hakapeszimaki Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Találkozott már vki ilyennel? http://pics.coldline.hu/pics/143315-20101226-PrXzN7.jpg http://pics.coldline.hu/pics/143316-20101226-nLGlMJ.jpg Bekapcsoláskor, fent volt a gépen a Terminátor leszedte csökkentett módban, elméletileg tegnep este szedtem össze valahonnan, de újraindításkor megint fent volt, most is itt van, nem tudok mit kezdeni vele. :lol: Nekem az anti malware minden ilyen szart leszed. Volt régebben egy ilyen antivirus 2009 nevű trójai,azt is leszedte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Valami vírus lehet, mert a Terminátor törölte, de ujraindítás után megint fentvolt, a bekapcsolás pillanatának dátumával, átnevezve. Tölölni nem engedi magát, megkerestem magát a fájlt is, de nem enged hozzáférést. Kimenteni nem tudok semmit, mert percenként lekapcsolja a gépet. Meg ugye nem tudom, hogy amit kimentek, abban nincs-e benne. És van valami fontos a gépeden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Telefonfülke!! :lol: Én csak így hívom. :) A,B mercivel egy ligában játszanak. Azok legalább még drágák is. :D A világ legrosszabb autójáról egy név ugrik be: Tavria :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Nekem az anti malware minden ilyen szart leszed. Volt régebben egy ilyen antivirus 2009 nevű trójai,azt is leszedte. Leszedte ez is, de újraíndítás után azonnal megjelent újból, átnevezte magát. És van valami fontos a gépeden? Végülis nincs az opel-szerelős képeimet kivéve, de a lányok kinyírnak, ha nincs gép egy órán bellül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Valami vírus lehet, mert a Terminátor törölte, de ujraindítás után megint fentvolt, a bekapcsolás pillanatának dátumával, átnevezve. Tölölni nem engedi magát, megkerestem magát a fájlt is, de nem enged hozzáférést. Kimenteni nem tudok semmit, mert percenként lekapcsolja a gépet. Meg ugye nem tudom, hogy amit kimentek, abban nincs-e benne. Milyen vírusirtód is van? Biztos hogy nem nod. :lol: Amúgy csökkentettbe feladatkezelő, lődd ki az exe-t aztán töröld le, majd ereszd rá a vírusírtót. Legvégső esetben átrakod másik gépbe a vinyót és az talán leszedi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Leszedte ez is, de újraíndítás után azonnal megjelent újból, átnevezte magát. Végülis nincs az opel-szerelős képeimet kivéve, de a lányok kinyírnak, ha nincs gép egy órán bellül. :) Ne tárgyalj terroristákkal, törölj le mindent :D Telepíts új Win7et, oszt jónapot. fél óra alatt meg kell lennie :lol: Azért kérdezz körbe a családban, másnak fog-e hiányozni valami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Milyen vírusirtód is van? Biztos hogy nem nod. :lol: Amúgy csökkentettbe feladatkezelő, lődd ki az exe-t aztán töröld le, majd ereszd rá a vírusírtót. Legvégső esetben átrakod másik gépbe a vinyót és az talán leszedi. Avast van meg valami Spyware Terminátorral machinállt az asszony. Kapaszkodj meg, nincs feladatkezelőm, sem normál, sem csökkentett módban, ha rákeresek a súgóban, és indítanám azt írja ki, hogy a rendszergazda letiltotta. Amúgy most per pillanat nincs még jelen a vírus, csökkentett módban egyenként kitöröltük a fájlokat, ott engedte, egyenlőre csend van.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Üdv Srácok! Nincs kedvem lemenni megnézni....tudtok segíteni? Ez az izzó a féklámpához megy, vagy a világításhoz? :lol: Klikk ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Értem! Szóval menjek le és nézzem meg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Üdv Srácok! Nincs kedvem lemenni megnézni....tudtok segíteni? Ez az izzó a féklámpához megy, vagy a világításhoz? :lol: Klikk ide A féklámpához, nekem is sedánom van szóval igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Konkrétan mi érdekel? Tudom hogy konkrétan a műszerfal ledezés, de azon bellül mi? (Ez már paradoxon.... :lol: ) :lol: Szia! A műszerekben, az izzó helyett ledet szeretnék, hogy szebben nézzen ki. láttam egy pár képet itt a fórumon ezekről és megtetszett. Bár még egy fordulatszám mérős kilométer órát vadásznom kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Találkozott már vki ilyennel? Bekapcsoláskor, fent volt a gépen a Terminátor leszedte csökkentett módban, elméletileg tegnep este szedtem össze valahonnan, de újraindításkor megint fent volt, most is itt van, nem tudok mit kezdeni vele. :lol: Print screen gomb viccnek van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Print screen gomb viccnek van? :) Zotya fejben szerel csak :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 A féklámpához, nekem is sedánom van szóval igen. :lol: Köszönöm :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Avast van meg valami Spyware Terminátorral machinállt az asszony. Kapaszkodj meg, nincs feladatkezelőm, sem normál, sem csökkentett módban, ha rákeresek a súgóban, és indítanám azt írja ki, hogy a rendszergazda letiltotta. Amúgy most per pillanat nincs még jelen a vírus, csökkentett módban egyenként kitöröltük a fájlokat, ott engedte, egyenlőre csend van.... :lol: Csökkentett módban futtasd a vírusírtót, előtte kapcsold ki a rendszer-visszaállítást, mert lehet, hogy onnan teszi vissza magát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Avast van meg valami Spyware Terminátorral machinállt az asszony. Kapaszkodj meg, nincs feladatkezelőm, sem normál, sem csökkentett módban, ha rákeresek a súgóban, és indítanám azt írja ki, hogy a rendszergazda letiltotta. Amúgy most per pillanat nincs még jelen a vírus, csökkentett módban egyenként kitöröltük a fájlokat, ott engedte, egyenlőre csend van.... :lol: :lol: Feladatkezelő: ctrl-alt-del egyszerre lenyomva. Újra indulás kikapcsolásához a Start menü---->Futtatáshoz írd be : shutdown-a , és nem indul újra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imike20 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Sziasztok! Ti tudtok valamit hogy mivel csuszásmentesítik az utakat? Én úgy hallottam nem lehet sózni ? Valaki mást? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Sziasztok! Ti tudtok valamit hogy mivel csuszásmentesítik az utakat? Én úgy hallottam nem lehet sózni ? Valaki mást? :lol: Én főleg Umimogokat látok itt..... amúgy az első találat a "sószórási tilalom" kapcsán http://www.fovarosi.hu/hir/hir.php?sd=cikk...3&pg=cikk05 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Kellemes ünnepeket! Visszakaptam jól a kocsit, a karosszériát gyönyörűen megcsinálták, csak éppen a jobb hátsó lámpa összes vezetéke egy tömbben van elvágva. Két ünnep között persze nem dolgoznak, úgyhogy járhatok féklámpa, stb. nélkül január 3-ig. Nem is látom, hogy lenne-e mivel összekötni azokat a vezetékeket, de mivel odakint fojtó szél süvít, nem is sok kedvem van hozzá. Elegem van. Boldog karácsonyt. :lol: Csokoládé csatlakozó sort neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 A világ legrosszabb autójáról egy név ugrik be: Tavria :lol: Nana, volt a rokonságban Aleko 2141 is... :lol: Csokoládé csatlakozó sort neki! Hát igen, csak nincs meg a másik vége... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :) Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :) Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D A generátor javitható.... szénkefe,dioda..... van rajta vákumszivatyu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :D Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D Mindegyik tudja a fordulatszámot szerintem. Egyébként nem lenne olcsóbb venni egy diódahidat bele? Bár pont én pofázok, mert 3 éve 25 ezer forintos Bosch diódahíd került az enyémbe. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :) Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D Nekem is ilyen bajom volt nemrég. Nekem valszeg a diódahíd halt meg, mivel előtte cseréltem a feszszabot, csapágyakat, meg szénkeféket. Viszont egy tökjó bontott generátort sikerült gyorsan szerválni múlt szombaton 10 ropiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve December26, 2010 Megoszt Elküldve December26, 2010 Én egyszer javitottam egy szervósat mert sokaltam a 35-ezret és inkább elhoztam egy rosszat és úgy ötvöztem a kettöt . Viszont jobban jársz egy felujjitásal főkép ha nincs nagy bibije. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts