Tiv. Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 biztos örültek annak hogy kiírtad hanyadikat? Nem én irtam ki. A fórum, a kezdőoldalon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Érdekes nap ez a mai. :lol: 8 felhasználónk ünnepli ma a születésnapját Addamsky(32), Recon(32), spzoli(21), Zoló(26), prof(33), Hjoe(27), bajzathg(31), Buby(33) Boldog születésnapot mindenkinek. :lol: Akko én nyertem. Juci otthon van? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem én irtam ki. A fórum, a kezdőoldalon. :lol: te am az egy lázmérő, vagy egy cigi a miki szájában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 te am az egy lázmérő, vagy egy cigi a miki szájában? Nem miki... :lol: Tivi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem miki... :lol: Tivi. :) nemár tényleg? :lol: tudtam am, de be van öltözve, biztos ez a vágya hogy ő legyen a mikilaus Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Akko én nyertem. Juci otthon van? :lol: Miben? A legkeményebb beszóló...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Miben? A legkeményebb beszóló...? :lol: Egyben a legfiatalabb is :lol: és szerintem erre gondolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 te am az egy lázmérő, vagy egy cigi a miki szájában? Petárda ba...meg. :) Szerinted miért nincs meggyujtva? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Petárda ba...meg. :) Szerinted miért nincs meggyujtva? :lol: :lol: ha laza lennél meglenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 kiélveztük a havat 16évesen beadta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 kiélveztük a havat 16évesen beadta... http://pics.coldline.hu/pics/137021-20101213-XEGxm6.jpg Jobban jártál volna, ha te húzod a gyereket. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Jobban jártál volna, ha te húzod a gyereket. :lol: :lol: A szánkó 16éves :) és én ültem rajta :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A corsa aksija feladta a harcot. :) Múlt vasárnap már 2 nap állás után lemerült, feltöltöttem....1 hetet ment gond nélkül, majd ma ismét. Átb@...ott a nyomorult. Találtam rajta egy matricát, azon 2010 jan volt bejelölve. Mondom dejó, ez majdnem új :lol: Aha...miután kiszedtem, kiderült, hogy 2005 március, legalább is a bevésett dátum szerint. Vettem újat bele. Exide excell. Szívtam a fogam rendesen, mert drága volt.....20-asból alig kaptam vissza :lol: Volt választék bőven......Bosch, amiknek mind fordítottak voltak a kapcsai, meg madaras tacskós logos ótvar 12-ért. Nem mertem bevállalni....még egyszer nem hallgatom asszony visítását a telefonban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A corsa aksija feladta a harcot. :) Múlt vasárnap már 2 nap állás után lemerült, feltöltöttem....1 hetet ment gond nélkül, majd ma ismét. Átb@...ott a nyomorult. Találtam rajta egy matricát, azon 2010 jan volt bejelölve. Mondom dejó, ez majdnem új :lol: Aha...miután kiszedtem, kiderült, hogy 2005 március, legalább is a bevésett dátum szerint. Vettem újat bele. Exide excell. Szívtam a fogam rendesen, mert drága volt.....20-asból alig kaptam vissza :lol: Volt választék bőven......Bosch, amiknek mind fordítottak voltak a kapcsai, meg madaras tacskós logos ótvar 12-ért. Nem mertem bevállalni....még egyszer nem hallgatom asszony visítását a telefonban.... És mikor beadtad a számlát? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 A szánkó 16éves :lol: és én ültem rajta :lol: :) tán nem a talpán kellett volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 És mikor beadtad a számlát? :lol: Azé nem visított....annyira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 te am az egy lázmérő, vagy egy cigi a miki szájában? Zöld, szerintem petárda.... :lol: tán nem a talpán kellett volna :lol: Azt hitték az is caravan, ötszemélyes+ hatalmas csomitartó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Azt hitték az is caravan, ötszemélyes+ hatalmas csomitartó. :D :lol: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 G Astrába X16XEL fűzött blokkot keresünk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 A corsa aksija feladta a harcot. :D Múlt vasárnap már 2 nap állás után lemerült, feltöltöttem....1 hetet ment gond nélkül, majd ma ismét. Átb@...ott a nyomorult. Találtam rajta egy matricát, azon 2010 jan volt bejelölve. Mondom dejó, ez majdnem új :) Aha...miután kiszedtem, kiderült, hogy 2005 március, legalább is a bevésett dátum szerint. Vettem újat bele. Exide excell. Szívtam a fogam rendesen, mert drága volt.....20-asból alig kaptam vissza :lol: Volt választék bőven......Bosch, amiknek mind fordítottak voltak a kapcsai, meg madaras tacskós logos ótvar 12-ért. Nem mertem bevállalni....még egyszer nem hallgatom asszony visítását a telefonban.... Nekem spec ilyen fordított van a kocsiban, igaz Vartából, de semmi gond vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Nekem spec ilyen fordított van a kocsiban, igaz Vartából, de semmi gond vele :lol: Nekem sem 5 éve már... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 :lol: biztos fél szavakkal megérteted magad, de most mi is van ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Nekem sem 5 éve már... :lol: Szerencsére f be nem spóroltak ezen, hogy épp elérjen, és emiatt csak egyfajta sarus aksi, polaritást nézve, menjen bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Szasztok. Egyenlőre tájékozódási céllal tenném fel a kérdést nem kereskedés céljából. Ezért kérném az adminokat ne tegyék át a adok veszek be. Tehát jelenleg most valakit nem érdekel egy 1.4SI motornak azon része ami az NZ átalakításához kell? Hf és Ac kivételével Minden ami kell hozzá van. Kocka gyújtásos nem rotoros. Mert már láttam rotorost is belőle. Ocsó pénzé sosba megválnék tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Szasztok. Egyenlőre tájékozódási céllal tenném fel a kérdést nem kereskedés céljából. Ezért kérném az adminokat ne tegyék át a adok veszek be. Tehát jelenleg most valakit nem érdekel egy 1.4SI motornak azon része ami az NZ átalakításához kell? Hf és Ac kivételével Minden ami kell hozzá van. Kocka gyújtásos nem rotoros. Mert már láttam rotorost is belőle. Ocsó pénzé sosba megválnék tőle. 1.6 os é érdekelne, de hf nélkül mire megy vele ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts