daykiller Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Erre inkább nem mondok semmit se már jó? :) Elég vicces magában is :lol: :D És senki nem oktatott ki nyelvtanból, hanema mondandód hülyeségét jeleztem :D Mostanában sokszor beszélsz hülyeségeket :lol: Olvass utána, mielőtt megcáfolsz valamit. Én legalább tudom hogyan működik a hidrotőke, pedig nem vagyok autószerelő.
Alex0403 Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Erre inkább nem mondok semmit se már jó? :D Elég vicces magában is :lol: :D És senki nem oktatott ki nyelvtanból, hanema mondandód hülyeségét jeleztem :D Mostanában sokszor beszélsz hülyeségeket :) Azt írtad nem mondasz semmit...erre mégis? Na csak vicckelődök ám :D :lol:
Novy Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Olvass utána, mielőtt megcáfolsz valamit. Én legalább tudom hogyan működik a hidrotőke, pedig nem vagyok autószerelő. Most a hidrotőke hogy jött ide? :lol:
pszilaj Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Most a hidrotőke hogy jött ide? :lol: Biztos különvonattal, hogy fel ne ismerjék! :lol: :)
Dj JocEe Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Most a hidrotőke hogy jött ide? :lol: Most olvasok vissza, azt én sem értem :lol: Biztos különvonattal, hogy fel ne ismerjék! :) :D Hát úgy a jó :D
Novy Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Biztos különvonattal, hogy fel ne ismerjék! :lol: :) :lol:
mélykék76 Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Biztos különvonattal, hogy fel ne ismerjék! :lol: :lol: 10 pont :)
Breki Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Bakker....bevallom férfiasan, ma hazafelé teleszaladt a gatyám. 2 busz állt egymás mögött a megállóban a Veres Péteren, mátyásföldnél. Épp kiakartam kerülni őket, de valami azt súgta ne lépjek oda neki. Idióta pi...a egyik kezével egy gyereket húzva, másikkal babakocsit tolva kilépett a 2 busz közül. Azt nem tudom hova az anyja p..csájába ment, mert a másik oldalon nincs semmi, csak a hév sínek, meg gaz. Akkorát satuztam, hogy még én is majdnem kiestem a szélvédőn. Centikre álltam meg tőlük. Kis híján leüvöltöttem a fejét a marhájának..... Néhány száz méter után félreálltam, mert annyira remegett kezem-lábam, hogy nem bírtam vezetni. Kellett 10 perc, meg egy cigi, hogy lehiggadjak. :lol: Mindig óvatosan kezelem a buszmegállós helyeket (rossz tapasztalatok), talán ez volt a szerencsém..... :lol:
FPepe Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Én meg melóból hazafele jövet, ahogy Fehérváron ráhajtottam az M7-re, egy felborult kamiont láttam a Bp felé menő oldal középső sávjában. Nem láttam más sérült járművet, és az út is csak vizes volt, úgyhogy nem tudom, hogy csinálta. Ez volt az.
hakapeszimaki Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Én meg melóból hazafele jövet, ahogy Fehérváron ráhajtottam az M7-re, egy felborult kamiont láttam a Bp felé menő oldal középső sávjában. Nem láttam más sérült járművet, és az út is csak vizes volt, úgyhogy nem tudom, hogy csinálta. Ez volt az. A G astrás sem tudom hogyan ment neki a busznak a 47-esen Szeged- Hódmezővásárhely között,amikor +10 fok volt arra és csak kicsit vizes volt az út.
Novy Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Én meg melóból hazafele jövet, ahogy Fehérváron ráhajtottam az M7-re, egy felborult kamiont láttam a Bp felé menő oldal középső sávjában. Nem láttam más sérült járművet, és az út is csak vizes volt, úgyhogy nem tudom, hogy csinálta. Ez volt az. A román sofőrökön nem kell csodálkozni :lol:
Gabor -- C14Se Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Én is ma olyant láttam suliba menet... Próbálja egy nő meg egy férfi kitolni a sárba ragadt G astrát, mert hát ugye este még jó ötletnek tűnt ott megállni. Először nő bent ül, nyomja a gázt, pasi tolja, de semmi. Nő kiszáll. Motor jár. Ketten próbálják kitolni. Egyszercsak a férfi megkérdezi, nincs ez sebességben ? :lol: Kérdezték nem-e tudok segíteni, de rohantam vonathoz, pedig legalább szegény G astrát megmenthettem volna a szenvedéstől, amit ez után okoztak neki. Megyek tovább, mit hallok? dádádádádáádádáááá Nemán, minusz akárhány fokban? Hazafelé jövök, nézem, szegény astra még mindig ott áll, reménytelenül elsüllyedve. :lol:
Dáwid Elküldve December3, 2010 Elküldve December3, 2010 Én is ma olyant láttam suliba menet... Próbálja egy nő meg egy férfi kitolni a sárba ragadt G astrát, mert hát ugye este még jó ötletnek tűnt ott megállni. Először nő bent ül, nyomja a gázt, pasi tolja, de semmi. Nő kiszáll. Motor jár. Ketten próbálják kitolni. Egyszercsak a férfi megkérdezi, nincs ez sebességben ? :D Kérdezték nem-e tudok segíteni, de rohantam vonathoz, pedig legalább szegény G astrát megmenthettem volna a szenvedéstől, amit ez után okoztak neki. Megyek tovább, mit hallok? dádádádádáádádáááá Nemán, minusz akárhány fokban? Hazafelé jövök, nézem, szegény astra még mindig ott áll, reménytelenül elsüllyedve. :lol: Ma este engem is csörlőztek :) Van egy surranó földutam hazafelé (-20 perc általában) este úgyis autót akartam mosni, gondoltam, ha koszos lesz-koszos lesz, de levágok. Hát ezt többen is így gondolták. Az eleje tök laza volt, mondom csont nélkül átmegyek, még saras se lesz az oldala, aztán jöttek a bajok. Első kanyar után megjelentek a kisebb autók, és a hölgyikék az út szélén-közepén elsüllyedve. Közöttük még ellavíroztam különösebb gond nélkül. Aztán jöttek a nagyobb gépek, futárok, és jöttek a bajok is. A vége az lett, hogy én nyertem személyautó kategóriában, és eljutottam a terepjárók soráig :D Sőt... egy Navarát lenyomtam :D 6-an akadtak el ott előttem, és ahogy lassítottam, én is elsüllyedtem persze. :D Az autókupac végén, már ott állt a csörlős ember, aki húzgálta ki a népet :D Végülis sikerült annyira jó helyen végezni, hogy hamarabb húztak ki engem, mint azt a csóringert, aki már 2 órája ott állt a tökig érő sárban :lol: Nah mindegy, autótmostam, kizúztam a sárvédőívekből a 30 kiló sarat, mostmár cép tiszta :lol:
zozor Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Ma este engem is csörlőztek :lol: Van egy surranó földutam hazafelé (-20 perc általában) este úgyis autót akartam mosni, gondoltam, ha koszos lesz-koszos lesz, de levágok. Hát ezt többen is így gondolták. Az eleje tök laza volt, mondom csont nélkül átmegyek, még saras se lesz az oldala, aztán jöttek a bajok. Első kanyar után megjelentek a kisebb autók, és a hölgyikék az út szélén-közepén elsüllyedve. Közöttük még ellavíroztam különösebb gond nélkül. Aztán jöttek a nagyobb gépek, futárok, és jöttek a bajok is. A vége az lett, hogy én nyertem személyautó kategóriában, és eljutottam a terepjárók soráig :D Sőt... egy Navarát lenyomtam :lol: 6-an akadtak el ott előttem, és ahogy lassítottam, én is elsüllyedtem persze. :) Az autókupac végén, már ott állt a csörlős ember, aki húzgálta ki a népet :D Végülis sikerült annyira jó helyen végezni, hogy hamarabb húztak ki engem, mint azt a csóringert, aki már 2 órája ott állt a tökig érő sárban :D Nah mindegy, autótmostam, kizúztam a sárvédőívekből a 30 kiló sarat, mostmár cép tiszta :lol: Király... Kemény vagy, Csoki! :D
Novy Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Ma este engem is csörlőztek :lol: Van egy surranó földutam hazafelé (-20 perc általában) este úgyis autót akartam mosni, gondoltam, ha koszos lesz-koszos lesz, de levágok. Hát ezt többen is így gondolták. Az eleje tök laza volt, mondom csont nélkül átmegyek, még saras se lesz az oldala, aztán jöttek a bajok. Első kanyar után megjelentek a kisebb autók, és a hölgyikék az út szélén-közepén elsüllyedve. Közöttük még ellavíroztam különösebb gond nélkül. Aztán jöttek a nagyobb gépek, futárok, és jöttek a bajok is. A vége az lett, hogy én nyertem személyautó kategóriában, és eljutottam a terepjárók soráig :D Sőt... egy Navarát lenyomtam :D 6-an akadtak el ott előttem, és ahogy lassítottam, én is elsüllyedtem persze. :) Az autókupac végén, már ott állt a csörlős ember, aki húzgálta ki a népet :D Végülis sikerült annyira jó helyen végezni, hogy hamarabb húztak ki engem, mint azt a csóringert, aki már 2 órája ott állt a tökig érő sárban :D Nah mindegy, autótmostam, kizúztam a sárvédőívekből a 30 kiló sarat, mostmár cép tiszta :lol: Akkor megérte :lol: 20percet nyerehettél volna, egy 3 órás mosásért cserébe :D
Dáwid Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Akkor megérte :) 20percet nyerehettél volna, egy 3 órás mosásért cserébe :D A mosás így is úgy is lett volna, mert ezt a sós sz.rt le akartam csapatni róla, de így legalább egy kis sárral, meg sótlan vízzel is leöblítettem az alját :lol: :D ...és ha nem áll ott a sok szerencsétlen telepjárós, akkor nem kell lassítanom és még az is lehet hogy átmentem volna :lol: (bár utólag 2x megnézve, nem valószínű, de hogy tovább jutottam volna az biztos :D )
pszilaj Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 A mosás így is úgy is lett volna, mert ezt a sós sz.rt le akartam csapatni róla, de így legalább egy kis sárral, meg sótlan vízzel is leöblítettem az alját :lol: :) ...és ha nem áll ott a sok szerencsétlen telepjárós, akkor nem kell lassítanom és még az is lehet hogy átmentem volna :lol: (bár utólag 2x megnézve, nem valószínű, de hogy tovább jutottam volna az biztos :D ) Meg ha nem lettek volna akik felvágták a földet, akkor át tudtál volna menni... :D
Dáwid Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Meg ha nem lettek volna akik felvágták a földet, akkor át tudtál volna menni... :) Persze :lol: Igazából csak én nem tehetek róla, de rajtam kívül mindenki :lol:
Hjoe Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Pontosan? Hát őőő 14 éves és 5 hónapos :lol: A Dunán lefolyt vízre gondoltam... :lol:
Novy Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 A Dunán lefolyt vízre gondoltam... :lol: Én is erre tippeltem amúgy :lol: :)
Dáwid Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 :lol: :lol: :) kép1 kép2 kép3 kép4 Nah még így astrát nem láttam... (adok veszek topikból vannak a képek...) Nah látod... neki sikerült rendesen kiárulni egy donort :D
astrásgyerek Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Nah látod... neki sikerült rendesen kiárulni egy donort :lol: Van még mit tanulnom! :lol: Teszt az 1.4 F és G Caravánról.
Dáwid Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 Van még mit tanulnom! :lol: Teszt az 1.4 F és G Caravánról. "az autót otthon szerelni kész kínszenvedés...a legtöbb dolog túl van bonyolítva." :lol: Előtte mivel járt ez? :)
FPepe Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 "az autót otthon szerelni kész kínszenvedés...a legtöbb dolog túl van bonyolítva." :lol: Előtte mivel járt ez? :) Valszeg nem volt még dolga francia autóval :lol:
Jürgen Elküldve December4, 2010 Elküldve December4, 2010 F Classicból csak 8 szelepeseket árultak? Valahogy sehol nem találkoztam még 16 szelepessel...
Recommended Posts