Novy Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Középdob hővédő? Valami lemez hang, de a hővédőnek másabb a hangja, majd ha aknaközelbe leszek, majd megnézem.
daykiller Elküldve December11, 2010 Elküldve December11, 2010 Minden probléma nélkül hazaérkeztem Bécsből. :lol: Fogyasztási adatok majd lesznek, de akkora dugó volt Bécsben befele és kifele is, hogy szerintem jelentősen megdobta a fogyasztást. :D 630km körül áll most a napi számláló, de háromszori várpalota-fehérvár-várpalota bejárás után bécsből hazafele, már az M1-esen Győr előtt 22km-rel felvillant a szegénységjelző telitankról.. :D 7,5-es fogyasztást kalkulálok elsőre... :lol: de majd ma teletankolom és kiderül mennyi hiányzik. Győrben tankoltam 8,39 litert, amiből persze maradt még, mert mikor hosszabb lejtős állás közben már villant a szegénységjelző ismét. Igaz öt személlyel és 140-150-et mutatott az óra az autópályán, nameg Győr felé haladva nem igazán lehetett tempósan haladni az útviszonyok miatt. A kocsival semmi gond nem volt ezen belül a motorral sem. Mondjuk még az lehetett gond, hogy elfelejtettem a guminyomást ellenőrizni és csak Győrben tettem meg hazafele és akkor derült ki, hogy mindegyik gumi 1,9-n volt... :) aztán 2,2-2,5 értékekre felnyomtam őket.
Jürgen Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 ...mindegyik gumi 1,9-n volt... :lol: aztán 2,2-2,5 értékekre felnyomtam őket. Amúgy mi az igazán megbízható műszer a guminyomás mérésére? Mert ugyanazon a napon is három különböző benzinkúton más-más értékeket mérek... Van, hogy 2,5 bart mutat az eszköz, és láthatóan tiszta lapos a kerék, alig 1,5 bar lehet benne...
rtomi Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Ez így nem igaz. :lol: taníts Mester!! :lol: Én is csúsztam ott ma délelőtt,csak a praktiker felől jöttünk.Még beszéltük is,hogy le vannak tarolva a jelzőtáblák. :) Mintha Solymáron találkoztunk volna. :D
daykiller Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Amúgy mi az igazán megbízható műszer a guminyomás mérésére? Mert ugyanazon a napon is három különböző benzinkúton más-más értékeket mérek... Van, hogy 2,5 bart mutat az eszköz, és láthatóan tiszta lapos a kerék, alig 1,5 bar lehet benne... Hitelesített műszer. Elvileg a kutakon is ilyen van... :lol:
spzoli Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 taníts Mester!! :lol: Létezik ph2-es gsi maszk is. :lol:
CoolAdam Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Hitelesített műszer. Elvileg a kutakon is ilyen van... :lol: nekem van ilyen kis mérőkém tök jó olyan mint egy toll rárakod a szelepre és a végén kiugrik egy skála! :) tök szeretem és sztem pontos értéket is ad! Szép jó Reggelt Mindenkinek! :lol:
zotya975 Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 nekem van ilyen kis mérőkém tök jó olyan mint egy toll rárakod a szelepre és a végén kiugrik egy skála! :) tök szeretem és sztem pontos értéket is ad! Szép jó Reggelt Mindenkinek! :lol: Nekem tecsós digitális van, mivel nincs benne mozgó alkatrész, rugó ami fáradhat gondolom pontos. Vagy legalábbis idővel nem lesz pontatlanabb mint új korában. :lol:
CoolAdam Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Nekem tecsós digitális van, mivel nincs benne mozgó alkatrész, rugó ami fáradhat gondolom pontos. Vagy legalábbis idővel nem lesz pontatlanabb mint új korában. :lol: max ha az elem gyengül! :) :lol:
zotya975 Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 max ha az elem gyengül! :D :D Hát fene tudja, a kvarcóra sem megy lassabban amikor merül az elem. :lol: Vagy igen? :lol: :D Amikor teljesen lemerül akkor meg megáll mondjuk 12:34-kor? :)
zocsa Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 taníts Mester!! :lol: Mintha Solymáron találkoztunk volna. :lol: Na ja :) ,ez akkor volt,amikor indultunk Solymárra.
rtomi Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Na ja :lol: ,ez akkor volt,amikor indultunk Solymárra. Gondoltam ám. :) Be kellett menni az anyukáért Esztergomba. :lol:
zocsa Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Gondoltam ám. :) Be kellett menni az anyukáért Esztergomba. :lol: Bezony.:lol:
rtomi Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Létezik ph2-es gsi maszk is. :) És az ránézésre miben különbözik? :lol: Van ilyenről képed? :lol:
Novy Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 És az ránézésre miben különbözik? :lol: Van ilyenről képed? :lol: Én nézegettem ezeket a gsi maszkokat, és eléggé különböznek a sima astra maszkoktol.
zotya975 Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Vagy máskor. :lol: Miért pont 12'34"? Hát akkor állt meg az óra... :lol:
astrásgyerek Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Egy kis érdekesség! Egy off autómárka könyvében találtam ezt a kis gyöngyszemet, gondoltam megosztom veletek! :lol: KLIKK IDE! Azért ez a kis csekély 28% nem volt ám semmi! :lol:
daykiller Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Egy kis érdekesség! Egy off autómárka könyvében találtam ezt a kis gyöngyszemet, gondoltam megosztom veletek! :) KLIKK IDE! Azért ez a kis csekély 28% nem volt ám semmi! :lol: Milyen sok klasszik. :lol:
astrásgyerek Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Milyen sok klasszik. :lol: Azért ez jelent valamit! :) :lol:
spzoli Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 És az ránézésre miben különbözik? :lol: Van ilyenről képed? :lol: Van valahol, mindjárt megkerítem. Annyiban más, hogy a fészliftes lámpához igazodik. Én nézegettem ezeket a gsi maszkokat, és eléggé különböznek a sima astra maszkoktol. Köszönjük Emese.
rtomi Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Köszönjük Emese. De Zoltán!! Hallottunk erről a nagy dobásról. :lol:
spzoli Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 De Zoltán!! Hallottunk erről a nagy dobásról. :lol: Maszk hitel...
invictus Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Maszk hitel... Majd megkérjük Gabót, hogy hozzon pár darabot. :lol:
spzoli Elküldve December12, 2010 Elküldve December12, 2010 Majd megkérjük Gabót, hogy hozzon pár darabot. :lol: Már rég megkértem.... :lol:
Recommended Posts