Gabor -- C14Se Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Erre nem volt nehéz rájönnöm, mert a videokariból nem nagyon jön ki hang. Az is rendben, hogy RCA-n viszek neki....de azt hova dugom be a tv-n, ha pl. az 1-es HDMI-n kapja a jelet? :lol: Vótam. Nyitva vannak minden nap 3-ig. Igazából pont az RCA-t szeretném valahogy kikerülni, de nem találok olyan HDMI csatlakozót a gép mögé amin lenne RCA bemenet, pedig mintha láttam volna tegnap keresgetés közben.... :lol: Igazából az a baj, hogy nincs a videókártyádon hdmi. Keresgéltem olyan átalakítót, ami belevarázsolja a hdmi kábeledbe az audió jelet, de nem találtam. A tévés részéhez nem értek, de ha meg tudja oldani, hogy egy hang nélküli D-subra rárak egy másik csatornán jövő hangot, akkor talán meg tudja azt is, hogy digitális hdmi mellé kever egy RCA-n jövő jelet. De ehhez nem értek. Próbáld meg megnézni a tévé leírásában. Ha ragaszkodsz a hdmi-s egymadzagos dologhoz, akkor sajna venni kell a gépedbe új videókártyát, legolcsóbb most 7300 Ft körül van. Én RCA-znék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Igazából az a baj, hogy nincs a videókártyádon hdmi. Keresgéltem olyan átalakítót, ami belevarázsolja a hdmi kábeledbe az audió jelet, de nem találtam. A tévés részéhez nem értek, de ha meg tudja oldani, hogy egy hang nélküli D-subra rárak egy másik csatornán jövő hangot, akkor talán meg tudja azt is, hogy digitális hdmi mellé kever egy RCA-n jövő jelet. De ehhez nem értek. Próbáld meg megnézni a tévé leírásában. Ha ragaszkodsz a hdmi-s egymadzagos dologhoz, akkor sajna venni kell a gépedbe új videókártyát, legolcsóbb most 7300 Ft körül van. Én RCA-znék. Az a baj, hogy én sem találtam, pedig tegnap láttam valami hasonlót, csak már nem tudom hol. :lol: A tv tudja a DVI-d kábel mellett fogadni rca-n a hangot, de egy 10m-es dvi kábel 14 rugó....annyit nem ér. Ezért lett volna jó a hdmi, ha bele tudnám varázsolni a hangot...... Gondoltam megspórolom a pendrive-ra irogatást, de inkább nézem arról, mint annyi pénzt kiadjak egy vacak kábelért.... Rémlik valami a tv leírásból, hogy tud másik hdmi csatin hangot varázsolni a képhez, de nem engedik a lányok kapcsolgatni a tv-t.....(csak azon van leírás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Az a baj, hogy én sem találtam, pedig tegnap láttam valami hasonlót, csak már nem tudom hol. :D A tv tudja a DVI-d kábel mellett fogadni rca-n a hangot, de egy 10m-es dvi kábel 14 rugó....annyit nem ér. Ezért lett volna jó a hdmi, ha bele tudnám varázsolni a hangot...... Gondoltam megspórolom a pendrive-ra irogatást, de inkább nézem arról, mint annyi pénzt kiadjak egy vacak kábelért.... Rémlik valami a tv leírásból, hogy tud másik hdmi csatin hangot varázsolni a képhez, de nem engedik a lányok kapcsolgatni a tv-t.....(csak azon van leírás) Mennyiért vetted a hdmi-t? Én ahogy néztem tegnap, nagyjából egy árban voltak. Talán a DVI még olcsóbb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Mennyiért vetted a hdmi-t? Én ahogy néztem tegnap, nagyjából egy árban voltak. Talán a DVI még olcsóbb volt. 6000, némi kedvezménnyel. DVI/pill nem volt náluk 10m-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 6000, némi kedvezménnyel. DVI/pill nem volt náluk 10m-es. Hát én most 3800ért találtam 10 méteres DVI-t, nem tudom milyen minőség, de mivel digitális annyira rossz nem lehet: http://ipon.hu/webshop/product/_easy_touch_dvi_dvi_10m/31887 Sztem most már tartsd meg a hdmi-t, aztán ha új gépet veszel majd megszabadulhatsz az RCA-tól, addig pedig azzal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Sziasztok! Valaki adott már fel Astra üléseket GLS-en keresztül? VAgy inkább posta? :D A postán bután nézett a néni a "kis" csomagok láttán. Amúgy 1690 ft/db volt a fuvardíj. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A kesztyűtartóba raknak 3kliót? Még egy nyamvadt kesztyűtartó-ajtó sincs benne b+! Az enyémben 35.000-rel több km van jól felszerelt példány,állapota hasonló akkor az enyém már 900? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Az a baj, hogy én sem találtam, pedig tegnap láttam valami hasonlót, csak már nem tudom hol. :) A tv tudja a DVI-d kábel mellett fogadni rca-n a hangot, de egy 10m-es dvi kábel 14 rugó....annyit nem ér. Ezért lett volna jó a hdmi, ha bele tudnám varázsolni a hangot...... Gondoltam megspórolom a pendrive-ra irogatást, de inkább nézem arról, mint annyi pénzt kiadjak egy vacak kábelért.... Rémlik valami a tv leírásból, hogy tud másik hdmi csatin hangot varázsolni a képhez, de nem engedik a lányok kapcsolgatni a tv-t.....(csak azon van leírás) Tudtommal a HDMI hangja már digitális (gondolom Zoli erre gondolt :)) az RCA viszont analóg... :D Így az RCA -> HDMI felejtős. Nem véletlenül van csak két szál vezeték a hangkártya és a videokártya közé, mint HDMI hang. Talán úgy lenne jó, ha lenne egy hangrendszered, mert ugye akkor úgyis a hangkártya kimenetét kell használnod hozzá. Szerk: a hangkártya SPDIF kimenetét kell amúgy rákötni a videokártyára, vagy azt kéne eljuttatnod a HDMI csatlakozóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A kesztyűtartóba raknak 3kliót? Még egy nyamvadt kesztyűtartó-ajtó sincs benne b+! Az enyémben 35.000-rel több km van jól felszerelt példány,állapota hasonló akkor az enyém már 900? :D Nem. Az 400-450, de akkor el is adod, nem csak árulod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Most jött meg az asszony hoz fel valami borítékot, hogy levelet kaptál...Opelklubtól jött Karácsonyi üdvözlőlap.. :) Kinek van ilyen fehér tolla? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 A postán bután nézett a néni a "kis" csomagok láttán. Amúgy 1690 ft/db volt a fuvardíj. :D becsomagoltad dobozba vagy hogyan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Most jött meg az asszony hoz fel valami borítékot, hogy levelet kaptál...Opelklubtól jött Karácsonyi üdvözlőlap.. :P Kinek van ilyen fehér tolla? :D :D Ha a maradék 8500 pénzemből 8-at nem holnap költenék el generátorra, akkor nekem :) Pedig külön erre kértem zsetont, és a jézuska még hozott is... aztán pumpálhatom bele a Ribancba... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Ha a maradék 8500 pénzemből 8-at nem holnap költenék el generátorra, akkor nekem :D Pedig külön erre kértem zsetont, és a jézuska még hozott is... aztán pumpálhatom bele a Ribancba... :) Hja kérem a nőre költeni kell! Ittam pezsgőt, oszt most izzik a fejem..vagy ki tekerte fel a termosztátot? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Nem. Az 400-450, de akkor el is adod, nem csak árulod. :D Szerelőm múltkor mondta,hogy kéne hozzon egy srácnak Németo-ból egy tök alap,fehér,1.2 SZ Corsát és 400eFt alatt nem talált jó állapotút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Tudtommal a HDMI hangja már digitális (gondolom Zoli erre gondolt :D) az RCA viszont analóg... :) Így az RCA -> HDMI felejtős. Nem véletlenül van csak két szál vezeték a hangkártya és a videokártya közé, mint HDMI hang. Talán úgy lenne jó, ha lenne egy hangrendszered, mert ugye akkor úgyis a hangkártya kimenetét kell használnod hozzá. Szerk: a hangkártya SPDIF kimenetét kell amúgy rákötni a videokártyára, vagy azt kéne eljuttatnod a HDMI csatlakozóra. Ez egyértelmű, hiszen ezért van csak 1 db RCA csati a tv-n a DVI mellett. :D Nem eröltetem a dolgot, inkább veszek olyan videokarit ami kiszolgálja. Addig meg irogatok pen-re vagy cd-re.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Hja kérem a nőre költeni kell! Ittam pezsgőt, oszt most izzik a fejem..vagy ki tekerte fel a termosztátot? :D :) :) Rossz hatással van rád a munkahelyed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 ".... -új fogad van Csoki? - lóf@szt...kölcsönvettem anyámtól..." :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 :D Rossz hatással van rád a munkahelyed :) Lehet, 35 év alatt nem ittam annyi szeszt mint az utóbbi két évben. :D Ezzel mondjuk az asszony kínálgatott...lehet akar valamit, vagy pont nem akar. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Sziasztok Utólag Bolgod Karácsonyt, és kellemes ünnepeket. Látom nem csak nekem volt bajom az uj tvvel... Nekem az a gondom, hogy ha összedugom a géppel, akkor hullámzik a kép, ha kihúzom az antennát elmarad, remélhetőleg egy leválasztó szűrő kijavítja ezt a gondomat. Másik meg a scart csatival nem jön sehogy se kép rajta, arra meg állítólag egy 20 vezetékes scart csatlakozó kellene, mert ami nekem van az csak vmi 6-7 vezetékes... hát kíváncsi leszek az eredményre, de ha az nem is fog életre kelni, attol még rca-n tudom élvezni a 82cmet, meg a thomson dpl500amat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 ".... -új fogad van Csoki? - lóf@szt...kölcsönvettem anyámtól..." :) :) :D Mi ez Tigris 3? :D Van élet: 11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó) 11 felhasználó: zotya975, Breki, Novy, ambruzsg, hakapeszimaki, spzoli, yankee, Gabor -- C14Se, Imike20, zozor, Andrei Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Mi ez Tigris 3? :D Van élet: 11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó) 11 felhasználó: zotya975, Breki, Novy, ambruzsg, hakapeszimaki, spzoli, yankee, Gabor -- C14Se, Imike20, zozor, Andrei :) Valami hiányérzet fogott el, ahogy a listát nézem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Mi ez Tigris 3? :D Van élet: 11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó) 11 felhasználó: zotya975, Breki, Novy, ambruzsg, hakapeszimaki, spzoli, yankee, Gabor -- C14Se, Imike20, zozor, Andrei Ja.......nem mondom, hogy dobtam egy hátast tőle. :) Főleg Csokinak köszönhetően van néhány jó poén, de sztem elmarad az előzőktől.....(privát véleményem) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Nem mondja/írja le mi történt...Top Secret :) :D scart csatirol tud vki vmit az én gondomra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Egy kis stílus estére. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December27, 2010 Megoszt Elküldve December27, 2010 Egy kis stílus estére. :D http://farm4.static.flickr.com/3591/354971...27f6502f3_o.jpg De ezt má' láttam egyszer valahol. Most egy kis olyat amire még nyálaztam össze a monitort :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts