Hjoe Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 És ? Az is egy város a sok közül :lol: Persze. Kicsit nagyobb lehetőségekkel mint Szhely. És még azt mondják ott drága az élet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Persze. Kicsit nagyobb lehetőségekkel mint Szhely. És még azt mondják ott drága az élet. Nem mondod komolyan, hogy nincs nálatok olcsóbb kút, mint amit írtál ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Nem mondod komolyan, hogy nincs nálatok olcsóbb kút, mint amit írtál ? Nincs. Nézd meg a linket. Az első háromban van két magán, plusz a ME..O kút. Aztán a többi mint 351 felett van, már most. Hétvégére 359-360lesz tuti. A magánkutakat meg nem szeretem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Istenem! Végre valaki jól írja.. :lol: :lol: Bírom az ilyen: "nincs a vezetékben áram" és hasonló tüneményes megszólalásokat. :) :D A vezetékben max feszültség lehet. Áramot a fogyasztó hozza létre a feszültség két pontja között. A vezetékben sokszor rázó van :D nem ampír, meg feszkó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Nincs. Nézd meg a linket. Az első háromban van két magán, plusz a ME..O kút. Aztán a többi mint 351 felett van, már most. Hétvégére 359-360lesz tuti. A magánkutakat meg nem szeretem.... hát akkor csak át kell állnom a magánkútra, 300ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 A vezetékben sokszor rázó van :lol: nem ampír, meg feszkó :) Nem tudom mi bajod a feszültség alatt lévő vezetékkel. Csak más a fogása. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Nem tudom mi bajod a feszültség alatt lévő vezetékkel. Csak más a fogása. :lol: Megrázó élmény.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Nem tudom mi bajod a feszültség alatt lévő vezetékkel. Csak más a fogása. :lol: Ezt leszámítva semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ezt leszámítva semmi :lol: Ha megszokod utána már nincs probléma... Csak míg megtanulod tartani.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Ha megszokod utána már nincs probléma... Csak míg megtanulod tartani.... :lol: Birkózógép... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December6, 2010 Megoszt Elküldve December6, 2010 Birkózógép... :lol: műszaki ellenőr: mi ez a két drót itt????????????????? munkás: hát itt lesz a fittnes terem, és a bírkózógép már be is van kötve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Pedig van ilyen. Az enyém ilyen volt. Mikor megvettem jó gumikkal, hibátlanul, csak egy garnitura téli gumit vettem rá felnivel együtt 20 ezerért. Hála Mantás Lacinak. Most is azok a gumik vannak fenn, még ezt a telet kibirják. 30 ezer km. el utána volt vezérléscsere. 10 ezrenként olaj, és szűrő. Néhány apróság, pl. izzítógyertyák, amikor már két éve nálam volt. És hozzá kell tennem, napi használatban van télen nyáron. 110 ezret mentem vele a három év alatt. Persze fékbetét elöl. hátul. Ennyi amit muszáj volt. A fóliázás, elektromos ablak, tolatóradar nem ebbe a kategóriába tartozik. Szoval ki lehet fogni. Igaz ezt 900 ezerért vettem, 2007 szeptemberében. Nem volt 11 éves akkor. Félre értesz nem hanyagolom el a kocsit csak ami jó azt nem cserélem ki újra. :) Amúgy meg tényleg kopp kopp nagyon kifogtam! Véletlenek persze vannak, meg szerencse is, de nem jellemző, hogy tipp-topp állapotban adnak egy el 10-14 éves kocsit. :lol: Persze. Kicsit nagyobb lehetőségekkel mint Szhely. És még azt mondják ott drága az élet. Na és mi van a géppel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Véletlenek persze vannak, meg szerencse is, de nem jellemző, hogy tipp-topp állapotban adnak egy el 10-14 éves kocsit. :lol: Na és mi van a géppel? :lol: HRR tipp topp, de nem eladó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Véletlenek persze vannak, meg szerencse is, de nem jellemző, hogy tipp-topp állapotban adnak egy el 10-14 éves kocsit. :D Na és mi van a géppel? :lol: Nincs még összerakva. Pénteken elmentem a motorért, kifizettem, de alkatrészre már nem maradt pénzem. Majd talán most pénteken. :) HRR tipp topp, de nem eladó :D Dehogynem. Van az a pénz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ambruzsg Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Véletlenek persze vannak, meg szerencse is, de nem jellemző, hogy tipp-topp állapotban adnak egy el 10-14 éves kocsit. :lol: Na és mi van a géppel? :lol: 400-ert vettem kb + regadó+ forgalombahelyezés Ezután jött némi kötelező kasznis munka +jópár elem esztétikai fényezése (meg egy kis nem kötelező egy parkolói affér miatt :-) ) 300k, de gyakorlatilag makulátlan a verda. 1 misit sztem simám megért így beletolni a dologba hogy tudom hogy miben ülök és nem egy trágyakupac. Meg persze kötelező dolgok belementek az volt még kb 50k Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 400-ert vettem kb + regadó+ forgalombahelyezés Ezután jött némi kötelező kasznis munka +jópár elem esztétikai fényezése (meg egy kis nem kötelező egy parkolói affér miatt :-) ) 300k, de gyakorlatilag makulátlan a verda. 1 misit sztem simám megért így beletolni a dologba hogy tudom hogy miben ülök és nem egy trágyakupac. Meg persze kötelező dolgok belementek az volt még kb 50k Csak az a baj, hogy az csak neked ér(került) egymilliót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Véletlenek persze vannak, meg szerencse is, de nem jellemző, hogy tipp-topp állapotban adnak egy el 10-14 éves kocsit. :) Na és mi van a géppel? :lol: Nincsenek. :D 40 liter V-power 100 került a gépbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Nincsenek. :D 40 liter V-power 100 került a gépbe. :lol: :lol: :) :D :D lemaradtam valamiről ? LET van benne ? :D :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 :lol: :lol: :) :D lemaradtam valamiről ? LET van benne ? :D :D :D :lol: Mióta van megszabva, hogy csak LET-be lehet 100-ast tankolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Itt szerintem 346,9 lesz. Most 338,9. Tegnap tankoltam tele 337-ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Mióta van megszabva, hogy csak LET-be lehet 100-ast tankolni? Turbóson felül, utcai autóknál mi értelme ezen magas oktánszámnak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Turbóson felül, utcai autóknál mi értelme ezen magas oktánszámnak ? Mer jobban megy. :lol: Amúgy meg elegem van a sima 95-ösből, a v-power 95-öt meg utálja a moci. Amúgy meg ki lehet próbálni, hogy miképp viselkedik vele és hogyan fogyasztja, nem? Vagy mert 1.6 8v-m van tankoljam bele a mol-os sz?rt, mert jó az is neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Én tankoltam 17. 50 ért is. :lol: Erre licitálok: én a 2,70-es benzinnel kerültem baráti viszonyba 1962-ben. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Tegnap tankoltam tele 337-ért... Ez a kút érdekelne :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December7, 2010 Megoszt Elküldve December7, 2010 Erre licitálok: én a 2,70-es benzinnel kerültem baráti viszonyba 1962-ben. :lol: Na jó, nyertél. :D Hol voltam én 62 ben. :D :D 85 ben, 17 évesen kezdtem a benzinégetést autóval. Előtte egy Riga mopeddel, és egy Komárral. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts