Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 HA-HA-Ha! :lol: Akkor úgy kérdezem, nem ugrott-e? :lol: Autó ez nem bakkecske... (Vagy kisnyúl) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Mi van veled Pista? Megszállt valami? :lol: fészbúkozom, semmi különös :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sok boldogságot a ma ünneplőknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Sok boldogságot a ma ünneplőknek! Kire gondolsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Kire gondolsz? :lol: Pl. Rád, meg Zolira :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Kire gondolsz? :lol: gondolom, arra, aki ma született / névnapja van ma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 gondolom, arra, aki ma született / névnapja van ma :) Én nem ma születtem... :lol: Gondolom Zoli se. :D (Amúgy ezért mennyi büntetőszázalék jár... :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Én nem ma születtem... :lol: Gondolom Zoli se. :lol: (Amúgy ezért mennyi büntetőszázalék jár... :D ) SPnek ma van a szülinapja :D fb-on, kiírtam, hogy 04.01 poénból, asszem eddig 3 naptáros, bejelölős kép van :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Szép estét! :lol: Odaléptem ma egy kicsit a kocsinak, hogy menjen is, egyesből nagyon gyönyörűen, azonnal elindult... az enyémmel miért nem lehet ilyet? Az vár egy pillanatot, és utána kezd csak el gyorsulni egyáltalán... ezzel a kocsival lámpától lámpáig simán lenyomnám magam. :lol: Ez is a rossz lambda miatt lehet? Most végre ha visszakapom a kocsit, már ki lesz cserélve az is, csak mindig ilyenkor van az, hogy várom a csodát, aztán ugyanolyan minden, mint előtte... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Szép estét! :lol: Odaléptem ma egy kicsit a kocsinak, hogy menjen is, egyesből nagyon gyönyörűen, azonnal elindult... az enyémmel miért nem lehet ilyet? Az vár egy pillanatot, és utána kezd csak el gyorsulni egyáltalán... ezzel a kocsival lámpától lámpáig simán lenyomnám magam. :) Ez is a rossz lambda miatt lehet? Most végre ha visszakapom a kocsit, már ki lesz cserélve az is, csak mindig ilyenkor van az, hogy várom a csodát, aztán ugyanolyan minden, mint előtte... Vedd meg. (Ja ne mert Classic :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Vedd meg. (Ja ne mert Classic :lol: ) :lol: Meg pénzem sincs, meg különben sem adnák annyiért, amennyit max. tényleg ér... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Vedd meg. (Ja ne mert Classic :lol: ) bizony de szar is hogy megy is... meg nem is öreg... Egyébként az olajnyomás lámpa villog még?? Mert akkor tényleg ne vedd meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 bizony de szar is hogy megy is... meg nem is öreg... Egyébként az olajnyomás lámpa villog még?? Mert akkor tényleg ne vedd meg :lol: Nem, amióta van benne olaj. (Igaz, most már többféléből van pancsolva.) Mondjuk kérdés, hová tűnt belőle az, ami benne volt... de sosem fog kiderülni, gondolom. Amiért még nem venném meg semmiképp, az az, hogy a futómű úgy recseg-ropog, mint valami szekér... pályán nem biztos, hogy merném küldeni neki 170... na jó, 110 felett. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem, amióta van benne olaj. (Igaz, most már többféléből van pancsolva.) Mondjuk kérdés, hová tűnt belőle az, ami benne volt... de sosem fog kiderülni, gondolom. gondolom a gyakori olajcserék miatt kicsit megette.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem, amióta van benne olaj. (Igaz, most már többféléből van pancsolva.) Mondjuk kérdés, hová tűnt belőle az, ami benne volt... de sosem fog kiderülni, gondolom. Lényeg hogy a szervó működ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Lényeg hogy a szervó működ. :lol: Hát amióta nálam van: - van olajnyomás - ismét van szervokormány - ismét van bal oldali tompított fény - az ablaktörlő lapátok nem fémből, hanem gumiból vannak - van ablakmosó folyadék, és nem a fekete retken keresztül kell kibámulni az ablakon Hej, ha még napellenző is lenne... de hát nem lehet mindent. :lol: gondolom a gyakori olajcserék miatt kicsit megette.... Nemtom, mert az az egy tényleg be volt tartva rendesen, de szerintem az előbbi tulajdonosai sem bántak sokkal jobban vele, ha egyáltalán valamivel is jobban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 bizony de szar is hogy megy is... meg nem is öreg... Egyébként az olajnyomás lámpa villog még?? Mert akkor tényleg ne vedd meg :lol: Akkor ebből se veszem meg a motort... Pedig a kód egyezik... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Akkor ebből se veszem meg a motort... Pedig a kód egyezik... :lol: még jó hogy nem a tiédet vettem meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Akkor ebből se veszem meg a motort... Pedig a kód egyezik... :lol: Visszatekerhetem az órát neked, bár már így is nagyon durva hazugság (kb. 170000) van rajta... A kormány nemes egyszerűséggel tükörsima, a légzsák éle egyik oldalon kivan... minden szét van ülve, kopva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 még jó hogy nem a tiédet vettem meg :lol: Miért? Akkor most neked kellene legalább megcsinálni. Habár ha nem hajtod szét .... Visszatekerhetem az órát neked, bár már így is nagyon durva hazugság (kb. 170000) van rajta... Nekem 150000 van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Szép estét! :lol: Odaléptem ma egy kicsit a kocsinak, hogy menjen is, egyesből nagyon gyönyörűen, azonnal elindult... az enyémmel miért nem lehet ilyet? Az vár egy pillanatot, és utána kezd csak el gyorsulni egyáltalán... ezzel a kocsival lámpától lámpáig simán lenyomnám magam. :lol: Ez is a rossz lambda miatt lehet? Most végre ha visszakapom a kocsit, már ki lesz cserélve az is, csak mindig ilyenkor van az, hogy várom a csodát, aztán ugyanolyan minden, mint előtte... Elképzelhető. Torpanást okoz a haldokló lambda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Elképzelhető. Torpanást okoz a haldokló lambda. Hát ajánlom, hogy ne torpanjon akkor ezek után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Miért? Akkor most neked kellene legalább megcsinálni. Habár ha nem hajtod szét .... Nekem 150000 van benne. elég volt ezt megcsinálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Érdekes nap ez a mai. :lol: 8 felhasználónk ünnepli ma a születésnapját Addamsky(32), Recon(32), spzoli(21), Zoló(26), prof(33), Hjoe(27), bajzathg(31), Buby(33) Boldog születésnapot mindenkinek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Érdekes nap ez a mai. :lol: 8 felhasználónk ünnepli ma a születésnapját Addamsky(32), Recon(32), spzoli(21), Zoló(26), prof(33), Hjoe(27), bajzathg(31), Buby(33) Boldog születésnapot mindenkinek. :lol: biztos örültek annak hogy kiírtad hanyadikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts