epk947 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Ez a kút érdekelne :lol: :lol: ERMOIL Érd, Duna u. a sorompós vasúti átjárónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 ERMOIL Érd, Duna u. a sorompós vasúti átjárónál. Neked is 50-es tankod van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Nincsenek. :lol: Vannak. Véletlen az, amikor a munkatársam megcsináltatja a felesége kocsiját, fékek, vezérlés, olajcsere, kasztnizás, az asszony meg gondol egyet és eladja. Na ekkor a vevő jár nagyon jól, de szerintem nem ez a jellemző. Aki el akarja adni a kocsit az általában nem költ rá, hiszen úgysem kap érte annyival többet, mint amit beleölt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Na jó, nyertél. :) Hol voltam én 62 ben. :D :D 85 ben, 17 évesen kezdtem a benzinégetést autóval. Előtte egy Riga mopeddel, és egy Komárral. :lol: :lol: Akkor nincs véletlenül a padláson egy Komár gyújtótekercsed...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Vannak. Véletlen az, amikor a munkatársam megcsináltatja a felesége kocsiját, fékek, vezérlés, olajcsere, kasztnizás, az asszony meg gondol egyet és eladja. Na ekkor a vevő jár nagyon jól, de szerintem nem ez a jellemző. Aki el akarja adni a kocsit az általában nem költ rá, hiszen úgysem kap érte annyival többet, mint amit beleölt. Az nem véletlen. Ezt hívják úgy, hogy szerencse. :lol: Minden eseményt és történést vissza lehet vezetni valamire ,ami kiváltotta. Ha nincs ilyen, akkor az a véletlen. A kocsi eladása azért nem véletlen, mert úgy gondolta, hogy most eladja, ha már megcsináltatta a férje. Ez nem véletlen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Akkor nincs véletlenül a padláson egy Komár gyújtótekercsed...? Sajna nincs. Az kimaradt az életemből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Az nem véletlen. Ezt hívják úgy, hogy szerencse. :lol: Minden eseményt és történést vissza lehet vezetni valamire ,ami kiváltotta. Ha nincs ilyen, akkor az a véletlen. A kocsi eladása azért nem véletlen, mert úgy gondolta, hogy most eladja, ha már megcsináltatta a férje. Ez nem véletlen. Na jó a bakternak mindíg igaza van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Na jó a bakternak mindíg igaza van! :lol: Még jó, hogy nem vagyok bakter. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Akkor nincs véletlenül a padláson egy Komár gyújtótekercsed...? Ilyen? :lol: Még jó, hogy nem vagyok bakter. :lol: De még lehetsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Ilyen? :lol: De még lehetsz! :D Az több hónapos tanfolyam minimum. :) Egyben van a kocsirendezői oktatással és vizsgával a váltókezelői is. Először meg úgyis kocsirendezőként kezdi az ember, később el lesz küldve tolatásvezetőnek (szintén oktatás és vizsga), majd ahogy halad ezen a ranglétrán, hódolhat a váltókezelői tudásának. :lol: Mivel a váltókezelőnek tudnia kell, hogy mi merre hogyan van, mielőtt felmegy váltogatni... :D Nem rövid idő telik el, amíg ezen feljut. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Az egy több hónapos tanfolyam minimum. :) Egyben van a kocsirendezői oktatással és vizsgával a váltókezelői is. Először meg úgyis kocsirendezőként kezdi az ember, később el lesz küldve tolatásvezetőnek, majd ahogy halad ezen a ranglétrán, hódolhat a váltókezelői tudásának. :lol: Mivel a váltókezelőnek tudnia kell, hogy mi merre hogyan van, mielőtt felmegy váltogatni... :D Egyszer volt egy munkatársam aki mozdonyvezető volt ő szokott ilyeneket mesélni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Egyszer volt egy munkatársam aki mozdonyvezető volt ő szokott ilyeneket mesélni.... :lol: Hol? GySEV vagy MÁV? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Hol? GySEV vagy MÁV? Foggalmam sincs, talán Gyesev, mert a zöld-sárga villanymozdonyokról szokott meséni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Foggalmam sincs, talán Gyesev, mert a zöld-sárga villanymozdonyokról szokott meséni. Zöld-sárga GySEV. :lol: MÁV-nál a kék-sárga variációt használják, de vannak a nagykanizsai gépek, amik tarkák. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Dehogynem. Van az a pénz... :lol: Annyit senki se ad érte, hogy faterom eladja :lol: Úgyhogy nincs :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Zöld-sárga GySEV. :lol: MÁV-nál a kék-sárga variációt használják, de vannak a nagykanizsai gépek, amik tarkák. :lol: Én egyszer egy zöld-sárgában utaztam a vezetőfülkében hazafele Kónyból. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Én egyszer egy zöld-sárgában utaztam a vezetőfülkében hazafele Kónyból. :lol: Én egyszer egy fehér - kékben utaztam a vezetőfülkében hazafelé Bengáziból. :) Úgy hívták hogy Olympic Airline (Boeing) . :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Én egyszer egy fehér - kékben utaztam a vezetőfülkében hazafelé Bengáziból. :D Úgy hívták hogy Olympic Airline (Boeing) . :) Hűha :lol: ez most valami vicc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Hűha :lol: ez most valami vicc? :lol: Egyáltalán nem vicc! Érdekes történet. Sőt, ha még azt is hozzáteszem, hogy a görög pilóta adta a kezembe a fülkében azt a bugyli bicskát, amit a libiai biztonságiak kivettek a táskámból, azzal, hogy azt majd Athénben kérhetem a repülőtéren.... Bicskával a zsebemben utaztam végig a pilóta fülkében. A pilótát meg akkor láttam életemben először... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Én egyszer egy fehér - kékben utaztam a vezetőfülkében hazafelé Bengáziból. :) Úgy hívták hogy Olympic Airline (Boeing) . :lol: Kék fehérben én is utaztam egyszer, a sulitól a kapitányságig. :D Neem , nem Boeing, Lada volt. Bütykös taxi. Nem tetszett a szitu. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Van valakinek esetleg iGO 96 magyar? Azt hiszem ez a My Way vagy valami ilyesmi. iGO 8 am van, de összehasonlitanám a régivel. Annak ha jól emlékszem, korrektebb volt a sáv infoja a kerszteződésekben. Ha valaki valahogy el tudná nekem küldeni, megköszönném. Ugy emlékszem, az egész nem volt 100 mega. Tehát akár email, vagy msn is lehetne. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Vettem 20 db nagy piros és 45 db kis kék petárdát 1 euróért a lidl-ben , szerintem zajos lessz az újév :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Vettem 20 db nagy piros és 45 db kis kék petárdát 1 euróért a lidl-ben , szerintem zajos lessz az újév :lol: Én inkább zajongásként otthon a parkolóban beindítom a régi motort kipuf. nélkül, had örűjjenek a drága szomszédok :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Csak az a baj, hogy az csak neked ér(került) egymilliót. :lol: na ja, de meg 9 evet (180000km-t) hasznalom mondjuk es akkor majd számvetek hogy megerte-e... bizom benne hogy jo dontes volt :lol:. amugy meg 1 misiert ma mar necces szinte tökéletes autot venni. nekem ez a jó állapotú+rendbetétel tűnt járható útnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 A mai napon sikeres műszaki vizsgán esett át az autóm. :lol: Pontosan hogy is van ez a környezetvédelmi matrica? Milyen autó kaphat milyet? A legbüszkébb akkor is a fékekre vagyok....a saját magam által átalakított fékeknél se elöl, se hátul nem haladta meg az eltérés az 1%-ot. Meg is dícsérték. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts