Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

:) :D

Elég mikor 35 méter magasra lépcsőzök felfele függőleges irányban. :lol:

-6-ban jó is ott fönt, 10 méterre a Dunaparttól, egy 1.5 méteres Wifi antennával egyensúlyozni a korláton állva :D :D :D (jah, mondtam már hogy 2 nappal később húztunk egy kábelt is a siló aljához? Rengeteg értelme volt annak a sz.rnak... Bár így legalább lesz miért felmászni újra, mert le kell szedni :lol: :D :lol: )

Jah, és összetörtem magam mint állat. 2 nyomtatóval a kezemben átestem egy kupac sóderen... Az egyik nyomtatót eldobtam (2 métert repült :lol: ) a másik az meg rám hullott... :lol: Egy remek epson matrixot építettem be a térdembe. Úgy szállok ki a kocsiból hogy fogom az A-oszlopot :lol: :lol: Annyira szenvedek hogy már magamon röhögök...

Megosztás:

Ja, én is ezen gondolkodtam épp, csak megelőztél.

Amúgy teszkóban kerestem kontakt sprét, és ilyet találtam:

Folyékony hólánc :lol: :lol:

A sprék között volt, fene tudja milyen lehet, de teszkóban mindenre képesek.

Mellesleg én ezt találtam:

33 Manifold Absolute Pressure (MAP) sensor High voltage

Ez arra jó, hogyha például elakadsz egy kijegesedett szakaszon, akkor a hótól megtisztított gumit ezzel befújva, a kocsi ki tud jönni a kritikus helyről. A hatása csak addig tart, amíg a ragacsos réteg le nem kopik a gumiról. Mondjuk 2 - 3 percig.

Én ezt használtam a Városligeti Műjégpályán rendezett motoros gyorsasági versenyeken. Kb. 3 körig tartott a hatása, de a verseny 4 körös volt...... :)

Megosztás:

Jah, 22 éves, és 124 ezer km van benne.... Meg a kormánya is csak azért olyan fényes, mert az egyetlen gazdája annyira szerette, hogy a sok simogatástól kifényesedett! :lol:

azt nem írta ,hogy egyszer már átfordult :lol:

Jajjmááár... Egy ilyen izének nem ez a lényege :) Ez egy vicces kis doboz, amibe be lehet ülni, és ha ügyesen nyomkodsz benne dolgokat, akkor elkezd mozogni :D

Megosztás:

Ez arra jó, hogyha például elakadsz egy kijegesedett szakaszon, akkor a hótól megtisztított gumit ezzel befújva, a kocsi ki tud jönni a kritikus helyről. A hatása csak addig tart, amíg a ragacsos réteg le nem kopik a gumiról. Mondjuk 2 - 3 percig.

Én ezt használtam a Városligeti Műjégpályán rendezett motoros gyorsasági versenyeken. Kb. 3 körig tartott a hatása, de a verseny 4 körös volt...... :lol:

Leszállsz, befújod megint, továbbmész.... :)

Próbálkoznak a sünök. Nem tilos, de mégis? :lol:

Megosztás:

Próbálkoznak a sünök. Nem tilos, de mégis? :lol:

Békéscsaba...Békés megyei = Sünmegye. Csodálkozol? :lol:

Nemrégóta van jogsim, 3 hónapon keresztül nem igazoltattak, sehol se, az első alkalom Békés megyében volt, rögvest, amint átértem a megyehatáron, az első településen :) Nem tudom mi lehet arra, de volt olyan, hogy kint álltak trafival az isten háta mögötti két falu között, ahol napi 3 autó ha elmegy, az már sok...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.