Tiv. Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nekünk volt egy 1.1-es Rabbitunk, én nagyon szerettem, de hát ízlések és pofonok, meg ugye a 80-as évek tehnikájáról beszélünk. :lol: Nyugodj meg, a tiéd is az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nyugodj meg, a tiéd is az. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Mielőtt valaki meggynausítana: NEM VAGYOK A CÉG FIZETETT REKLÁMEMBERE, de miért nem hiszitek már el nekem, hogy a Spuri tényleg jó, még erre is. eeeehiszem én, de akkor, és ott, azon a polcon, csak ez volt 990-ért, spuri nem :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 eeeehiszem én, de akkor, és ott, azon a polcon, csak ez volt 990-ért, spuri nem :lol: :lol: :) értelek Egyébként remélem Gyrosra verted el a pénzedet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 értelek Egyébként remélem Gyrosra verted el a pénzedet :D :D Az ottani pénz-elverési lehetőségeket hagyjuk :lol: azthittem áthúzom a csávót az ajándékbögréjén amikor közölte hogy 2,5 deci forraltbor 7 juró lesz... Haver áll mellettem... számol... aztán halkan megszólal: "Te b+, én ennyiért szoktam tankolni a szuzukiba" :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 A dologhoz hozzá tartozik, hogy mióta apuci vállalkozását is utolérte a válság, mindenkinél próbálkozik a környéken. Olyan 100 m-es körzetben elérhető 3-4 magán hálózat (köztük az övé) abból az enyém jelenleg a leggyorsabb a 2.5M-al. Neki 10-ese volt, míg be nem dőlt apuka pénzforrása, most 512-es lett. Kellene a szélesebb sáv. Egyik nap dicsekszik, mekkora feltöltéseket produkál, másnap meghívót kunyerál, mert kivágták, mint macskát sz.rni.... Megérdemelte a hülye kis pöcs! Tiéd a hónap de lehet,hogy az év kommentje! :) :lol: Ahányszor eszembe jut vagy elmesélem valakinek hogy vágtál vissza jó kedvünk lesz NAGYON :D :lol: Egyéb csevegés topikba minden belefér...szóval tudna valaki segíteni,hogyan védjem jelszóval a routerünket? A használati utasítás elkeveredett a típusa 3com 54Mbps 11g nem találtam sehol ilyen menüt benne,meglepődnék ha bárki rá tud csatlakozni a környékünkről (a ház egyik végében van a router a másikban van a gépem és vennem kellett egy 5db-es antennát a hálókártyához,hogy legyen netem,) de azért nyugodtabb lennék jelszóval levédve. Szerk: Asszem megtaláltam a menüt,de felsorol ilyeneket,hogy WEP, WPA,WPA+shared key stb. Melyik lesz a jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Az ottani pénz-elverési lehetőségeket hagyjuk :lol: azthittem áthúzom a csávót az ajándékbögréjén amikor közölte hogy 2,5 deci forraltbor 7 juró lesz... Haver áll mellettem... számol... aztán halkan megszólal: "Te b+, én ennyiért szoktam tankolni a szuzukiba" :lol: :) :D Írtam Neked a múlt héten, hogy forralt borért Győrbe kell menni :D Azért gondolom Sógorék t ojróért nem 2,5 deci keceli-tablettást mértek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Írtam Neked a múlt héten, hogy forralt borért Győrbe kell menni :D Azért gondolom Sógorék t ojróért nem 2,5 deci keceli-tablettást mértek :D Nemtom mit mértek, mert mi inkább betámadtuk a bótot, és a forraltbor árából (amit mellesleg nem is szeretek) beruháztunk inkább sörre. A Csajoknak muszáj volt azt a forralt sz.r venni, mert a "dejómeleg, meg jó fogni, meg szép bögre" érvelésre nem tudtunk semmi értelemeset mondani. Aztán persze a végén, azt is mi ittuk, mert az összes színű bögréből kellett, de meginni ami benne volt, az már a 2. után nem tetszett... :lol: Csak így már nem igazán maradt meg hogy milyen volt az a folyékony arany, mert akkorra már mindegy volt hogy mit iszunk. :D Jah, és találtam egy sípot annak a kabátnak a zsebében ami ott volt rajtam. Ez még annyira se tiszta mint a mekis tálca :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Megérdemelte a hülye kis pöcs! Tiéd a hónap de lehet,hogy az év kommentje! :) :lol: Ahányszor eszembe jut vagy elmesélem valakinek hogy vágtál vissza jó kedvünk lesz NAGYON :D :lol: Egyéb csevegés topikba minden belefér...szóval tudna valaki segíteni,hogyan védjem jelszóval a routerünket? A használati utasítás elkeveredett a típusa 3com 54Mbps 11g nem találtam sehol ilyen menüt benne,meglepődnék ha bárki rá tud csatlakozni a környékünkről (a ház egyik végében van a router a másikban van a gépem és vennem kellett egy 5db-es antennát a hálókártyához,hogy legyen netem,) de azért nyugodtabb lennék jelszóval levédve. Szerk: Asszem megtaláltam a menüt,de felsorol ilyeneket,hogy WEP, WPA,WPA+shared key stb. Melyik lesz a jó? Legyen valamelyik WPA. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nemtom mit mértek, mert mi inkább betámadtuk a bótot, és a forraltbor árából (amit mellesleg nem is szeretek) beruháztunk inkább sörre. A Csajoknak muszáj volt azt a forralt sz.r venni, mert a "dejómeleg, meg jó fogni, meg szép bögre" érvelésre nem tudtunk semmi értelemeset mondani. Aztán persze a végén, azt is mi ittuk, mert az összes színű bögréből kellett, de meginni ami benne volt, az már a 2. után nem tetszett... :lol: Csak így már nem igazán maradt meg hogy milyen volt az a folyékony arany, mert akkorra már mindegy volt hogy mit iszunk. :D Jah, és találtam egy sípot annak a kabátnak a zsebében ami ott volt rajtam. Ez még annyira se tiszta mint a mekis tálca :lol: :) :D Buszsofőr bácsi örült nektek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Nyugodj meg, a tiéd is az. :lol: Én inkább úgy mondtam volna, hogy bevált technika kár hozzányúlni, de így sem rossz. :D Amúgy valahogy jobban vonzódok a régi gépekhez, mint az újakhoz, nem tom miért.... pölö az egyes-kettes golfot jobban el tudok magamnak képzelni, mint akár egy ötöset. Hármasat is esetleg, mert abból már volt kombi.(caravan? :) ). Meg lehet azt mondjátok hülye vagyok, de előbb vennék Kadettet, mint H Astrát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 :D Buszsofőr bácsi örült nektek? Visszafelé nem voltam túl aktív, de mivel hazahoztak, gondolom nem próbáltam ki :) :D Én inkább úgy mondtam volna, hogy bevált technika kár hozzányúlni, de így sem rossz. :D Amúgy valahogy jobban vonzódok a régi gépekhez, mint az újakhoz, nem tom miért.... pölö az egyes-kettes golfot jobban el tudok magamnak képzelni, mint akár egy ötöset. Hármasat is esetleg, mert abból már volt kombi.(caravan? :lol: ). Meg lehet azt mondjátok hülye vagyok, de előbb vennék Kadettet, mint H Astrát... :lol: Én is, mert ha nagyon összekapom magam, akkor akár vehetnék is egy kadettet, de akárhogy kapom össze magam, és kaparom ki a hamutartóból az aprót, egy H nem jönne ki belőle :D (tudnád milyen szép kadetteket láttam mostanában eladóban. :lol: 90-180 között is vannak nagyon szép darabok, ugyan annyiért amennyiért a kinyomott szemű, szétmálló 3-asgóf romok állnak közvetlenül mellettük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én is, mert ha nagyon összekapom magam, akkor akár vehetnék is egy kadettet, de akárhogy kapom össze magam, és kaparom ki a hamutartóból az aprót, egy H nem jönne ki belőle :) (tudnád milyen szép kadetteket láttam mostanában eladóban. :lol: 90-180 között is vannak nagyon szép darabok, ugyan annyiért amennyiért a kinyomott szemű, szétmálló 3-asgóf romok állnak közvetlenül mellettük :D Most nem pont az anyagi oldalára gondoltam, hanem arra hogy melyik tetszik, és melyik nem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 nekem sem volt mekdrájvom, egy közös használatúba szerettem volna behajtani :lol: :lol: :) Haverom is, a magasított Sprinterrel :D :D (azzal a sz.rral állandóan beszorultak mindenhova. :D ) Kicsit emeltseggű volt a darab. Bementek a tető alá, nézték elfér-nemfér-elfér, bementek már 1-1.5 métert, akkor befér-gázt neki. Nah akkor kicsit leült a segge a gépnek, de nem mertek tolatni, hátha akkor letépik a tetőt :D . Végülis kitalálták a tuti: úgy mentek végig a mekdrájvon fapofával, hogy közben húzták a tetőt :D A Westendbe amikor pakoltak vele, akkor fölfelé befértek, mert meg volt ülve, kipakolás után lefelé meg beszorultak :lol: spaniferrel összehúzták a hátsó rugókat, meg leengedték a kerekeket, úgy tudtak kijönni. Aztán amikor lakatolni kellett volna a tetejét, akkor eladták. Azóta Ducatoznak, és egyszer sem szorultak be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Sziasztok!!! Remélem ti tudtok nekem segíteni:) Következő lenne a probléma: Opel Combo 1.7 cdti 100le olyat csinál hogy reggel pöcre beindul és utánna egy két másodperc múlva elkezd ingadozni az alapjárat és leáll. Utánna allig akar beindulni:S Viszont ha beindult vagy 10 másodpercig nyomni kell a gázt neki egy olyan 1100 fordulaton mert akkor megint leáll ha nem nyomom. Ezt csak az első reggeli inditásnál csinálja, utánna egész nap semmi baja. Én az izzítógyertyákra vagy a szivattyún lévő nyomástartószelepre gyanakszom. Elvittem már az Opel Gaálékhoz de ott a szervízvezető azt akarta nekem bemagyarázni hogy ebben nincs izzitó gyertya. Szóval sehova nem jutottam, olyan hülyék hozzá mint a segg. Előre is köszi nektek:) halihó Izzítórelé hiba volt eltárolva, de ma reggel normálisan indult...meg vhogy finomabb az egész motor járása mióta törölték a hibakódot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Legyen valamelyik WPA. Kösz! Sikerült, WPA 2-t állítottam be és mindkét gépen működik a net. :lol: (Nem vagyok egy nagy hálózatépítő) A váltómon (f13 394wr) a kuplung karja alatt van egy jeladó,ami megy a szervódob felett a tűzfalba. Az micsoda? :lol: Tudtommal spirálos az órám és nincs fordulatszámmérőm. Ilyen létezik,vagy csak akkor ha eladás előtt kicserélték az órát(nem tekergették :) ) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Kösz! Sikerült, WPA 2-t állítottam be és mindkét gépen működik a net. :lol: (Nem vagyok egy nagy hálózatépítő) A váltómon (f13 394wr) a kuplung karja alatt van egy jeladó,ami megy a szervódob felett a tűzfalba. Az micsoda? :lol: Tudtommal spirálos az órám és nincs fordulatszámmérőm. Ilyen létezik,vagy csak akkor ha eladás előtt kicserélték az órát(nem tekergették :) ) ? Lehet hogy világít egy fehér lámpa hátul, amikor tolatsz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Lehet hogy világít egy fehér lámpa hátul, amikor tolatsz? :lol: Van olyan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Van olyan! :lol: Húzd le, és nézd meg hogy akkor is így van -e :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalap Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én amikor bevittem megnézték gépen és nem írt ki semmi hibakódott. Viszont a bal elős keréknél van az izzitó relléje, azt kicseréltük már újra, és akkor is ezt csinálja:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Én amikor bevittem megnézték gépen és nem írt ki semmi hibakódott. Viszont a bal elős keréknél van az izzitó relléje, azt kicseréltük már újra, és akkor is ezt csinálja:S Gázolajszűrő volt már cserélve? Meglehetősen retkes volt 30e km után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Trabival nekem is voltak olyan kalandjaim, hogy ha nem velem történik, hanem más meséli el sem hiszem: vásárlás napján hengerfej csere, egyszer kilőtte a gyertyát, egyszer a jobb hátsó kerék előzött meg menet közben úgy, hogy kb. 300 m-ről hoztam vissza a szántóföldről :lol: Egy Trabis cimbi mondogatta akkoriban, hogy a Trabiban az a jó, hogy bárhol elromlik, az út melletti árokbna kb. 5 méteren belül találsz hozzá alkatrészt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kalap Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Jaja kicseréltük azt is már kb 10 km mentünk azóta vele. nemtudom mi baja lehet.... és nem csak most hidegbe csinálja, amikor jobb idő volt akkor is ilyen szarul indult be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Trabival nekem is voltak olyan kalandjaim, hogy ha nem velem történik, hanem más meséli el sem hiszem: vásárlás napján hengerfej csere, egyszer kilőtte a gyertyát, egyszer a jobb hátsó kerék előzött meg menet közben úgy, hogy kb. 300 m-ről hoztam vissza a szántóföldről :lol: Egy Trabis cimbi mondogatta akkoriban, hogy a Trabiban az a jó, hogy bárhol elromlik, az út melletti árokbna kb. 5 méteren belül találsz hozzá alkatrészt :) Apu több mint 300ezret tekert bele az első trabijába (az volt a munkája hogy csámpázott az ország egyik feléből a másikba) Amiket elmesélt arról a pár évről... én sikítva röhögtem a földön :D A végén már olyan szinten kész volt csóró gép, hogy egyszerre adta meg magát minden. Amikor egy stoppos, éjszaka szakadó esőben az tmondja hogy ő inkább kiszáll, és ázik, az elég szépen jellemzi az autót :D Pedig csak annyi lett volna a dolga hogy benyúl a műszerfal alá, kézzel húzogatni az ablaktörlőt, közben figyelni a multimétert és összeérinteni két drótot (bio-fesz.szabályzó :D ) Azóta is azt a csávót szidja fater, mert onnantól neki kellett csinálni ezeket is + vezetni :lol: Viszont nagyon tuti sportkormánya volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Apu több mint 300ezret tekert bele az első trabijába (az volt a munkája hogy csámpázott az ország egyik feléből a másikba) Amiket elmesélt arról a pár évről... én sikítva röhögtem a földön :lol: A végén már olyan szinten kész volt csóró gép, hogy egyszerre adta meg magát minden. Amikor egy stoppos, éjszaka szakadó esőben az tmondja hogy ő inkább kiszáll, és ázik, az elég szépen jellemzi az autót :) Pedig csak annyi lett volna a dolga hogy benyúl a műszerfal alá, kézzel húzogatni az ablaktörlőt, közben figyelni a multimétert és összeérinteni két drótot (bio-fesz.szabályzó :D ) Azóta is azt a csávót szidja fater, mert onnantól neki kellett csinálni ezeket is + vezetni :lol: Viszont nagyon tuti sportkormánya volt :D Ja-ja, az enyémben is az volt, meg kib...szott nagy ködfényszórók az elején (nem én tettem rá, úgy vettem) Ja a legjobb Trabis sztorim az az utolsó is: mikor kilőtte a gyertyát, majd rá két napra megelőzött a kerék, akkor eladtam egy autószerelőnek, a kapott zséből éppenhogy tudtam venni egy farmert meg egy pár cipőt :D , a szerelő meg ráköltött párszáz fortintot és még ma is gyilkolja a gépet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts