daykiller Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Már hogy a viharba ne használnátok írásjekekt? :( TUNING!!! csak egy példa, de sok címben van írásjel még, vagy mire gondoltál? Az meg hogy Astra, szerintem jó lehet a későbbiekben, pl ha vki googlézik, és esetleg, lesz vmi specifikus astra megoldás, vagy jelenség autogáz kapcsán, akkor így könyebben megtalálható. SZERINTEM Én mint nem létrehozó. Te, mint helyesíró bajnok. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 A Bosch aksit tényleg nem ajánlom főleg a M*tro katalógus új számában lévőt! Nézzétek meg a nettó/bruttó árakat! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Nekem se a GSI ülésekkel, se a nem kiült normál ülésekkel, se a kiült szakadt szutykokkal nem esett kézre :( Nem tudom én a gyári üléseket kb 1 hónap után kicseréltem a GSi ülésekre :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Nem tudom én a gyári üléseket kb 1 hónap után kicseréltem a GSi ülésekre :lol: Én meg előtte végigpróbáltam az összes többit :lol: (nem egész egy éven belül, 3 garnitúra belső :excl: :lol: :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Én meg előtte végigpróbáltam az összes többit :lol: (nem egész egy éven belül, 3 garnitúra belső :( :lol: :lol: ) Hát azsem rossz :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Hát azsem rossz :excl: Fact nem :( Szétültem a balost már elég keményen. Lötyög is, zörög is már, és akkor még az alsó oldaltámaszai is szétállnak. (kicsit sokat ültem benne :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Fact nem :excl: Szétültem a balost már elég keményen. Lötyög is, zörög is már, és akkor még az alsó oldaltámaszai is szétállnak. (kicsit sokat ültem benne :() A balosnak nekem egyedül az a baja hogy a bal oldalán, az alján is meg a háttámlán is kiáll már a szivacsolás, aztán nem igazán tart...Meg kiszállni is kellemetlen belőle, mert nyom a cső :lol: De tavasszal javitom :lol: addig még kibirom...de nem zörög meg semmi más baj nincs vele. Jobbos az úy ahogy jó, bár egyúttal tavasszal aztis felujitom Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 http://index.hu/bulvar/2010/12/03/toth_tamas/ :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 A balosnak nekem egyedül az a baja hogy a bal oldalán, az alján is meg a háttámlán is kiáll már a szivacsolás, aztán nem igazán tart...Meg kiszállni is kellemetlen belőle, mert nyom a cső :lol: De tavasszal javitom :) addig még kibirom...de nem zörög meg semmi más baj nincs vele. Jobbos az úy ahogy jó, bár egyúttal tavasszal aztis felujitom Nekem felújítva kerültek bele kb. egy éve. Illetve csak az enyém, a többit csak tavasszal tettem bele. (tetszett ahogy a többiek kiborulnak az ülésből, én meg simán elvagyok úgy, hogy támasztani se kell semerre :lol: :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Nekem felújítva kerültek bele kb. egy éve. Illetve csak az enyém, a többit csak tavasszal tettem bele. (tetszett ahogy a többiek kiborulnak az ülésből, én meg simán elvagyok úgy, hogy támasztani se kell semerre :lol: :)) Előbb én is fel akartam újítani...de egyszer csak gondolt egyet a vezetőülésem és eltört, aztán beülésnél hátraestem :D még szerencse hogy otthon történt..felidegesitett, és inkább kicseréltem az egészet...azóta nemvolt lelkierőm újra kivenni és megcsinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Ha esetleg valaki egy funny gumis keres Pesten: http://www.keptelenseg.hu/mp3/polisor-8132 Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Srácok utólagosan szerelt ködfényszóróra nem gyári kötéssel beleköthetnek műszakin???? :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Srácok utólagosan szerelt ködfényszóróra nem gyári kötéssel beleköthetnek műszakin???? :lol: :lol: :) Csak ha nem úgy működik, mint a kresz szerint kellene neki (tudtommal csak tompítottal együtt működhet). Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Csak ha nem úgy működik, mint a kresz szerint kellene neki (tudtommal csak tompítottal együtt működhet). De gyárilag nem úgy működik és nem kötnek bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Srácok utólagosan szerelt ködfényszóróra nem gyári kötéssel beleköthetnek műszakin???? :lol: :lol: :) Nem. Ha lámpán fel van tüntetve a CE jelzés, akkor nem fogják végigbogarászni a vezetékelést... :D :D Bár nekem a CE jelzés hiányáért sem szóltak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Csak ha nem úgy működik, mint a kresz szerint kellene neki (tudtommal csak tompítottal együtt működhet). Yes! És persze normálisan be kell állítani...ne az eget világítsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Nem. Ha lámpán fel van tüntetve a CE jelzés, akkor nem fogják végigbogarászni a vezetékelést... :lol: :) Bár nekem a CE jelzés hiányáért sem szóltak... :lol: maga a lámpatest az teljesen gyári! :D nekem arra mondták csak hogy mivel a kapcsolója meg a vezetékezés nem gyári bár én erre húztam a számat sztem ez teljesen mindegy a KRESZ szerint működjön csak én is így véltem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 De gyárilag nem úgy működik és nem kötnek bele. Tényleg...igazad van...Helyzetjelzővel mükszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Tényleg...igazad van...Helyzetjelzővel mükszik :lol: helyzettel és tompítottal működnie kell és az már nem tudom mennyire érvényes ha a távolságit rányomod le kell kapcsolódnia (ez lehet régen volt így) beszéltük már fórumon sokszor de nem találom! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 helyzettel és tompítottal működnie kell és az már nem tudom mennyire érvényes ha a távolságit rányomod le kell kapcsolódnia (ez lehet régen volt így) beszéltük már fórumon sokszor de nem találom! :lol: :) Szerintem ez nem feltétel...Legalábbis az enyém gyári, és a távolságival nem alszik el a ködlámpa! No persze 14éves :lol: Azóta sok víz lefolyt a Dunán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Te, mint helyesíró bajnok. :lol: Egy elírás volt, meg egy n kimaradt... de a mondandóm lényege igaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Szerintem ez nem feltétel...Legalábbis az enyém gyári, és a távolságival nem alszik el a ködlámpa! No persze 14éves :lol: Azóta sok víz lefolyt a Dunán :) Mennyi pontosan? :lol: Amúgy nekem is működik a távolságival együtt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Egy elírás volt, meg egy n kimaradt... de a mondandóm lényege igaz... Címben nem használunk mondatvégi írásjeleket. Magyar nyelvtan, általános iskola első osztály. Attól, hogy még más topicnál alkalmazták, nem írja felül ezt a szabályt. Vicces, hogy pont te oktatsz ki magyar nyelvtanból... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Címben nem használunk mondatvégi írásjeleket. Magyar nyelvtan, általános iskola első osztály. Attól, hogy még más topicnál alkalmazták, nem írja felül ezt a szabályt. Vicces, hogy pont te oktatsz ki magyar nyelvtanból... Erre inkább nem mondok semmit se már jó? :) Elég vicces magában is :lol: :D És senki nem oktatott ki nyelvtanból, hanema mondandód hülyeségét jeleztem :D Mostanában sokszor beszélsz hülyeségeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve December3, 2010 Megoszt Elküldve December3, 2010 Mennyi pontosan? :lol: Amúgy nekem is működik a távolságival együtt is. Pontosan? Hát őőő 14 éves és 5 hónapos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts