Novy Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Középdob hővédő? Valami lemez hang, de a hővédőnek másabb a hangja, majd ha aknaközelbe leszek, majd megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Minden probléma nélkül hazaérkeztem Bécsből. :lol: Fogyasztási adatok majd lesznek, de akkora dugó volt Bécsben befele és kifele is, hogy szerintem jelentősen megdobta a fogyasztást. :D 630km körül áll most a napi számláló, de háromszori várpalota-fehérvár-várpalota bejárás után bécsből hazafele, már az M1-esen Győr előtt 22km-rel felvillant a szegénységjelző telitankról.. :D 7,5-es fogyasztást kalkulálok elsőre... :lol: de majd ma teletankolom és kiderül mennyi hiányzik. Győrben tankoltam 8,39 litert, amiből persze maradt még, mert mikor hosszabb lejtős állás közben már villant a szegénységjelző ismét. Igaz öt személlyel és 140-150-et mutatott az óra az autópályán, nameg Győr felé haladva nem igazán lehetett tempósan haladni az útviszonyok miatt. A kocsival semmi gond nem volt ezen belül a motorral sem. Mondjuk még az lehetett gond, hogy elfelejtettem a guminyomást ellenőrizni és csak Győrben tettem meg hazafele és akkor derült ki, hogy mindegyik gumi 1,9-n volt... :) aztán 2,2-2,5 értékekre felnyomtam őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 ...mindegyik gumi 1,9-n volt... :lol: aztán 2,2-2,5 értékekre felnyomtam őket. Amúgy mi az igazán megbízható műszer a guminyomás mérésére? Mert ugyanazon a napon is három különböző benzinkúton más-más értékeket mérek... Van, hogy 2,5 bart mutat az eszköz, és láthatóan tiszta lapos a kerék, alig 1,5 bar lehet benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Ez így nem igaz. :lol: taníts Mester!! :lol: Én is csúsztam ott ma délelőtt,csak a praktiker felől jöttünk.Még beszéltük is,hogy le vannak tarolva a jelzőtáblák. :) Mintha Solymáron találkoztunk volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Amúgy mi az igazán megbízható műszer a guminyomás mérésére? Mert ugyanazon a napon is három különböző benzinkúton más-más értékeket mérek... Van, hogy 2,5 bart mutat az eszköz, és láthatóan tiszta lapos a kerék, alig 1,5 bar lehet benne... Hitelesített műszer. Elvileg a kutakon is ilyen van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 taníts Mester!! :lol: Létezik ph2-es gsi maszk is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Hitelesített műszer. Elvileg a kutakon is ilyen van... :lol: nekem van ilyen kis mérőkém tök jó olyan mint egy toll rárakod a szelepre és a végén kiugrik egy skála! :) tök szeretem és sztem pontos értéket is ad! Szép jó Reggelt Mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 nekem van ilyen kis mérőkém tök jó olyan mint egy toll rárakod a szelepre és a végén kiugrik egy skála! :) tök szeretem és sztem pontos értéket is ad! Szép jó Reggelt Mindenkinek! :lol: Nekem tecsós digitális van, mivel nincs benne mozgó alkatrész, rugó ami fáradhat gondolom pontos. Vagy legalábbis idővel nem lesz pontatlanabb mint új korában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Nekem tecsós digitális van, mivel nincs benne mozgó alkatrész, rugó ami fáradhat gondolom pontos. Vagy legalábbis idővel nem lesz pontatlanabb mint új korában. :lol: max ha az elem gyengül! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 max ha az elem gyengül! :D :D Hát fene tudja, a kvarcóra sem megy lassabban amikor merül az elem. :lol: Vagy igen? :lol: :D Amikor teljesen lemerül akkor meg megáll mondjuk 12:34-kor? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Vagy máskor. :lol: Miért pont 12'34"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 taníts Mester!! :lol: Mintha Solymáron találkoztunk volna. :lol: Na ja :) ,ez akkor volt,amikor indultunk Solymárra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Na ja :lol: ,ez akkor volt,amikor indultunk Solymárra. Gondoltam ám. :) Be kellett menni az anyukáért Esztergomba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Gondoltam ám. :) Be kellett menni az anyukáért Esztergomba. :lol: Bezony.:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Létezik ph2-es gsi maszk is. :) És az ránézésre miben különbözik? :lol: Van ilyenről képed? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 És az ránézésre miben különbözik? :lol: Van ilyenről képed? :lol: Én nézegettem ezeket a gsi maszkokat, és eléggé különböznek a sima astra maszkoktol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Vagy máskor. :lol: Miért pont 12'34"? Hát akkor állt meg az óra... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Egy kis érdekesség! Egy off autómárka könyvében találtam ezt a kis gyöngyszemet, gondoltam megosztom veletek! :lol: KLIKK IDE! Azért ez a kis csekély 28% nem volt ám semmi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Egy kis érdekesség! Egy off autómárka könyvében találtam ezt a kis gyöngyszemet, gondoltam megosztom veletek! :) KLIKK IDE! Azért ez a kis csekély 28% nem volt ám semmi! :lol: Milyen sok klasszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Milyen sok klasszik. :lol: Azért ez jelent valamit! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 És az ránézésre miben különbözik? :lol: Van ilyenről képed? :lol: Van valahol, mindjárt megkerítem. Annyiban más, hogy a fészliftes lámpához igazodik. Én nézegettem ezeket a gsi maszkokat, és eléggé különböznek a sima astra maszkoktol. Köszönjük Emese. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Köszönjük Emese. De Zoltán!! Hallottunk erről a nagy dobásról. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 De Zoltán!! Hallottunk erről a nagy dobásról. :lol: Maszk hitel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Maszk hitel... Majd megkérjük Gabót, hogy hozzon pár darabot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Majd megkérjük Gabót, hogy hozzon pár darabot. :lol: Már rég megkértem.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts