Breki Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 nem szervós, mezei kenyérszervó van benne. :lol: csak bosszant, mert szerintem 10 felett eszik most. simán menet közben kuplung ki, és olyan 2000-2500 körüli az alapjárat. Akkor kilőve amire gondoltam. Ha megállsz, akkor is fenn marad? Anno nekem is csinált ilyet az 1.8-as....35-ös hibakódot dobott (alapjárati léptetőmotor), de már csak álló helyzetben.
wide Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Akkor kilőve amire gondoltam. Ha megállsz, akkor is fenn marad? Anno nekem is csinált ilyet az 1.8-as....35-ös hibakódot dobott (alapjárati léptetőmotor), de már csak álló helyzetben. amikor megállok is magas, néha lemegy olyan 1200-1400-ra.
Breki Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 amikor megállok is magas, néha lemegy olyan 1200-1400-ra. Villogtass hibakódot! Addig csak találgatás.....
FPepe Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 amikor megállok is magas, néha lemegy olyan 1200-1400-ra. Vagy az alapjárati mocinál van gond, vagy valami csúnyább vákuumrendszeri szivárgás, vagy fojtószelep potméter, esetleg ha csak melegen adja elő, halódó lambda szonda is lehet.
wide Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ezeket a dolgait azóta csinálja, amióta lejött az a cső az injektorról és mentem az autóval ráadásul. nem tudtam miért csinálja, de akkor pl. nem volt alapjáratom. visszaraktam a csövet, azóta elvesztett minden beállítást. :lol:
FPepe Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 ezeket a dolgait azóta csinálja, amióta lejött az a cső az injektorról és mentem az autóval ráadásul. nem tudtam miért csinálja, de akkor pl. nem volt alapjáratom. visszaraktam a csövet, azóta elvesztett minden beállítást. :lol: Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide.
wide Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. holnap reggel lefotózom, és feltöltöm. sose volt még opelom, elég nagy bajban vagyok ezzel a tipussal. de látom ti segítőkészek vagytok, és ezt köszönöm is! :lol:
Dáwid Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Csinálnál egy jobb minőségű képet arról a részről? Aztán töltsd fel valahová (tar.hu, kepfeltoltes.hu), és linkjét tedd be ide. Ennyire szeretsz szenvedni? :lol: :lol:
FPepe Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Ennyire szeretsz szenvedni? :lol: :lol: Ez jutott eszembe, na :) Én személy szerint a tar.hu-t használom, azzal nincs semmi gondom.
Dáwid Elküldve December21, 2010 Elküldve December21, 2010 Ez jutott eszembe, na :lol: Én személy szerint a tar.hu-t használom, azzal nincs semmi gondom. Nekem a pics.coldline.hu/ amit Kömi reklámozott be, bevált :lol: gyors is, és nem csak akkor tölt be amikor éppen olyan a csillagok állása :)
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Nekem a pics.coldline.hu/ amit Kömi reklámozott be, bevált :lol: gyors is, és nem csak akkor tölt be amikor éppen olyan a csillagok állása :) :lol: Jó is ám... :D :D Itt is lehet albumokat készíteni, mint a tar.hu-n egyébként. :D
zotya975 Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 teljesen jó,városba bohóckodni... :) asszem 10S moci van benne Erről beszélek én is, relatív bőven elégnek tünik az 54 paci ekkora bódének az enyémhez képest. :D Hát hozzá nem értő laikusként, én biztos nem turkálnék egy gémkapoccsal az "agyánál" :lol: Há mér nem szóltál amikor itt voltál, én turkáltam volna! :lol: De nem kell tőle félni, végülis ha nem figyelsz oda tankolással is hazavághatod a kocsit, mégis mindenki csinálja. :D
wide Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mi a hiba a képen? :lol: hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol:
astra 8 Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol:
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol: Nem a kék ótó?:lol: Wide tippje inkább. :)
yankee Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 hólánc elöl, a hátsókerekes BMW-én? :lol: Jogos a feltételezés. De ennyire hülye ember nem létezik vagy igen? Ha logikusan bele gondolunk OK hátra kéne. De ha pl lefele megy és megcsúszik akkor cseszheti ha hátul van:D akkor ha meg csúszik csúszni fog. Én inkább arra tippelek, hogy a lejtőn való lefele menet miatt kelet a hólánc. előre :lol::D
spzoli Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 hóláncot mindig a meghajtott kerekekre teszünk...lejtőn és emelkedőn is.. :lol:
daykiller Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Jogos a feltételezés. De ennyire hülye ember nem létezik vagy igen? Ha logikusan bele gondolunk OK hátra kéne. De ha pl lefele megy és megcsúszik akkor cseszheti ha hátul van:D akkor ha meg csúszik csúszni fog. Én inkább arra tippelek, hogy a lejtőn való lefele menet miatt kelet a hólánc. előre :D:D :lol: :lol: :)
yankee Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 hóláncot mindig a meghajtott kerekekre teszünk...lejtőn és emelkedőn is.. :lol: De ő nem így gondolta, sokkal inkább célszerűnek találta a fékezést javítani:D VAGY 4wd:D
Mc-elek Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 hóláncot mindig a meghajtott kerekekre teszünk...lejtőn és emelkedőn is.. :) szöges gumit mindenkinek :lol: nagy királyság,amikor svédeknél dolgoztam és az ottani autón az volt....volt ám csapatás :lol:
beligrom Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 De ő nem így gondolta, sokkal inkább célszerűnek találta a fékezést javítani:D VAGY 4wd:D VAGY csak egyszerűen egy nő :lol:
yankee Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 VAGY csak egyszerűen egy nő :lol: Lehet. De egy nő fel se tudja emelni a kocsit se. nem hogy a hóláncot ráfűzi :lol:
beligrom Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Lehet. De egy nő fel se tudja emelni a kocsit se. nem hogy a hóláncot ráfűzi :lol: http://stipistop.com/wp-content/uploads/20...-emelo-zsak.jpg
CoolAdam Elküldve December22, 2010 Elküldve December22, 2010 Mi a hiba a képen? :lol: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc...8_6296331_n.jpg kihűlés a köbön!!!! :lol: :) :D :D mekkora!! am Sziasztok! régen jártam erre sajnos nem volt időm! :lol: :D de már vagyok! :D :D
Recommended Posts