FPepe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 nem ismeri valaki a srácot? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_c20xe-4175355 korrektnek találom a verdát igy elsőre. Ez a csík nem tetszik rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ez GSI? :D Figyelitek a kormányt..... Az utolsó képen belóg :lol: :lol: Zotya ne legyél már BUTA!!!!!!! Szerinted létezett 1.6os gsi??? ill lépcsősből? Astrába? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 nem ismeri valaki a srácot? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_c20xe-4175355 korrektnek találom a verdát igy elsőre. Carstyling/csypa. Ott is fenn van sassantsd meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ez GSI? :lol: Ez engem is meg fogott. Korzába volt az 1.6 16v GSI. HÖHÖ :lol: Érdekes. Meg a Sony hifi. A fejegység nem meríti ki szerintem a hifi fogalmát. Ráadásul, így levett előlappal sugárzik róla, a nem a csúcskategóriás Hifi jelző. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ha egyszer sok időm lesz, akkor leírom én is :lol: :lol: reméljük lesz elég időd! :) :D :D :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 reméljük lesz elég időd! :lol: :lol: :D :D :D :lol: Kérdd el Lacikától, a tavalyi eredményt :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ezt a ki-mennyit költött dolgot én nem erőltetném... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ezt a ki-mennyit költött dolgot én nem erőltetném... :lol: HRR el (6éve van nálunk) szerinem igencsak a nem költöttem rá semmit kategória lennék. HJA val tekinte, hogy egy éve sincs meg eléggé dobogós lennék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ezt a ki-mennyit költött dolgot én nem erőltetném... :lol: Egyetértek :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ha egyszer sok időm lesz, akkor leírom én is :lol: :lol: Most néztem a használtautó.hu-n, hogy azért a pénzért, amennyibe eddig nekem ez a kocsi eddig került (2005-2010 között vételár+ átírás+ karbantartás + javítás összesen 2 200 000 Ft) most vehetnék egy 150 ezer km-t futott H Astra 1,6 Caravant. Nem is olyan erős mint az enyém, de kb. 80 kilóval nehezebb és már hogy zabálhatja az olajat! Különben vezettem 1,6-os H Astrát Svédországban 1600 km-t, hát mit mondjak?!!! Egyáltalán nem voltam megelégedve a dinamikájával! Nekem nem kellene, pláne ennyi pénzért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 HRR el (6éve van nálunk) szerinem igencsak a nem költöttem rá semmit kategória lennék. HJA val tekinte, hogy egy éve sincs meg eléggé dobogós lennék :) Akkor biztos te is elhanyagolod.... :lol: (Valami új képed nincs...? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Huhh. Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :lol: Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol: Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam. A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki... Mindenki óvatosan vezessen! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Most néztem a használtautó.hu-n, hogy azért a pénzért, amennyibe eddig nekem ez a kocsi eddig került (2005-2010 között vételár+ átírás+ karbantartás + javítás összesen 2 200 000 Ft) most vehetnék egy 150 ezer km-t futott H Astra 1,6 Caravant. Nem is olyan erős mint az enyém, de kb. 80 kilóval nehezebb és már hogy zabálhatja az olajat! Különben vezettem 1,6-os H Astrát Svédországban 1600 km-t, hát mit mondjak?!!! Egyáltalán nem voltam megelégedve a dinamikájával! Nekem nem kellene, pláne ennyi pénzért! Én ha lecserélem az enyémet, akkor egy ilyenre vagy ilyenre vagy J Astrát vennék. A H Astrába csalódtam abból a szempontból, hogy nem pakoltak nagyobb mocit az 5 ajtósba, és a caravanba..... vagy csak nem tudok róla? :) Huhh. Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :lol: Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol: Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam. A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki... Mindenki óvatosan vezessen! :D Örülünk hogy nem lett baj.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Huhh. Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :lol: Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol: Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam. A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki... Mindenki óvatosan vezessen! :) Hazaérve nekem se sikerült elsőre bekanyarodnom a kapubejáróhoz, továbbmentem, megfordultam, és újra próbálkoztam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Hazaérve nekem se sikerült elsőre bekanyarodnom a kapubejáróhoz, továbbmentem, megfordultam, és újra próbálkoztam :lol: Vajon Zotya mikor linkeli be a szokásos képet....? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Örülünk hogy nem lett baj.... :D Ja, szerencsére. Utána ki is mentem a kresz pályára megforgattam a hóban egy kicsit a gépet. :lol: :lol: Sorba kellett állni a ladások között... :) Jó volt, majd még megyek holnap is gyakorolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Huhh. Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :) Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol: Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam. A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki... Mindenki óvatosan vezessen! :D A Praktiker alatti körforgó volt? Az csúszik nagyon. Mi most értünk haza Nagyfaluból. Végig szakadt a hó. Autók az árokban jobbra balra. De a hajam még mindíg tart. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 GSI hűtőmaszk csak régi lámpával volt. :lol: Ez így nem igaz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Huhh. Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :lol: Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol: Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam. A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki... Mindenki óvatosan vezessen! :) Ilyenkor húzd rá a kéziféket! :D Az ESP is lényegében így korrigál alulkormányozottság esetén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Huhh. Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :lol: Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol: Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam. A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki... Mindenki óvatosan vezessen! :) Mázlista, nekem délután rángatni kellett a kéziféket rendessen, hogy megcsússzon a gép. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 A Praktiker alatti körforgó volt? Az csúszik nagyon. Mi most értünk haza Nagyfaluból. Végig szakadt a hó. Autók az árokban jobbra balra. De a hajam még mindíg tart. :lol: Az bizony! A hosszú egyenesből jöttem és a Suzuki felé mentem volna, aztán a zsákutca felé elrepültem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ilyenkor húzd rá a kéziféket! :lol: Az ESP is lényegében így korrigál alulkormányozottság esetén. :lol: Erre gondoltam közben én is, csak az a baj, hogy akkor kb a B oszlop magasságában oldalba kaptam volna azt a szép nagy villanyoszlopot az út szélén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Akkor biztos te is elhanyagolod.... :lol: (Valami új képed nincs...? :lol: ) Mi bajod a képekkel? Am 2 hete be se volt indítva HRR HJA-n meg elkezdett zörögni vmi alul, vagy hővédő, vagy a tanknál vmi, lemezhang... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Mi bajod a képekkel? Am 2 hete be se volt indítva HRR HJA-n meg elkezdett zörögni vmi alul, vagy hővédő, vagy a tanknál vmi, lemezhang... Középdob hővédő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Erre gondoltam közben én is, csak az a baj, hogy akkor kb a B oszlop magasságában oldalba kaptam volna azt a szép nagy villanyoszlopot az út szélén. Én is csúsztam ott ma délelőtt,csak a praktiker felől jöttünk.Még beszéltük is,hogy le vannak tarolva a jelzőtáblák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts