Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Éndzsölájsz? :lol: Akkor meg is érdemled. :lol:

A tévedések fére értése elkerülése végett. NEKEM eddig problémám nem volt vele, annak ellenére, hogy egy nagy rakat kula. De ellátja a dolgát nem szenvedtem vele. Most hogy beretkelődött nagyon elnyelte a fényt. :) de mind1 ma el vittem lemosatni. :D

Megosztás:

Kicsit arrébb keresd.

Ha az Omega rugót a kép alapján a helyére "teszed" feltűnik, hogy a kiöblösödése a kar tengelyével kb. 40 fokos szöget zár be.

Na, a bicikliküllőt oda akaszd be és simán húzd ki.

Én úgy szoktam, hogy a küllőt ferdén dugom oda és a kárpit felé fordítva akasztom be a rugóba.

Sok sikert.

Holnap újult erővel nekiugrok, és nem nyugszom amíg nem sikerül :lol:

És még a kilincsig el se jutottam.

Nah, lesznek még kérdéseim, én úgy érzem :lol:

Nem tudna valaki segíteni egy linkkel, hogy mennyibe kerül a pillangószelep helyzetét mutató érzékelő?

Keresgéltem de nem találtam, és úgy néz ki rossz.

Tegnap amíg az első boltig eljutottam (kb 5-6 km), hol világított a chek engine, hol nem, de semmit nem vettem észre az autó működésén. (22-es hiba)

Nap további részében kussban volt, és ugyancsak nem prudukált semmit.

Ma mentem vele, és lámpa nem világított, viszont mire megérkeztem uticélomhoz ( 7.7 km), megint magas volt az alapjárat. Kb 1500. Leállítottam, újraindítottam egyből, és 2000-n ragadt. Úgy negyed óra múlva hibamentesen hazatértem.

Lehet ezt pucolni, tisztítani, javítani, egyebek?

Megosztás:

Holnap újult erővel nekiugrok, és nem nyugszom amíg nem sikerül :lol:

És még a kilincsig el se jutottam.

Nah, lesznek még kérdéseim, én úgy érzem :lol:

Nem tudna valaki segíteni egy linkkel, hogy mennyibe kerül a pillangószelep helyzetét mutató érzékelő?

Keresgéltem de nem találtam, és úgy néz ki rossz.

Tegnap amíg az első boltig eljutottam (kb 5-6 km), hol világított a chek engine, hol nem, de semmit nem vettem észre az autó működésén. (22-es hiba)

Nap további részében kussban volt, és ugyancsak nem prudukált semmit.

Ma mentem vele, és lámpa nem világított, viszont mire megérkeztem uticélomhoz ( 7.7 km), megint magas volt az alapjárat. Kb 1500. Leállítottam, újraindítottam egyből, és 2000-n ragadt. Úgy negyed óra múlva hibamentesen hazatértem.

Lehet ezt pucolni, tisztítani, javítani, egyebek?

Tessék: Visit My Website

Nem hiszem, hogy lehet javítani. Elkopott a pályája szerintem.

Megosztás:

Ájjájj, hát ezen mi ilyen drága :lol:

Köszönöm a linket, most már legalább tudom hogy néz ki a másik fele.

Holnap megsasolom ezt is.

Aztán lehet bontó lesz a vége...

Hans-priest ne vegyél belőle. :) Semmilyen alkatrészt nem szabad igazából. :D Meyle-t ajánlom, ha már venned kell. A bontó meg lutri. Már én is várom, hogy mikor halálozik el. :lol:

Megosztás:

Hans-priest ne vegyél belőle. :) Semmilyen alkatrészt nem szabad igazából. :D Meyle-t ajánlom, ha már venned kell. A bontó meg lutri. Már én is várom, hogy mikor halálozik el. :lol:

Add nekem a te jódat, és én odaadom az én rosszamat, és legalább nem kell lutrira menned, vehetsz egyből újat magadnak.

Én vállalom a kockázatot helyetted :lol:

Megosztás:

Nem, mert nem tudott meggyőzni. Bár vannak nálam butább emberek, akiket megtudna szerintem ilyen dumával is. Semmin nem lepődök már meg. :lol:

Mesélek jobbat.

Idős bácsi viszi vizsgáztatni a frissen vásárolt (használt) Ignisét.

Vizsgaállomáson mondják, ááá, hát ez így nem jó, 15ös alufelni, hát ez nem gyári (pedig talán még az is volt). De ők SEGÍTENEK.

Szereznek helyette acélfelniket, gumikkal. Ott is hagyhatja az alufelniket (egyébként hibátlanok), úgy sem jók már semmire, majd ők kidobják.

Ott hagyta.

Kifizettették vele az acélfelnit, meg az új gumit is.

Van kérdés?

Megosztás:

Mesélek jobbat.

Idős bácsi viszi vizsgáztatni a frissen vásárolt (használt) Ignisét.

Vizsgaállomáson mondják, ááá, hát ez így nem jó, 15ös alufelni, hát ez nem gyári (pedig talán még az is volt). De ők SEGÍTENEK.

Szereznek helyette acélfelniket, gumikkal. Ott is hagyhatja az alufelniket (egyébként hibátlanok), úgy sem jók már semmire, majd ők kidobják.

Ott hagyta.

Kifizettették vele az acélfelnit, meg az új gumit is.

Van kérdés?

Nincs több kérdésem bíróúr. :lol:

Aki naiv, az naiv is marad. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.