wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Azt írta megáll a mutató a piros mező felett. Onnan nincs messze az első csík. :lol: 5 litertől akkor is fura hogy odáig, néha-néha még föléje is megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 most besértődtél??? :lol: Én? :lol: Hülyevagy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 :) :D Elég mikor 35 méter magasra lépcsőzök felfele függőleges irányban. :lol: -6-ban jó is ott fönt, 10 méterre a Dunaparttól, egy 1.5 méteres Wifi antennával egyensúlyozni a korláton állva :D :D :D (jah, mondtam már hogy 2 nappal később húztunk egy kábelt is a siló aljához? Rengeteg értelme volt annak a sz.rnak... Bár így legalább lesz miért felmászni újra, mert le kell szedni :lol: :D :lol: ) Jah, és összetörtem magam mint állat. 2 nyomtatóval a kezemben átestem egy kupac sóderen... Az egyik nyomtatót eldobtam (2 métert repült :lol: ) a másik az meg rám hullott... :lol: Egy remek epson matrixot építettem be a térdembe. Úgy szállok ki a kocsiból hogy fogom az A-oszlopot :lol: :lol: Annyira szenvedek hogy már magamon röhögök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Én? :lol: Hülyevagy? :) na azé... :D a corsánál ott külön van ,úgy emlékszek...de az se biztos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 5 litertől akkor is fura hogy odáig, néha-néha még föléje is megy. Ha belefér az idődbe és megpróbálod beállítani az ingyen van. Ha nem jön be ráérsz akkor vakarózni a jeladóval :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Ha belefér az idődbe és megpróbálod beállítani az ingyen van. Ha nem jön be ráérsz akkor vakarózni a jeladóval :lol: :lol: na ezt a jeladót keresem mindenhol, de nem talál meg a gugli se nekem, csak H astrához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 ha már itt tartunk: egyszerű mint a faék Jah, 22 éves, és 124 ezer km van benne.... Meg a kormánya is csak azért olyan fényes, mert az egyetlen gazdája annyira szerette, hogy a sok simogatástól kifényesedett! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 na ezt a jeladót keresem mindenhol, de nem talál meg a gugli se nekem, csak H astrához. Benne van a tankban és onnan van kivezetve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Benne van a tankban és onnan van kivezetve. :lol: :lol: Nem a helyét keresi, hanem bótot ahol vehetne...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 :lol: Nem a helyét keresi, hanem bótot ahol vehetne...... :) ja! ja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Jah, 22 éves, és 124 ezer km van benne.... Meg a kormánya is csak azért olyan fényes, mert az egyetlen gazdája annyira szerette, hogy a sok simogatástól kifényesedett! :lol: azt nem írta ,hogy egyszer már átfordult :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 ja! ja! :lol: a fastra jeladó boltba :lol: pl csergő Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Ja, én is ezen gondolkodtam épp, csak megelőztél. Amúgy teszkóban kerestem kontakt sprét, és ilyet találtam: Folyékony hólánc :lol: :lol: A sprék között volt, fene tudja milyen lehet, de teszkóban mindenre képesek. Mellesleg én ezt találtam: 33 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor High voltage Ez arra jó, hogyha például elakadsz egy kijegesedett szakaszon, akkor a hótól megtisztított gumit ezzel befújva, a kocsi ki tud jönni a kritikus helyről. A hatása csak addig tart, amíg a ragacsos réteg le nem kopik a gumiról. Mondjuk 2 - 3 percig. Én ezt használtam a Városligeti Műjégpályán rendezett motoros gyorsasági versenyeken. Kb. 3 körig tartott a hatása, de a verseny 4 körös volt...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Jah, 22 éves, és 124 ezer km van benne.... Meg a kormánya is csak azért olyan fényes, mert az egyetlen gazdája annyira szerette, hogy a sok simogatástól kifényesedett! :lol: azt nem írta ,hogy egyszer már átfordult :lol: Jajjmááár... Egy ilyen izének nem ez a lényege :) Ez egy vicces kis doboz, amibe be lehet ülni, és ha ügyesen nyomkodsz benne dolgokat, akkor elkezd mozogni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Jajjmááár... Egy ilyen izének nem ez a lényege :lol: Ez egy vicces kis doboz, amibe be lehet ülni, és ha ügyesen nyomkodsz benne dolgokat, akkor elkezd mozogni :lol: Neked tetőablakos kell... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Neked tetőablakos kell... :lol: hátha belefér az árba egy nagyflex :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Neked tetőablakos kell... :lol: Neeeem... Ha elég rozsdás már, akkor hordósodik annyit az alja lefelé amikor beleülök, hogy elfér a fejem fönt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Ez arra jó, hogyha például elakadsz egy kijegesedett szakaszon, akkor a hótól megtisztított gumit ezzel befújva, a kocsi ki tud jönni a kritikus helyről. A hatása csak addig tart, amíg a ragacsos réteg le nem kopik a gumiról. Mondjuk 2 - 3 percig. Én ezt használtam a Városligeti Műjégpályán rendezett motoros gyorsasági versenyeken. Kb. 3 körig tartott a hatása, de a verseny 4 körös volt...... :lol: Leszállsz, befújod megint, továbbmész.... :) Próbálkoznak a sünök. Nem tilos, de mégis? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Neeeem... Ha elég rozsdás már, akkor hordósodik annyit az alja lefelé amikor beleülök, hogy elfér a fejem fönt :lol: Jaa, hogy bukósisak is egyben. True. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 :lol: Nem a helyét keresi, hanem bótot ahol vehetne...... :lol: Jaaaa. Akkor azt írja.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Leszállsz, befújod megint, továbbmész.... :lol: Igen, egyenesen haza! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Jaaaa. Akkor azt írja.. :) :D Olvasásvédett PIC-et ki lehet valahogy olvasni? Igen, egyenesen haza! :lol: Mé', nem az a cél mindig? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 :lol: Olvasásvédett PIC-et ki lehet valahogy olvasni? Mé', nem az a cél mindig? :lol: :) Passz. PIC-kel még nem foglalkoztam gyakorlati szinten, csak elméletben ismerem valamennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Passz. PIC-kel még nem foglalkoztam gyakorlati szinten, csak elméletben ismerem valamennyire. Csak úgy lenne menthető egy riasztó, ha kapna új PIC-et, újraírt progival. Jó lenne az alapkód, mert így hasracsapva elég reménytelen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Próbálkoznak a sünök. Nem tilos, de mégis? :lol: Békéscsaba...Békés megyei = Sünmegye. Csodálkozol? :lol: Nemrégóta van jogsim, 3 hónapon keresztül nem igazoltattak, sehol se, az első alkalom Békés megyében volt, rögvest, amint átértem a megyehatáron, az első településen :) Nem tudom mi lehet arra, de volt olyan, hogy kint álltak trafival az isten háta mögötti két falu között, ahol napi 3 autó ha elmegy, az már sok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts