Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 nem szervós, mezei kenyérszervó van benne. :lol: csak bosszant, mert szerintem 10 felett eszik most. simán menet közben kuplung ki, és olyan 2000-2500 körüli az alapjárat. Akkor kilőve amire gondoltam. Ha megállsz, akkor is fenn marad? Anno nekem is csinált ilyet az 1.8-as....35-ös hibakódot dobott (alapjárati léptetőmotor), de már csak álló helyzetben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Akkor kilőve amire gondoltam. Ha megállsz, akkor is fenn marad? Anno nekem is csinált ilyet az 1.8-as....35-ös hibakódot dobott (alapjárati léptetőmotor), de már csak álló helyzetben. amikor megállok is magas, néha lemegy olyan 1200-1400-ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 amikor megállok is magas, néha lemegy olyan 1200-1400-ra. Villogtass hibakódot! Addig csak találgatás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 amikor megállok is magas, néha lemegy olyan 1200-1400-ra. Vagy az alapjárati mocinál van gond, vagy valami csúnyább vákuumrendszeri szivárgás, vagy fojtószelep potméter, esetleg ha csak melegen adja elő, halódó lambda szonda is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ezeket a dolgait azóta csinálja, amióta lejött az a cső az injektorról és mentem az autóval ráadásul. nem tudtam miért csinálja, de akkor pl. nem volt alapjáratom. visszaraktam a csövet, azóta elvesztett minden beállítást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 ezeket a dolgait azóta csinálja, amióta lejött az a cső az injektorról és mentem az autóval ráadásul. nem tudtam miért csinálja, de akkor pl. nem volt alapjáratom. visszaraktam a csövet, azóta elvesztett minden beállítást. :lol: Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. holnap reggel lefotózom, és feltöltöm. sose volt még opelom, elég nagy bajban vagyok ezzel a tipussal. de látom ti segítőkészek vagytok, és ezt köszönöm is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. Ennyire szeretsz szenvedni? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ennyire szeretsz szenvedni? :lol: :lol: Ez jutott eszembe, na :) Én személy szerint a tar.hu-t használom, azzal nincs semmi gondom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Ez jutott eszembe, na :lol: Én személy szerint a tar.hu-t használom, azzal nincs semmi gondom. Nekem a pics.coldline.hu/ amit Kömi reklámozott be, bevált :lol: gyors is, és nem csak akkor tölt be amikor éppen olyan a csillagok állása :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Nekem a pics.coldline.hu/ amit Kömi reklámozott be, bevált :lol: gyors is, és nem csak akkor tölt be amikor éppen olyan a csillagok állása :) :lol: Jó is ám... :D :D Itt is lehet albumokat készíteni, mint a tar.hu-n egyébként. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 teljesen jó,városba bohóckodni... :) asszem 10S moci van benne Erről beszélek én is, relatív bőven elégnek tünik az 54 paci ekkora bódének az enyémhez képest. :D Hát hozzá nem értő laikusként, én biztos nem turkálnék egy gémkapoccsal az "agyánál" :lol: Há mér nem szóltál amikor itt voltál, én turkáltam volna! :lol: De nem kell tőle félni, végülis ha nem figyelsz oda tankolással is hazavághatod a kocsit, mégis mindenki csinálja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Mi a hiba a képen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Mi a hiba a képen? :lol: hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol: Nem a kék ótó?:lol: Wide tippje inkább. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol: Jogos a feltételezés. De ennyire hülye ember nem létezik vagy igen? Ha logikusan bele gondolunk OK hátra kéne. De ha pl lefele megy és megcsúszik akkor cseszheti ha hátul van:D akkor ha meg csúszik csúszni fog. Én inkább arra tippelek, hogy a lejtőn való lefele menet miatt kelet a hólánc. előre :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hóláncot mindig a meghajtott kerekekre teszünk...lejtőn és emelkedőn is.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Jogos a feltételezés. De ennyire hülye ember nem létezik vagy igen? Ha logikusan bele gondolunk OK hátra kéne. De ha pl lefele megy és megcsúszik akkor cseszheti ha hátul van:D akkor ha meg csúszik csúszni fog. Én inkább arra tippelek, hogy a lejtőn való lefele menet miatt kelet a hólánc. előre :D:D :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hóláncot mindig a meghajtott kerekekre teszünk...lejtőn és emelkedőn is.. :lol: De ő nem így gondolta, sokkal inkább célszerűnek találta a fékezést javítani:D VAGY 4wd:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 hóláncot mindig a meghajtott kerekekre teszünk...lejtőn és emelkedőn is.. :) szöges gumit mindenkinek :lol: nagy királyság,amikor svédeknél dolgoztam és az ottani autón az volt....volt ám csapatás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 De ő nem így gondolta, sokkal inkább célszerűnek találta a fékezést javítani:D VAGY 4wd:D VAGY csak egyszerűen egy nő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 VAGY csak egyszerűen egy nő :lol: Lehet. De egy nő fel se tudja emelni a kocsit se. nem hogy a hóláncot ráfűzi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Lehet. De egy nő fel se tudja emelni a kocsit se. nem hogy a hóláncot ráfűzi :lol: http://stipistop.com/wp-content/uploads/20...-emelo-zsak.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December22, 2010 Megoszt Elküldve December22, 2010 Mi a hiba a képen? :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6296331_n.jpg kihűlés a köbön!!!! :lol: :) :D :D mekkora!! am Sziasztok! régen jártam erre sajnos nem volt időm! :lol: :D de már vagyok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts