Novy Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 szólj, ha nem érted :lol: :) :D :D "konektor oszt gyóvan" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Most kifogást, vagy kihívást keresel? Olyan helyet, ahol ha kicsúszok nincs árok, pózna, vagy böszme, vörös fejjel üvöltő biztonsági őr. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Az a baj, hogy se parkoló, se olyan útszakasz nincs a környéken ahol lehetne pörgölődni. Néha összejön egy kanyar, de nem sok. :lol: Most kifogást, vagy kihívást keresel? Még nem egészen tiszta, de mintha kezdene rémleni hogy miért kellett nekem mekis tálca :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Bejelzett a routerem tűzfala. Kiderült, hogy a szomszéd idióta kölke próbálkozott rámászni a netemre. :) Kíváncsiságból ráléptem a hálózatára......még annyi esze sincs, hogy jelszóval védje, ráadásul a gépe java része meg van osztva. :D Nem rég a lányom benyalt valami vírust, amit alig bírtam kiírtani. Annyit sikerült vele tenni, hogy egy régi, nem használt vinyóra karanténozta el az AVG. Előszedtem a vinyót és a karantént áthelyeztem a szomszéd gépére....talán Ő tud vele kezdeni valamit :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Bejelzett a routerem tűzfala. Kiderült, hogy a szomszéd idióta kölke próbálkozott rámászni a netemre. :) Kíváncsiságból ráléptem a hálózatára......még annyi esze sincs, hogy jelszóval védje, ráadásul a gépe java része meg van osztva. :D Nem rég a lányom benyalt valami vírust, amit alig bírtam kiírtani. Annyit sikerült vele tenni, hogy egy régi, nem használt vinyóra karanténozta el az AVG. Előszedtem a vinyót és a karantént áthelyeztem a szomszéd gépére....talán Ő tud vele kezdeni valamit :lol: :lol: :D :D :D Ez de g.ci volt :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Bejelzett a routerem tűzfala. Kiderült, hogy a szomszéd idióta kölke próbálkozott rámászni a netemre. :) Kíváncsiságból ráléptem a hálózatára......még annyi esze sincs, hogy jelszóval védje, ráadásul a gépe java része meg van osztva. :D Nem rég a lányom benyalt valami vírust, amit alig bírtam kiírtani. Annyit sikerült vele tenni, hogy egy régi, nem használt vinyóra karanténozta el az AVG. Előszedtem a vinyót és a karantént áthelyeztem a szomszéd gépére....talán Ő tud vele kezdeni valamit :lol: :lol: Nem szeretnék a haragosod lenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 reakció, ellenreakció :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 Most mé.....hátha neki jobb a vírusirtója :lol: Nekem meg felszabadult a vinyó. Az összes jelszavát láttam, pl.: iwiw, fész....stb. Még a levelezése is szabad préda. Ha nagyon mocsok lennék....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Most mé.....hátha neki jobb a vírusirtója :lol: Nekem meg felszabadult a vinyó. Az összes jelszavát láttam, pl.: iwiw, fész....stb. Még a levelezése is szabad préda. Ha nagyon mocsok lennék....... :) Hogy nekem mennyi ilyen idióta szomszédkölkös dologból lettek jelszavaim és egyéb dolgaim... :D :D Amúgy csak az AVG képes erre, hogy másik vinyóra karanténez. :D Vicc az a vírusirtó... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Gyönyörüszép reggelre ébredtem, -24 fok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Bejelzett a routerem tűzfala. Kiderült, hogy a szomszéd idióta kölke próbálkozott rámászni a netemre. :) Kíváncsiságból ráléptem a hálózatára......még annyi esze sincs, hogy jelszóval védje, ráadásul a gépe java része meg van osztva. :D Nem rég a lányom benyalt valami vírust, amit alig bírtam kiírtani. Annyit sikerült vele tenni, hogy egy régi, nem használt vinyóra karanténozta el az AVG. Előszedtem a vinyót és a karantént áthelyeztem a szomszéd gépére....talán Ő tud vele kezdeni valamit :lol: :lol: Mekkora mocsok. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 http://kreten.hu/images/blog10183_1.jpg :lol: :lol: :) :D A párnás jobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 A párnás jobb. :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Gyönyörüszép reggelre ébredtem, -24 fok :lol: Nálunk meg +5 fok. Kinéztem láttam, a hőmérőt de kapásból -5-nek néztem. Kimentem a kutyák vizét behozni, hogy kiolvasszam, mire beértem vele, látom be sincs fagyva, erre visszavittem, csak néztek rám hülyén mit mászkálok. :) A szomszéd meg telefonált, hogy kedden jön haza, ellapátoltam az egész udvarában a havat még a duplagarázs elől is, ilyenkor mindíg le szokott esni egy kis zsé, erre most meg elolvad a hó, észre sem veszik, hogy fél napot melóztam. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Hogy nekem mennyi ilyen idióta szomszédkölkös dologból lettek jelszavaim és egyéb dolgaim... :lol: :) Amúgy csak az AVG képes erre, hogy másik vinyóra karanténez. :D Vicc az a vírusirtó... :lol: Jójaz.......látod mire :D :D Mekkora mocsok. :D :lol: :D :lol: A dologhoz hozzá tartozik, hogy mióta apuci vállalkozását is utolérte a válság, mindenkinél próbálkozik a környéken. Olyan 100 m-es körzetben elérhető 3-4 magán hálózat (köztük az övé) abból az enyém jelenleg a leggyorsabb a 2.5M-al. Neki 10-ese volt, míg be nem dőlt apuka pénzforrása, most 512-es lett. Kellene a szélesebb sáv. Egyik nap dicsekszik, mekkora feltöltéseket produkál, másnap meghívót kunyerál, mert kivágták, mint macskát sz.rni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 fostalicska :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Azért indul így, mert hideg van, az pedig diesel. Éjjel -20 körül is volt, át vannak hűlve, esetleg beledermedt kicsit a gázolaj is. Nekünk az Omi (2.5TD) csak a harmadik 5másodperces indítózásra volt hajlandó életjeleket mutatni, pedig máskor az is pöccre indul. Most öntöttem a tankjába dermedésgátlót, meg pár deci benzint, amit még találtam itthon, azóta szépen műxik. Nah, tegnap hazafelé vettem dermedésgátlót, és locsoltam egy adagot bele. 2 észrevételem van: 1- érdemes rendesen visszatekerni a kupakját a flakonnak, mert úgy ahogy nekem sikerült azt eredményezte, hogy 4 km alatt lemarta a tüdőmet az ami a gumiszőnyegről párolgott... :lol: 2- a harmadik forgatásra már pöffent is be. Sokkal jobb lett vele. Azt már lehet hogy csak hozzáképzelem, de mintha simábban járna :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nah, tegnap hazafelé vettem dermedésgátlót, és locsoltam egy adagot bele. 2 észrevételem van: 1- érdemes rendesen visszatekerni a kupakját a flakonnak, mert úgy ahogy nekem sikerült azt eredményezte, hogy 4 km alatt lemarta a tüdőmet az ami a gumiszőnyegről párolgott... :lol: 2- a harmadik forgatásra már pöffent is be. Sokkal jobb lett vele. Azt már lehet hogy csak hozzáképzelem, de mintha simábban járna :lol: Nem biztos, hogy csak képzeled, elvileg cetánszámnövelő hatása is van a (felirat szerint). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Nah, tegnap hazafelé vettem dermedésgátlót, és locsoltam egy adagot bele. 2 észrevételem van: 1- érdemes rendesen visszatekerni a kupakját a flakonnak, mert úgy ahogy nekem sikerült azt eredményezte, hogy 4 km alatt lemarta a tüdőmet az ami a gumiszőnyegről párolgott... :lol: 2- a harmadik forgatásra már pöffent is be. Sokkal jobb lett vele. Azt már lehet hogy csak hozzáképzelem, de mintha simábban járna :D Milyet vettél? Bár az enyém az új izzítókkal -10-ben is szépen indul, de nem ártana egy kicsit megkönnyíteni az aksi dolgát :lol: ha már lusta voltam beszerelni az állófűtést :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Milyet vettél? Bár az enyém az új izzítókkal -10-ben is szépen indul, de nem ártana egy kicsit megkönnyíteni az aksi dolgát :lol: ha már lusta voltam beszerelni az állófűtést :lol: Bementem hazafelé a Norautoba, azzal a céllal hogy veszek ilyet. Megtaláltam a csodatrutymákos polcot, és kerestem. Találtam 3 félét, de miután belenyúltam a zsebembe körvonalazódott hogy nem lesz nehéz választani :) Volt ez 990-ért, meg a két másik 1300valamennyiért, meg 15valamennyiért. Mivel egy szem darab ezres volt nálam össz-viszz, így maradt a lehetőség ez: http://www.norauto.hu/termekek/aru/dizel-dermedesgatlo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Bementem hazafelé a Norautoba, azzal a céllal hogy veszek ilyet. Megtaláltam a csodatrutymákos polcot, és kerestem. Találtam 3 félét, de miután belenyúltam a zsebembe körvonalazódott hogy nem lesz nehéz választani :lol: Volt ez 990-ért, meg a két másik 1300valamennyiért, meg 15valamennyiért. Mivel egy szem darab ezres volt nálam össz-viszz, így maradt a lehetőség ez: http://www.norauto.hu/termekek/aru/dizel-dermedesgatlo Annyit talán összetúrok én is rá. :) Köszi, kipróbálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 fostalicska :lol: Nekünk volt egy 1.1-es Rabbitunk, én nagyon szerettem, de hát ízlések és pofonok, meg ugye a 80-as évek tehnikájáról beszélünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Bementem hazafelé a Norautoba, azzal a céllal hogy veszek ilyet. Megtaláltam a csodatrutymákos polcot, és kerestem. Találtam 3 félét, de miután belenyúltam a zsebembe körvonalazódott hogy nem lesz nehéz választani :lol: Volt ez 990-ért, meg a két másik 1300valamennyiért, meg 15valamennyiért. Mivel egy szem darab ezres volt nálam össz-viszz, így maradt a lehetőség ez: http://www.norauto.hu/termekek/aru/dizel-dermedesgatlo Mielőtt valaki meggynausítana: NEM VAGYOK A CÉG FIZETETT REKLÁMEMBERE, de miért nem hiszitek már el nekem, hogy a Spuri tényleg jó, még erre is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts