Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ha egyszer sok időm lesz, akkor leírom én is :lol: :lol:

Most néztem a használtautó.hu-n, hogy azért a pénzért, amennyibe eddig nekem ez a kocsi eddig került (2005-2010 között vételár+ átírás+ karbantartás + javítás összesen 2 200 000 Ft) most vehetnék egy 150 ezer km-t futott H Astra 1,6 Caravant. Nem is olyan erős mint az enyém, de kb. 80 kilóval nehezebb és már hogy zabálhatja az olajat!

Különben vezettem 1,6-os H Astrát Svédországban 1600 km-t, hát mit mondjak?!!! Egyáltalán nem voltam megelégedve a dinamikájával!

Nekem nem kellene, pláne ennyi pénzért!

Megosztás:

Huhh.

Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :lol:

Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol:

Pedig max 30-al mehettem, de simán elszálltam.

A belvárosban meg egy négyes karambol, jól összetörve mindenki...

Mindenki óvatosan vezessen! :)

Megosztás:

Most néztem a használtautó.hu-n, hogy azért a pénzért, amennyibe eddig nekem ez a kocsi eddig került (2005-2010 között vételár+ átírás+ karbantartás + javítás összesen 2 200 000 Ft) most vehetnék egy 150 ezer km-t futott H Astra 1,6 Caravant. Nem is olyan erős mint az enyém, de kb. 80 kilóval nehezebb és már hogy zabálhatja az olajat!

Különben vezettem 1,6-os H Astrát Svédországban 1600 km-t, hát mit mondjak?!!! Egyáltalán nem voltam megelégedve a dinamikájával!

Nekem nem kellene, pláne ennyi pénzért!

Én ha lecserélem az enyémet, akkor egy ilyenre

vagy ilyenre vagy J Astrát vennék. A H Astrába csalódtam abból a szempontból, hogy nem pakoltak nagyobb mocit az 5 ajtósba, és a caravanba..... vagy csak nem tudok róla? :)

Huhh.

Kiegyenesítettem egy körforgalmat, mert a havas úton nem fordult az eleje. Kb 30-40 centire húzott el egy villanyoszlop a jobb elejétől, és végül egy domboldal fogta meg. :lol:

Mindenki óvatosan vezessen! :D

Örülünk hogy nem lett baj.... :D

Megosztás:

Huhh.

Hazaérve nekem se sikerült elsőre bekanyarodnom a kapubejáróhoz, továbbmentem, megfordultam, és újra próbálkoztam :D

Megosztás:

Huhh.

Munkából hazafelé ma majdnem megtörtem a kocsit. :)

Mindenki óvatosan vezessen! :D

A Praktiker alatti körforgó volt?

Az csúszik nagyon.

Mi most értünk haza Nagyfaluból.

Végig szakadt a hó.

Autók az árokban jobbra balra.

De a hajam még mindíg tart. :lol:

Megosztás:

Huhh.

Ilyenkor húzd rá a kéziféket! :D

Az ESP is lényegében így korrigál alulkormányozottság esetén. :D

Megosztás:

Huhh.

Mázlista, nekem délután rángatni kellett a kéziféket rendessen, hogy megcsússzon a gép. :D

Megosztás:

A Praktiker alatti körforgó volt?

Az csúszik nagyon.

Mi most értünk haza Nagyfaluból.

Végig szakadt a hó.

Autók az árokban jobbra balra.

De a hajam még mindíg tart. :lol:

Az bizony!

A hosszú egyenesből jöttem és a Suzuki felé mentem volna, aztán a zsákutca felé elrepültem.

Megosztás:

Erre gondoltam közben én is, csak az a baj, hogy akkor kb a B oszlop magasságában oldalba kaptam volna azt a szép nagy villanyoszlopot az út szélén.

Én is csúsztam ott ma délelőtt,csak a praktiker felől jöttünk.Még beszéltük is,hogy le vannak tarolva a jelzőtáblák. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.