epk947 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Ez a kút érdekelne :lol: :lol: ERMOIL Érd, Duna u. a sorompós vasúti átjárónál.
Dáwid Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 ERMOIL Érd, Duna u. a sorompós vasúti átjárónál. Neked is 50-es tankod van? :lol:
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Nincsenek. :lol: Vannak. Véletlen az, amikor a munkatársam megcsináltatja a felesége kocsiját, fékek, vezérlés, olajcsere, kasztnizás, az asszony meg gondol egyet és eladja. Na ekkor a vevő jár nagyon jól, de szerintem nem ez a jellemző. Aki el akarja adni a kocsit az általában nem költ rá, hiszen úgysem kap érte annyival többet, mint amit beleölt.
Hjoe Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Na jó, nyertél. :) Hol voltam én 62 ben. :D :D 85 ben, 17 évesen kezdtem a benzinégetést autóval. Előtte egy Riga mopeddel, és egy Komárral. :lol: :lol: Akkor nincs véletlenül a padláson egy Komár gyújtótekercsed...?
daykiller Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Vannak. Véletlen az, amikor a munkatársam megcsináltatja a felesége kocsiját, fékek, vezérlés, olajcsere, kasztnizás, az asszony meg gondol egyet és eladja. Na ekkor a vevő jár nagyon jól, de szerintem nem ez a jellemző. Aki el akarja adni a kocsit az általában nem költ rá, hiszen úgysem kap érte annyival többet, mint amit beleölt. Az nem véletlen. Ezt hívják úgy, hogy szerencse. :lol: Minden eseményt és történést vissza lehet vezetni valamire ,ami kiváltotta. Ha nincs ilyen, akkor az a véletlen. A kocsi eladása azért nem véletlen, mert úgy gondolta, hogy most eladja, ha már megcsináltatta a férje. Ez nem véletlen.
epk947 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Akkor nincs véletlenül a padláson egy Komár gyújtótekercsed...? Sajna nincs. Az kimaradt az életemből.
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Az nem véletlen. Ezt hívják úgy, hogy szerencse. :lol: Minden eseményt és történést vissza lehet vezetni valamire ,ami kiváltotta. Ha nincs ilyen, akkor az a véletlen. A kocsi eladása azért nem véletlen, mert úgy gondolta, hogy most eladja, ha már megcsináltatta a férje. Ez nem véletlen. Na jó a bakternak mindíg igaza van! :lol:
daykiller Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Na jó a bakternak mindíg igaza van! :lol: Még jó, hogy nem vagyok bakter. :lol:
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Akkor nincs véletlenül a padláson egy Komár gyújtótekercsed...? Ilyen? :lol: Még jó, hogy nem vagyok bakter. :lol: De még lehetsz! :)
daykiller Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Ilyen? :lol: De még lehetsz! :D Az több hónapos tanfolyam minimum. :) Egyben van a kocsirendezői oktatással és vizsgával a váltókezelői is. Először meg úgyis kocsirendezőként kezdi az ember, később el lesz küldve tolatásvezetőnek (szintén oktatás és vizsga), majd ahogy halad ezen a ranglétrán, hódolhat a váltókezelői tudásának. :lol: Mivel a váltókezelőnek tudnia kell, hogy mi merre hogyan van, mielőtt felmegy váltogatni... :D Nem rövid idő telik el, amíg ezen feljut.
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Az egy több hónapos tanfolyam minimum. :) Egyben van a kocsirendezői oktatással és vizsgával a váltókezelői is. Először meg úgyis kocsirendezőként kezdi az ember, később el lesz küldve tolatásvezetőnek, majd ahogy halad ezen a ranglétrán, hódolhat a váltókezelői tudásának. :lol: Mivel a váltókezelőnek tudnia kell, hogy mi merre hogyan van, mielőtt felmegy váltogatni... :D Egyszer volt egy munkatársam aki mozdonyvezető volt ő szokott ilyeneket mesélni.... :lol:
daykiller Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Egyszer volt egy munkatársam aki mozdonyvezető volt ő szokott ilyeneket mesélni.... :lol: Hol? GySEV vagy MÁV?
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Hol? GySEV vagy MÁV? Foggalmam sincs, talán Gyesev, mert a zöld-sárga villanymozdonyokról szokott meséni.
daykiller Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Foggalmam sincs, talán Gyesev, mert a zöld-sárga villanymozdonyokról szokott meséni. Zöld-sárga GySEV. :lol: MÁV-nál a kék-sárga variációt használják, de vannak a nagykanizsai gépek, amik tarkák. :lol:
Novy Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Dehogynem. Van az a pénz... :lol: Annyit senki se ad érte, hogy faterom eladja :lol: Úgyhogy nincs :)
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Zöld-sárga GySEV. :lol: MÁV-nál a kék-sárga variációt használják, de vannak a nagykanizsai gépek, amik tarkák. :lol: Én egyszer egy zöld-sárgában utaztam a vezetőfülkében hazafele Kónyból. :)
epk947 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Én egyszer egy zöld-sárgában utaztam a vezetőfülkében hazafele Kónyból. :lol: Én egyszer egy fehér - kékben utaztam a vezetőfülkében hazafelé Bengáziból. :) Úgy hívták hogy Olympic Airline (Boeing) . :lol:
zotya975 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Én egyszer egy fehér - kékben utaztam a vezetőfülkében hazafelé Bengáziból. :D Úgy hívták hogy Olympic Airline (Boeing) . :) Hűha :lol: ez most valami vicc? :lol:
epk947 Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Hűha :lol: ez most valami vicc? :lol: Egyáltalán nem vicc! Érdekes történet. Sőt, ha még azt is hozzáteszem, hogy a görög pilóta adta a kezembe a fülkében azt a bugyli bicskát, amit a libiai biztonságiak kivettek a táskámból, azzal, hogy azt majd Athénben kérhetem a repülőtéren.... Bicskával a zsebemben utaztam végig a pilóta fülkében. A pilótát meg akkor láttam életemben először...
Tiv. Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Én egyszer egy fehér - kékben utaztam a vezetőfülkében hazafelé Bengáziból. :) Úgy hívták hogy Olympic Airline (Boeing) . :lol: Kék fehérben én is utaztam egyszer, a sulitól a kapitányságig. :D Neem , nem Boeing, Lada volt. Bütykös taxi. Nem tetszett a szitu. :lol:
Tiv. Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Van valakinek esetleg iGO 96 magyar? Azt hiszem ez a My Way vagy valami ilyesmi. iGO 8 am van, de összehasonlitanám a régivel. Annak ha jól emlékszem, korrektebb volt a sáv infoja a kerszteződésekben. Ha valaki valahogy el tudná nekem küldeni, megköszönném. Ugy emlékszem, az egész nem volt 100 mega. Tehát akár email, vagy msn is lehetne. Köszi.
kknl Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Vettem 20 db nagy piros és 45 db kis kék petárdát 1 euróért a lidl-ben , szerintem zajos lessz az újév :lol:
Dáwid Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Vettem 20 db nagy piros és 45 db kis kék petárdát 1 euróért a lidl-ben , szerintem zajos lessz az újév :lol: Én inkább zajongásként otthon a parkolóban beindítom a régi motort kipuf. nélkül, had örűjjenek a drága szomszédok :lol: :)
ambruzsg Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 Csak az a baj, hogy az csak neked ér(került) egymilliót. :lol: na ja, de meg 9 evet (180000km-t) hasznalom mondjuk es akkor majd számvetek hogy megerte-e... bizom benne hogy jo dontes volt :lol:. amugy meg 1 misiert ma mar necces szinte tökéletes autot venni. nekem ez a jó állapotú+rendbetétel tűnt járható útnak...
Breki Elküldve December7, 2010 Elküldve December7, 2010 A mai napon sikeres műszaki vizsgán esett át az autóm. :lol: Pontosan hogy is van ez a környezetvédelmi matrica? Milyen autó kaphat milyet? A legbüszkébb akkor is a fékekre vagyok....a saját magam által átalakított fékeknél se elöl, se hátul nem haladta meg az eltérés az 1%-ot. Meg is dícsérték. :lol:
Recommended Posts