Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Találkozott már vki ilyennel?

http://pics.coldline.hu/pics/143315-20101226-PrXzN7.jpg

http://pics.coldline.hu/pics/143316-20101226-nLGlMJ.jpg

Bekapcsoláskor, fent volt a gépen a Terminátor leszedte csökkentett módban, elméletileg tegnep este szedtem össze valahonnan, de újraindításkor megint fent volt, most is itt van, nem tudok mit kezdeni vele. :lol:

Nekem az anti malware minden ilyen szart leszed. Volt régebben egy ilyen antivirus 2009 nevű trójai,azt is leszedte.

Megosztás:

Valami vírus lehet, mert a Terminátor törölte, de ujraindítás után megint fentvolt, a bekapcsolás pillanatának dátumával, átnevezve. Tölölni nem engedi magát, megkerestem magát a fájlt is, de nem enged hozzáférést. Kimenteni nem tudok semmit, mert percenként lekapcsolja a gépet. Meg ugye nem tudom, hogy amit kimentek, abban nincs-e benne.

És van valami fontos a gépeden?

Megosztás:

Nekem az anti malware minden ilyen szart leszed. Volt régebben egy ilyen antivirus 2009 nevű trójai,azt is leszedte.

Leszedte ez is, de újraíndítás után azonnal megjelent újból, átnevezte magát.

És van valami fontos a gépeden?

Végülis nincs az opel-szerelős képeimet kivéve, de a lányok kinyírnak, ha nincs gép egy órán bellül. :lol:

Megosztás:

Valami vírus lehet, mert a Terminátor törölte, de ujraindítás után megint fentvolt, a bekapcsolás pillanatának dátumával, átnevezve. Tölölni nem engedi magát, megkerestem magát a fájlt is, de nem enged hozzáférést. Kimenteni nem tudok semmit, mert percenként lekapcsolja a gépet. Meg ugye nem tudom, hogy amit kimentek, abban nincs-e benne.

Milyen vírusirtód is van? Biztos hogy nem nod. :lol: Amúgy csökkentettbe feladatkezelő, lődd ki az exe-t aztán töröld le, majd ereszd rá a vírusírtót. Legvégső esetben átrakod másik gépbe a vinyót és az talán leszedi.

Megosztás:

Leszedte ez is, de újraíndítás után azonnal megjelent újból, átnevezte magát.

Végülis nincs az opel-szerelős képeimet kivéve, de a lányok kinyírnak, ha nincs gép egy órán bellül. :)

Ne tárgyalj terroristákkal, törölj le mindent :D

Telepíts új Win7et, oszt jónapot.

fél óra alatt meg kell lennie :lol:

Azért kérdezz körbe a családban, másnak fog-e hiányozni valami :lol:

Megosztás:

Milyen vírusirtód is van? Biztos hogy nem nod. :lol: Amúgy csökkentettbe feladatkezelő, lődd ki az exe-t aztán töröld le, majd ereszd rá a vírusírtót. Legvégső esetben átrakod másik gépbe a vinyót és az talán leszedi.

Avast van meg valami Spyware Terminátorral machinállt az asszony. Kapaszkodj meg, nincs feladatkezelőm, sem normál, sem csökkentett módban, ha rákeresek a súgóban, és indítanám azt írja ki, hogy a rendszergazda letiltotta. Amúgy most per pillanat nincs még jelen a vírus, csökkentett módban egyenként kitöröltük a fájlokat, ott engedte, egyenlőre csend van.... :lol:

Megosztás:

Konkrétan mi érdekel? Tudom hogy konkrétan a műszerfal ledezés, de azon bellül mi? (Ez már paradoxon.... :lol: ) :lol:

Szia!

A műszerekben, az izzó helyett ledet szeretnék, hogy szebben nézzen ki.

láttam egy pár képet itt a fórumon ezekről és megtetszett.

Bár még egy fordulatszám mérős kilométer órát vadásznom kell hozzá.

Megosztás:

Találkozott már vki ilyennel?

Bekapcsoláskor, fent volt a gépen a Terminátor leszedte csökkentett módban, elméletileg tegnep este szedtem össze valahonnan, de újraindításkor megint fent volt, most is itt van, nem tudok mit kezdeni vele. :lol:

Print screen gomb viccnek van? :lol:

Megosztás:

Avast van meg valami Spyware Terminátorral machinállt az asszony. Kapaszkodj meg, nincs feladatkezelőm, sem normál, sem csökkentett módban, ha rákeresek a súgóban, és indítanám azt írja ki, hogy a rendszergazda letiltotta. Amúgy most per pillanat nincs még jelen a vírus, csökkentett módban egyenként kitöröltük a fájlokat, ott engedte, egyenlőre csend van.... :lol:

Csökkentett módban futtasd a vírusírtót, előtte kapcsold ki a rendszer-visszaállítást, mert lehet, hogy onnan teszi vissza magát.

Megosztás:

:lol:

Feladatkezelő: ctrl-alt-del egyszerre lenyomva.

Újra indulás kikapcsolásához a Start menü---->Futtatáshoz írd be : shutdown-a , és nem indul újra. :)

Megosztás:

Kellemes ünnepeket!

Visszakaptam jól a kocsit, a karosszériát gyönyörűen megcsinálták, csak éppen a jobb hátsó lámpa összes vezetéke egy tömbben van elvágva. Két ünnep között persze nem dolgoznak, úgyhogy járhatok féklámpa, stb. nélkül január 3-ig. Nem is látom, hogy lenne-e mivel összekötni azokat a vezetékeket, de mivel odakint fojtó szél süvít, nem is sok kedvem van hozzá. Elegem van. Boldog karácsonyt. :lol:

Csokoládé csatlakozó sort neki!

Megosztás:

1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :) Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D

Megosztás:

1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :) Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D

A generátor javitható.... szénkefe,dioda..... van rajta vákumszivatyu?

Megosztás:

1 napig a töltőn lógott az akksim. Ma reggel levittem és a 3. napja kint álló autóba beletoltam. Az első fordulatra beindult, mintha 35 fok lenne, és most állítottam volna le. Viszont nap közben leállítás után bele-bele nézegettem, és virított az a qrva töltésjező állandóan... :lol: Szívta is az akksit, folyamatosan egyre gyengébben indult :D Most van egy dízel-villany hibridem... Öntöm bele a gázolajat, meg töltöm bele a villanyt, és akkor egy darabig megy :D DR-be Generátort szerintetek mi pénzért lehet szerezni? :lol: Hogy tuti legyen fordulatszámot is kéne mérnie :D

Mindegyik tudja a fordulatszámot szerintem. Egyébként nem lenne olcsóbb venni egy diódahidat bele? Bár pont én pofázok, mert 3 éve 25 ezer forintos Bosch diódahíd került az enyémbe. :) :D

Megosztás:

Nekem is ilyen bajom volt nemrég. Nekem valszeg a diódahíd halt meg, mivel előtte cseréltem a feszszabot, csapágyakat, meg szénkeféket. Viszont egy tökjó bontott generátort sikerült gyorsan szerválni múlt szombaton 10 ropiért.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.