Alex0403 Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 A Dunán lefolyt vízre gondoltam... :lol: Jaaaaa :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 F Classicból csak 8 szelepeseket árultak? Valahogy sehol nem találkoztam még 16 szelepessel... Nem és fura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Zotya! Köszi a dél- közeli help-et, kijött egyből ahogy mondtad, de ment is vissza egyből, mert nem jók a led-es izzók- nem jó a foglalatuk, hétfőn cserélem ki őket... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Egy kis kellemes szombat délutáni szopás....... A lányomnak és nekem majdnem egyszerre volt a névnapunk, így megleptem magunkat egy routerrel. Eddig a kölök az én gépemről kapta wi-fi-n a netet....... már ha akartam :D Kábelek összedug, bekapcs.....a gép látja a kütyüt, de net nincs, a modemen sem ég a "pc activity" led. :) Lehet, hogy nem sima UTP kell? Mindegy, elő a telefonfogó, csati lecsap, átfordít cross linkre.....nem megy. Mi a......? Elő egy másik sima utp kábel....jéééé elindult. Led kialszik, megint nem megy. Lehet rossz a csati? Lecsap, új csati fel, próba.....nem megy. Mérgemben kirángattam az összes kábelt a modemből, megfordítom, belenézek az utp csatiba......2 lába elgörbülve, egymáson majdnem keresztben :lol: A szép az, hogy a LAN csati még sose volt használva, mert usb-n volt összedugva a géppel...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Hagyjál az utpvel..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/132754-20101204-ISJJyv.jpg Hagyjál az utpvel..... :lol: Hehehe.....ez még nagyobb szopás! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Hehehe.....ez még nagyobb szopás! :) :lol: 100 végpont, szombat-vasárnap kimondottan nem vicces. pláne, hogy egész héten sem volt az. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 100 végpont, szombat-vasárnap kimondottan nem vicces. pláne, hogy egész héten sem volt az. :lol: Nézd a jó oldalát! Legalább fejből tudod a vezetékek színsorrendjét. Nekem utána kellett keresnem....olyan régen csináltam :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Nézd a jó oldalát! Legalább fejből tudod a vezetékek színsorrendjét. Nekem utána kellett keresnem....olyan régen csináltam :D :lol: ....ez már nem öröm... :lol: meg amikor minden nap újabb tervrajz érkezik...qrva anyját. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 100 végpont, szombat-vasárnap kimondottan nem vicces. pláne, hogy egész héten sem volt az. :lol: Ne is mondd... :lol: Egész héten egy autószalonon küzdöttem, mert a drága megrendelő kitalálta hogy majd a villanyászok behúzzák a kábelt, mi meg majd jól bekötjük :) :D Én ilyen barmot még nem láttam :lol: :D Az épületen végig álmennyezet, erre az állat hol húzza az FTP-t? Gégecsőben b.zmeg befalazva :D :D De nem is normális vastagságban, egy vékony csőben, egy kábel és akkor az úgy jó. Mondtuk neki hogy remek, akor most oda kéne egy faláttörés. "őőő... azt nem lehet, mert a csövek egymás fölött vannak befalazva, és a fal alsó 50 centijén, tele van kábellel" :lol: :D :lol: Hogy nem tudja mi a különbség az UTP meg az FTP között, meg hogy hilti szalaggal hozzáfogatta a kábelt a szerviz csápos emelőjének a tápjához, az már fel se tűnt :lol: :lol: Kíváncsi vagyok hogy milyen remek hálózatot hozott össze :D A vége 150 V.P. lett, hétfőn adjuk át. (a szekrényt, meg a paneleket legalábbis. A kábelezés részre megmondtuk hogy ne próbálják egy mondatban említeni a nevünkkel, mert lekötjük a Rackszekrényt :lol:) Csak hogy valami "jó" is legyen. A tegnapi dagonyázás után hazaértem, behúztam a kézit. Be is állt :D Remek előző autós tapasztalat volt, hogy tempós tolatásnál beleálltam a fékbe, és így leakad. Be is jött, de ha behúzom, akkor továbbra is ottmarad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 + ... Ember rögzítette az álmennyezet egy részét önmetszővel a tálcára befelé.....szted??? :lol: 220 átfűzve az utpn....én meg mint paraszt fésülgetem b+ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Ember rögzítette az álmennyezet egy részét önmetszővel a tálcára befelé.....szted??? :lol: 220 átfűzve az utpn....én meg mint paraszt fésülgetem b+ :lol: :) :D Volt már hogy kihúzattam a p.csába velük :lol: Cat6-ot csináltunk, külön tálca a mennyezetben, külön csatorna a falon, külön minden, erre betépi a reklámtábla világítást közéjük :lol: (ugyan itt, a nagyeszű kisfőnök okoskodva nézte hogy kötök. Beszólt, hogy a csatlakozóban miért olyan összetekeredve teszem az ereket, ennyi pénzért igazán kisimíthatnám őket :D Az övét szépen kisimítottam ahogy kérte, megkérdeztem jó -e, mondta hogy mindjárt jobban néz ki :lol: Az egész cégnél csak neki nincs meg a giga :D :D :lol: de hát mindent a kedves ügyfélért :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 :lol: :) Volt már hogy kihúzattam a p.csába velük :D Cat6-ot csináltunk, külön tálca a mennyezetben, külön csatorna a falon, külön minden, erre betépi a reklámtábla világítást közéjük :lol: (ugyan itt, a nagyeszű főnök okoskodva nézte hogy kötök. Beszólt, hogy a csatlakozóban miért olyan összetekeredve teszem az ereket, ennyi pénzért igazán kisimíthatnám őket :D Az övét szépen kisimítottam ahogy kérte, megkérdeztem jó -e, mondta hogy mindjárt jobban néz ki :lol: Az egész cégnél csak neki nincs meg a giga :D :D :D de hát mindent a kedves ügyfélért :lol: ) Én simán kibasztam a riasztót is a gecibe a tálcából... :lol: Volt olyan, hogy nem mi húztuk a hálót, hanem a villanyászok. Kapaszkodj. :lol: 4 vp kell, 2kábel, és kajak rásodorták a másik 2t. :lol: Rakom fel az aljzatot, bontom. wtf. Te gyere má ide, hívtam kolegát, majd a másikat.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Én simán kibasztam a riasztót is a gecibe a tálhttp://www.opelforum.hu/style_images/arobase-en/folder_editor_images/rte-align-left.pngcából... :lol: Volt olyan, hogy nem mi húztuk a hálót, hanem a villanyászok. Kapaszkodj. :D 4 vp kell, 2kábel, és kajak rásodorták a másik 2t. :lol: Rakom fel az aljzatot, bontom. wtf. Te gyere má ide, hívtam kolegát, majd a másikat.... :lol: :lol: :lol: Én lefényképeztem az előző hálózatot, annyira tetszett :) (nesze neked cat5 :D ) (ez a fekete gülü ment a szerverbe :D :D ) (ez pedig csak úgy megtetszett, hogy a mosogatóhoz a vízcsövet, pont a konnektor dobozában sikerült elvezetni, és ott van a toldás :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December4, 2010 Megoszt Elküldve December4, 2010 Jah, igen... a sarokban kevés volt a kábel, gondolták megtoldják.... :lol: nyilván :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 :lol: :lol: Én lefényképeztem az előző hálózatot, annyira tetszett :) http://pics.coldline.hu/pics/132768-20101205-SxV1au.jpg (nesze neked cat5 :D ) http://pics.coldline.hu/pics/132766-20101205-Xx4xdy.jpg (ez a fekete gülü ment a szerverbe :D :D ) http://pics.coldline.hu/pics/132767-20101205-PMU6IE.jpg (ez pedig csak úgy megtetszett, hogy a mosogatóhoz a vízcsövet, pont a konnektor dobozában sikerült elvezetni, és ott van a toldás :D ) Az utolsó az B?ZMEG. :lol: Ha most odamennék szabványossági felülvizsgálatra, bezárathatnám azt az üzletet, meg ilyenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 "az autót otthon szerelni kész kínszenvedés...a legtöbb dolog túl van bonyolítva." :lol: Előtte mivel járt ez? :lol: Habverőként jár a váltóbot? Nekem meg sem mozdul! Gondolom akkor Polóban sem ült, mert az mejdnem eltöri a kezem motorféknél akkorát ránt. :) Zotya! Köszi a dél- közeli help-et, kijött egyből ahogy mondtad, de ment is vissza egyből, mert nem jók a led-es izzók- nem jó a foglalatuk, hétfőn cserélem ki őket... Nincs mit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/132767-20101205-PMU6IE.jpg (ez pedig csak úgy megtetszett, hogy a mosogatóhoz a vízcsövet, pont a konnektor dobozában sikerült elvezetni, és ott van a toldás :lol: ) ááááá...ez nagyon durva!! :lol: :) ezen kihűltem!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 ááááá...ez nagyon durva!! :lol: :lol: ezen kihűltem!! :D :) :D Hát igen , elég balfék volt a villanyszerelő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ezt láttátok??? :lol: :lol: Szegény Corsa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Ezt láttátok??? :D :D Szegény Corsa! ááájbazzeg... :lol: Tunyingpedál az van, szem nincs? :lol: "a belváros irányába haladt, mikor egy az úton lévő vas támfalnak ütközött, amely egy forgalom által elterelt területen volt. " (ez csak nekem bacca a szemem? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 ááájbazzeg... :lol: Tunyingpedál az van, szem nincs? :lol: "a belváros irányába haladt, mikor egy az úton lévő vas támfalnak ütközött, amely egy forgalom által elterelt területen volt. " (ez csak nekem bacca a szemem? :) ) 2-3 db fényvisszaverős tábla pár méterre a lezárt területtől szerinted elég lehetett? A corsás nem tom mennyivel ment, de ahogy elnézem a képket nem volt az olyan jól elkerítve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 2-3 db fényvisszaverős tábla pár méterre a lezárt területtől szerinted elég lehetett? A corsás nem tom mennyivel ment, de ahogy elnézem a képket nem volt az olyan jól elkerítve... Az én véleményem is hasonló, a képeket nézve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Az én véleményem is hasonló, a képeket nézve. :lol: Végülis tökmindegy mit csinálnak, a piros lámpa, vagy sorompó is látható és egyértelmű, mégis sokan áthajtanak rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December5, 2010 Megoszt Elküldve December5, 2010 Végülis tökmindegy mit csinálnak, a piros lámpa, vagy sorompó is látható és egyértelmű, mégis sokan áthajtanak rajta. Én is hajtottam már be, forgalomtól lezárt területre... mert egyáltalán nem volt egyértelmű, hogy most melyik sáv van lezárva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts