetszőt rátekerni :) Amúgy ilyen fakó: Ezen a képen látszik talán legjobban. A kép bal széle... Amúgy a tiéd tényleg szép még. Hol van ez a kép? Lenne tippem de biztos nem az :D
Breki Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Jah... Generátort cseréltem. Holnap megmondom érdemes volt -e :) :) Meg nekiálltam telósítani a motorháztetőt, de aztán kb a felénél elakadtam. Szembesültem vele hogy feledékeny vagyok, meg azzal is hogy egy 6-os menetbe nem egyszerű beletekerni a 8-as csavart :D Én bevittem a céghez, és a kisöreg percek alatt 6-osra varázsolta az esztergán.....egyszerűbb volt kicserélni és nem kellett szétbarmolni a menetet.....
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Én bevittem a céghez, és a kisöreg percek alatt 6-osra varázsolta az esztergán.....egyszerűbb volt kicserélni és nem kellett szétbarmolni a menetet..... Én is ezt fogom csinálni. :D
zozor Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Kösz, tudtam, hogy rád mindíg számíthatok! :) A barát az barát- még ha ez azzal is jár, hogy akár éjjel felhívja, amikor szüksége van rá- vagy ha nem... :D :)
zotya975 Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Én is ezt fogom csinálni. :) Egy helyen melóztok? :D :)
daykiller Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Egy helyen melóztok? :D :) Vasúton van egy nagy esztergaműhely. :) Bár olyan lusták, hogy fél 1kor már elzavartak, így ismerős külsőshöz lett víve a satu orsója. :D
Dáwid Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Hátmég milyen nehéz 6os csavarra 5ös menetmetszőt rátekerni :P Amúgy ilyen fakó: http://kepfeltoltes.hu/101229/DSC_5973_www...ltoltes.hu_.jpg Ezen a képen látszik talán legjobban. A kép bal széle... Amúgy a tiéd tényleg szép még. Hol van ez a kép? Lenne tippem de biztos nem az :D A kép a "D" meghajtón van, az Opel-mappában :D Szép a lóf.szt :) :D (2 éves kép :) ) mosás-ócsópolírozás után ilyen volt 1 hétig, aztán visszamattult a p.csába :D Ha van időm Így, meg Így néz ki (pár napig...), ha meg csak átmegyek vele a gépin, akkor meg Így. (illetve nem. Itt is fél napig simogattam :o )
Breki Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Én is ezt fogom csinálni. :) Másnak is tetszett már a megoldás, mert kettő ott figyel a cégnél rászigszalagozva más alkatrészekre és várja az utazást :D A kisöreg meg már méretet vett a faudikról, hogy ne kelljen gyárit szerezni.... :) Kár, hogy a feladatra alkalmas anyag kell hozzá, legalább 8.8-as..... :D
Dáwid Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 hol volt ez újra fényezve? mert az egész jól néz ki :D Ott, és akkor, ahol, és amikor összerakták. :D Én bevittem a céghez, és a kisöreg percek alatt 6-osra varázsolta az esztergán.....egyszerűbb volt kicserélni és nem kellett szétbarmolni a menetet..... Itt is az lesz :) (csak várhatok a suliszünet végéig, mert esztergás-ismerős, csak az eszterga-tanárom van, a suliban :)
Gabor -- C14Se Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 A kép a "D" meghajtón van, az Opel-mappában :D Szép a lóf.szt :D :P (2 éves kép :) ) mosás-ócsópolírozás után ilyen volt 1 hétig, aztán visszamattult a p.csába :D Ha van időm Így, meg Így néz ki (pár napig...), ha meg csak átmegyek vele a gépin, akkor meg Így. Jól van, akkor nem szép, ha az jobban esik :D Amúgy most enyém is ablakok vonaláig saras, és csak ott látni ki előre meg hátra, ahol az ablaktörlők törölnek :) Le kéne mosni már.
J0hnny Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 A kép a "D" meghajtón van, az Opel-mappában :P Szép a lóf.szt :) :D (2 éves kép :) ) mosás-ócsópolírozás után ilyen volt 1 hétig, aztán visszamattult a p.csába :D Ha van időm Így, meg Így néz ki (pár napig...), ha meg csak átmegyek vele a gépin, akkor meg Így. (illetve nem. Itt is fél napig simogattam :D ) Duna plaza parkoló teteje.... :D
Dáwid Elküldve December29, 2010 Elküldve December29, 2010 Duna plaza parkoló teteje.... :) Jah. Véletlenül 2 órával hamarabb értem oda a filmre, de azt csak akkor tudtam meg amikor már ott voltam... :D
Recommended Posts