pebe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 ? :lol: :D :lol: :) :D Végre valami, így péntek délután, már majdnem elaludtam, és hol van még 4 óra. Köszi Dáwid!!! Ha már itt vagy, nézd már meg az "Elektromos" kérdésemet, és ha tudsz adj rá egy jó választ. 40 misiért!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 :) :D :D Végre valami, így péntek délután, már majdnem elaludtam, és hol van még 4 óra. Köszi Dáwid!!! Ha már itt vagy, nézd már meg az "Elektromos" kérdésemet, és ha tudsz adj rá egy jó választ. 40 misiért!!! :D Azt micsináljak én 40 Misivel? :lol: :lol: Nő nincs? :D Amúgy passzolom. Van valami mók, azon a környéken, hogy egy izzó világít több dolgot is, bár az mintha a hátsó ablak fűtéssel lenne... Nemtudom. Majd Zotya megmondja, ő szívott már vele :lol: (meg azzal a kis határoló pöcökkel, ami csak minden 2. nyomásra engedi kijönni a gombot) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Azt micsináljak én 40 Misivel? :lol: :lol: Nő nincs? :) Amúgy passzolom. Van valami mók, azon a környéken, hogy egy izzó világít több dolgot is, bár az mintha a hátsó ablak fűtéssel lenne... Nemtudom. Majd Zotya megmondja, ő szívott már vele :D (meg azzal a kis határoló pöcökkel, ami csak minden 2. nyomásra engedi kijönni a gombot) Áááááá. A GYIK-ban olvastam, hogy ha a középkonzolt szétbombázza az ember, akkor tud izzót cserélni, meg van vmi rugó ami szeret elszökni ilyenkor. Arra gondolta, hogy előlről meg lehet-e erőszakolni? Kapcsoló gombot vhogy kipattintani és kész? De akkor várjuk meg Zotyát! ZOTYAAAAAAAA! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 40 misiért!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Há nemtom...nekem nem felejti el a beállított csatornákat. :lol: Am meg a motor szebben szól, mint a gyári renCer. :) Hát igen. Nem sz?rral dobálózunk. Gyári fejegység ruullllzz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Hát ez állandó vita tárgya velem is, de mindenki tudja, hogy nekem van igazam... nem rokonaim amúgy, hanem apám "új családja". Ők az életüket is ugyanígy élik, visszaköszön a kocsin a mentalitásuk mindennel szemben. Én csak sajnálni tudom azt a kocsit. Mondjuk akkor sem volt sokkal jobb állapotban már, amikor megvették. Meg sajnálom tőlük is... rájöttem már, hogy nekik csak azt kell kölcsönadni, ami már nem kell többet. :\ Amúgy vettem 1 liter Dexron II-es olajat, beletöltöttem valamennyit a tartályba, beindítottam a motort, látszólag nem jött ki belőle sehol, de a tartályból eltűnt, úgyhogy még feltöltöttem addig, ameddig kell, és azóta most teljesen jó a szervo. Persze ki tudja, meddig... de egyelőre mentem vele elég sokat, és nem volt baja. Szerintem a kocsijukra eddig egy év alatt nem költöttek ennyit, mint én most szerda óta... :lol: Ugye ugye az olaj csodákra képes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 úgy tudtam aksi kímélése szempontjából úgy kell indítani az autót hogy sebességből kivéve kuplung benyom és indít. pár napja halottam a munkatársamtól akinek a tesója autószerelő hogy sebesség ki és benyomott kuplung nélkül kell indítani akkor van kímélve. na most akkor én tudtam rosszúl? :lol: A használati utasítás szerint kinyomott kuplungal kell indítani, a gázpedált nem szabad lenyomni. Így télen elsősorban az aksit szeretném kímélni, hátha kibírná még a telet. Haverom is remélem megkeresi a gyárilag takaró cuccot az aksira hátha nem lesz neki annyira hidege, meg mondta hogy az nyáron is hasznos az aksinak. :lol: Én tavaly télen amikor csak hetente egyszer mentem a kocsival behoztam az akkut a szobába. Áááááá. A GYIK-ban olvastam, hogy ha a középkonzolt szétbombázza az ember, akkor tud izzót cserélni, meg van vmi rugó ami szeret elszökni ilyenkor. Arra gondolta, hogy előlről meg lehet-e erőszakolni? Kapcsoló gombot vhogy kipattintani és kész? De akkor várjuk meg Zotyát! ZOTYAAAAAAAA! Ha nem működik a belső levegő keringtető, akkor ezt kell keresni az utastérben: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ha nem működik a belső levegő keringtető, akkor ezt kell keresni az utastérben: http://pics.coldline.hu/pics/135253-20101210-a7NNP0.jpg :D Azért ez nem orvosság minden problémára. :) Keresheti ezt, ha le van csúszva vákuumcsöve. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/135253-20101210-a7NNP0.jpg :lol: Jól elvágtad az újjad. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ha valaki tankolni szeretne hétvégén, és van Lukoil kút a környékén, megnézhetné mennyiért adják a naftát. Délután hallottam, hogy állítólag ma du 4-től vasárnap éjfélig akcióznak a nyállal. 10-15-30 Ft kedvezményt rebesgetnek. Nem tudom mi igaz belőle, a honlapjukon a legfrissebb bejegyzés is 2009-es....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 Ha valaki tankolni szeretne hétvégén, és van Lukoil kút a környékén, megnézhetné mennyiért adják a naftát. Délután hallottam, hogy állítólag ma du 4-től vasárnap éjfélig akcióznak a nyállal. 10-15-30 Ft kedvezményt rebesgetnek. Nem tudom mi igaz belőle, a honlapjukon a legfrissebb bejegyzés is 2009-es....... Ma este 335-ért Ápdét: 332 van kibökve a nagytáblára. (furcsán néz ki, mert, kerek számok vannak, nincsenek tizedek kiírva és így kevés karakterből áll, ami meg feltűnő :lol: ) Jah, és este beletoltunk az autóba egy 320-as coupe bömbi automata váltót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December10, 2010 Megoszt Elküldve December10, 2010 oje 1.6 gsi http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4115666 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 oje 1.6 gsi http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4115666 Nem veszed meg? :lol: Kár, hogy a mai hangcuccok hangminőségét nem igazán lehetne HiFi rendszernek hívni, ha meghagyták volna a régi nagyon szigorú HiFi szabványt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Érdekes,hogy egy sz@ros cd lejátszóra azt írják: Hi-Fi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 oje 1.6 gsi http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...16v_gsi-4115666 Ez GSI? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ez GSI? :lol: Hát nem hinném!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Hát nem hinném!! :) :lol: Legalább egy GSI matricát ragasztottak volna rá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Ez GSI? :lol: Zotya ne legyél már BUTA!!!!!!! Szerinted létezett 1.6os gsi??? ill lépcsősből? Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Zotya ne legyél már BUTA!!!!!!! Szerinted létezett 1.6os gsi??? ill lépcsősből? Astrába? He-he tudtam ám! Igazából nekem a mociháztető volt gyanús.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 He-he tudtam ám! Igazából nekem a mociháztető volt gyanús.... :lol: Pedig az nem az. Van Gsi kopoltyú nélkül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Pedig az nem az. Van Gsi kopoltyú nélkül. :lol: X20XEV-vel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 He-he tudtam ám! Igazából nekem a mociháztető volt gyanús.... :) nekem már a hirdetés plusz a kép is ! :D :D :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Valamelyik nap volt téma volt,hogy ki mennyit költött fenntartásra az elmúlt években. Az enyémet 500-ért vettem 2009.augusztus 22-én 142.200km volt benne,beletettem 16.000km-t és időrendben ezekre költöttem: Vezérlés(vízpumpa,feszítőgörgő,vezérműszíj),motorolaj(castrol10w-40) Hidrotőkék csere,hátsó kipufogódob csere,Főtengelyszimmerig csere, Kartertömítés csere,Motortér mosás Car 300 rádió javítás Hátsó lengéscsillapító csere (magnetti marelli) Első lengéscsillapító csere (magnetti marelli),pollenszűrő csere Téligumi lemezfelnin(Barum)+hűtőfolyadék csere Zöldkártya Jobb oldali küszöb csere+üregvédelem Hátsó váznyúlvány üregvédelem,hátsó torony üregvédelem Gyertyák+gyertyakábel+levegőszűrő,olaj(castrol 10w-40,olajszűrő) Hátsó nyári gumicsere(michelin) Benzinszivattyú+tömítés csere Első féktárcsák,fékbetétek csere Motorhőfok jeladó csere,benzinszűrő csere Hátsó fékdob ellenőrzés,fékolaj csere Termosztát (wahler) csere Első gumicsere Semperit Comfort Life 165/65 R14 Futóműállítás Blaupunkt sd48 Mp3 fejegység+kicker első hangszórók+beszerelés Akkumlátor csere 44Ah Bosch Hátsó gumicsere Semperit Comfort life 165/65 R14+szelepcsere Lambda szonda+tűzkarika csere Műszaki vizsga Olajcsere(shell helix 10w-40+metabond)+olaj,levegő,pollenszűrő csere Excel szerint a végösszeg:482.450FT Tulajdonképpen felújítottam. :) Azokat a városi legendákat kedvelem,ahol elmondják,hogy vettem egy kisautót,beletettem 80-100.000km-t és csak tankoltam bele. :lol: Két eset lehetséges: 1.Vagy elnézi és nem számolja a kötelező,kopó alkatrészeket. 2.Vagy a q anyját b+ amiért olyan igénytelen,hogy képes közveszélyes autóval közlekedni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Valamelyik nap volt téma volt,hogy ki mennyit költött fenntartásra az elmúlt években. Az enyémet 500-ért vettem 2009.augusztus 22-én 142.200km volt benne,beletettem 16.000km-t és időrendben ezre költöttem: Vezérlés(vízpumpa,feszítőgörgő,vezérműszíj),motorolaj(castrol10w-40) Hidrotőkék csere,hátsó kipufogódob csere,Főtengelyszimmerig csere, Kartertömítés csere,Motortér mosás Car 300 rádió javítás Hátsó lengéscsillapító csere (magnetti marelli) Első lengéscsillapító csere (magnetti marelli),pollenszűrő csere Téligumi lemezfelnin(Barum)+hűtőfolyadék csere Zöldkártya Jobb oldali küszöb csere+üregvédelem Hátsó váznyúlvány üregvédelem,hátsó torony üregvédelem Gyertyák+gyertyakábel+levegőszűrő,olaj(castrol 10w-40,olajszűrő) Hátsó nyári gumicsere(michelin) Benzinszivattyú+tömítés csere Első féktárcsák,fékbetétek csere Motorhőfok jeladó csere,benzinszűrő csere Hátsó fékdob ellenőrzés,fékolaj csere Termosztát (wahler) csere Első gumicsere Semperit Comfort Life 165/65 R14 Futóműállítás Blaupunkt sd48 Mp3 fejegység+kicker első hangszórók+beszerelés Akkumlátor csere 44Ah Bosch Hátsó gumicsere Semperit Comfort life 165/65 R14+szelepcsere Lambda szonda+tűzkarika csere Műszaki vizsga Olajcsere(shell helix 10w-40+metabond)+olaj,levegő,pollenszűrő csere Excel szerint a végösszeg:482.450FT Tulajdonképpen felújítottam. :D Azokat a városi legendákat kedvelem,ahol elmondják,hogy vettem egy kisautót,beletettem 80-100.000km-t és csak tankoltam bele. :lol: Két eset lehetséges: 1.Vagy elnézi és nem számolja a kötelező,kopó alkatrészeket. 2.Vagy a q anyját b+ amiért olyan igénytelen,hogy képes közveszélyes autóval közlekedni. :lol: Ha egyszer sok időm lesz, akkor leírom én is :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laccci Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 nem ismeri valaki a srácot? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...v_c20xe-4175355 korrektnek találom a verdát igy elsőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts