daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Nem az izzóimmal volt a gond. Hanem azzal Hogy fekete volt már az autóm a kosz miatt.:lol: És a lámpa nem tünt ki a kasztniból. :lol: Ezért Mivel projektoros is így a retkes búra kurvára nem közvetíti a fényeket az útra. :) Éndzsölájsz? :D Akkor meg is érdemled. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Éndzsölájsz? :lol: Akkor meg is érdemled. :lol: A tévedések fére értése elkerülése végett. NEKEM eddig problémám nem volt vele, annak ellenére, hogy egy nagy rakat kula. De ellátja a dolgát nem szenvedtem vele. Most hogy beretkelődött nagyon elnyelte a fényt. :) de mind1 ma el vittem lemosatni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Kicsit arrébb keresd. Ha az Omega rugót a kép alapján a helyére "teszed" feltűnik, hogy a kiöblösödése a kar tengelyével kb. 40 fokos szöget zár be. Na, a bicikliküllőt oda akaszd be és simán húzd ki. Én úgy szoktam, hogy a küllőt ferdén dugom oda és a kárpit felé fordítva akasztom be a rugóba. Sok sikert. Holnap újult erővel nekiugrok, és nem nyugszom amíg nem sikerül :lol: És még a kilincsig el se jutottam. Nah, lesznek még kérdéseim, én úgy érzem :lol: Nem tudna valaki segíteni egy linkkel, hogy mennyibe kerül a pillangószelep helyzetét mutató érzékelő? Keresgéltem de nem találtam, és úgy néz ki rossz. Tegnap amíg az első boltig eljutottam (kb 5-6 km), hol világított a chek engine, hol nem, de semmit nem vettem észre az autó működésén. (22-es hiba) Nap további részében kussban volt, és ugyancsak nem prudukált semmit. Ma mentem vele, és lámpa nem világított, viszont mire megérkeztem uticélomhoz ( 7.7 km), megint magas volt az alapjárat. Kb 1500. Leállítottam, újraindítottam egyből, és 2000-n ragadt. Úgy negyed óra múlva hibamentesen hazatértem. Lehet ezt pucolni, tisztítani, javítani, egyebek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Holnap újult erővel nekiugrok, és nem nyugszom amíg nem sikerül :lol: És még a kilincsig el se jutottam. Nah, lesznek még kérdéseim, én úgy érzem :lol: Nem tudna valaki segíteni egy linkkel, hogy mennyibe kerül a pillangószelep helyzetét mutató érzékelő? Keresgéltem de nem találtam, és úgy néz ki rossz. Tegnap amíg az első boltig eljutottam (kb 5-6 km), hol világított a chek engine, hol nem, de semmit nem vettem észre az autó működésén. (22-es hiba) Nap további részében kussban volt, és ugyancsak nem prudukált semmit. Ma mentem vele, és lámpa nem világított, viszont mire megérkeztem uticélomhoz ( 7.7 km), megint magas volt az alapjárat. Kb 1500. Leállítottam, újraindítottam egyből, és 2000-n ragadt. Úgy negyed óra múlva hibamentesen hazatértem. Lehet ezt pucolni, tisztítani, javítani, egyebek? Tessék: Visit My Website Nem hiszem, hogy lehet javítani. Elkopott a pályája szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Tessék: Visit My Website Nem hiszem, hogy lehet javítani. Elkopott a pályája szerintem. Ájjájj, hát ezen mi ilyen drága :lol: Köszönöm a linket, most már legalább tudom hogy néz ki a másik fele. Holnap megsasolom ezt is. Aztán lehet bontó lesz a vége... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ájjájj, hát ezen mi ilyen drága :lol: Köszönöm a linket, most már legalább tudom hogy néz ki a másik fele. Holnap megsasolom ezt is. Aztán lehet bontó lesz a vége... Hans-priest ne vegyél belőle. :) Semmilyen alkatrészt nem szabad igazából. :D Meyle-t ajánlom, ha már venned kell. A bontó meg lutri. Már én is várom, hogy mikor halálozik el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Hans-priest ne vegyél belőle. :) Semmilyen alkatrészt nem szabad igazából. :D Meyle-t ajánlom, ha már venned kell. A bontó meg lutri. Már én is várom, hogy mikor halálozik el. :lol: Add nekem a te jódat, és én odaadom az én rosszamat, és legalább nem kell lutrira menned, vehetsz egyből újat magadnak. Én vállalom a kockázatot helyetted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Add nekem a te jódat, és én odaadom az én rosszamat, és legalább nem kell lutrira menned, vehetsz egyből újat magadnak. Én vállalom a kockázatot helyetted :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 köszi :) :lol: :D Szívesen- tudod, bajban ismerszik meg a barát... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Add nekem a te jódat, és én odaadom az én rosszamat, és legalább nem kell lutrira menned, vehetsz egyből újat magadnak. Én vállalom a kockázatot helyetted :lol: Ez igen, jó kereskedő válna belőled :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Ez igen, jó kereskedő válna belőled :lol: :lol: Nem, mert nem tudott meggyőzni. Bár vannak nálam butább emberek, akiket megtudna szerintem ilyen dumával is. Semmin nem lepődök már meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Nem, mert nem tudott meggyőzni. Bár vannak nálam butább emberek, akiket megtudna szerintem ilyen dumával is. Semmin nem lepődök már meg. :lol: Mesélek jobbat. Idős bácsi viszi vizsgáztatni a frissen vásárolt (használt) Ignisét. Vizsgaállomáson mondják, ááá, hát ez így nem jó, 15ös alufelni, hát ez nem gyári (pedig talán még az is volt). De ők SEGÍTENEK. Szereznek helyette acélfelniket, gumikkal. Ott is hagyhatja az alufelniket (egyébként hibátlanok), úgy sem jók már semmire, majd ők kidobják. Ott hagyta. Kifizettették vele az acélfelnit, meg az új gumit is. Van kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Mesélek jobbat. Idős bácsi viszi vizsgáztatni a frissen vásárolt (használt) Ignisét. Vizsgaállomáson mondják, ááá, hát ez így nem jó, 15ös alufelni, hát ez nem gyári (pedig talán még az is volt). De ők SEGÍTENEK. Szereznek helyette acélfelniket, gumikkal. Ott is hagyhatja az alufelniket (egyébként hibátlanok), úgy sem jók már semmire, majd ők kidobják. Ott hagyta. Kifizettették vele az acélfelnit, meg az új gumit is. Van kérdés? Nincs több kérdésem bíróúr. :lol: Aki naiv, az naiv is marad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December23, 2010 Megoszt Elküldve December23, 2010 Névnapot az Éváknak és Ádámoknak! :lol: Igen. Tudom, hogy van ilyen topik. :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 :lol: :lol: Golf 1 eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 :D :D Golf 1 eladó :D :lol: :) :D Nem semmi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 :lol: :) Golf 1 eladó :D Ez volt már, úgyhogy OLD. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 kellemes ünnepeket minden asztrás és opelos cartársnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Békés, boldog, szeretetben gazdag Karácsonyt kivánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na akkor itt is bepofázok: Van-e karácsony ma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Békés, boldog, szeretetben gazdag Karácsonyt kivánok mindenkinek! Neked is és a többieknek is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Na akkor itt is bepofázok: Van-e karácsony ma? :lol: Beszótá kiscsávó? Odamegyek oszt megtömlek szaloncukorral! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Neked is és a többieknek is! :D http://pics.coldline.hu/pics/142550-20101224-4ivd7y.jpg Zotya, ezt csak miattunk? :lol: Biztos mert mindegyiknek látszanak csontjai, úgyhogy neked nem tetszenek :lol: :) Kösziii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Zotya, ezt csak miattunk? :) Biztos mert mindegyiknek látszanak csontjai, úgyhogy neked nem tetszenek :lol: :D Kösziii :D Erőlködik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve December24, 2010 Megoszt Elküldve December24, 2010 Kellemes Ünnepeket Kívánok minden Opelesnek! :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts