Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Konkrétan? :excl:

Konkrétan be fogok ülni a kocsiba, beindítom a motort, bekapcsolom ezt a kis cuccot és már jön is a meleg. :lol:

Miféle? :( (mennyiértféle volt, és mennyire jóféle? :lol: )

Fűtős féle. Valami autós fűtőtestnek adták. Beépített ventivel és persze fűtőszálakkal. Rosszként adták, de három másodpercbe telt, mire megjavítottam. :lol:

Megosztás:

Sziasztok!

Érdeklődnék hogy ti milyen Gumiszőnyeget használtok a kocsiba? Honnan lehetne értelmeset szerezni! "Petex" kilőve!

A csergőben volt akcijóban valami utángyári, de méretpontos 1,5-2 éve. Azóta is azt :lol:

Konkrétan be fogok ülni a kocsiba, beindítom a motort, bekapcsolom ezt a kis cuccot és már jön is a meleg. :lol:

Fűtős féle. Valami autós fűtőtestnek adták. Beépített ventivel és persze fűtőszálakkal. Rosszként adták, de három másodpercbe telt, mire megjavítottam. :lol:

Az jó bolt. Mennyire gyorsan fűt? Meg mennyire? Meg mekkora helyet foglal? Meg ha pl.: egy ilyet betolok az anyós lábtérbe, akkor mennyire süti meg a barátnőm lábát? :( És különben is, mi az hogy nincs egy fénykép róla? :excl: :lol:

Megosztás:

HRR heteket áll, é utána nehezen indul.

De csak elsőre, utána egész nap jol indul, pöcc röff, de elsőre nehezen,aksi önindító jó, mert pörgeti gyorsan, csak nem indul olyan hamar. A sok állás miatt elengedi a benzint a nyómócsőből?

Relé pumpa is jó, mert búg meg kattan is...

Vagy az etanollal nem akar indulni olyan könnyen most hogy hidegebb van?

felesbe tankolunk.

Megosztás:

De csak elsőre, utána egész nap jol indul, pöcc röff, de elsőre nehezen,aksi önindító jó, mert pörgeti gyorsan, csak nem indul olyan hamar. A sok állás miatt elengedi a benzint a nyómócsőből?

felesbe tankolunk.

Zafira is kicsit kehesebben indul kukoricalével, de nem vészes, csak 2-vel többet teker azt kész. (2/3-adban kapja a pálinkát)

De amúgy "heteket állás" után mit reklamálsz? :( Örülj hogy beindul :excl:

Megosztás:

Zafira is kicsit kehesebben indul kukoricalével, de nem vészes, csak 2-vel többet teker azt kész. (2/3-adban kapja a pálinkát)

HRR érezhetően sokkal nehezebben indul, de utána nincs baja... remélem csak a hideg, meg a nyári cefre, meg a sok állás.

Megosztás:

felesbe tankolunk.

A szesztől alapból kicsit nehezebben indul ilyenkor.

Na erre szokott eldurranni az agyam, mintha az autószerelők között nem lenne kontár/lecarom ember, nekem pölö 3-ból 3 nem tudta hol van a fényszoró magasság állító, hát akkor hogyan bízzak rá egy féket, amitől a cikk szerint meg is lehet halni? :excl: A csilli-villi "enni lehet róla" féknyeregről kijelentették látatlanban, hogy be van rohadva, ő már csak tudja régóta szerel kocsit. Amikor munkát kerestem betévedtem egy autószerelőhöz is, amíg vártam rá beszélgettem az alkalmazotakkal, hát köztük is volt jó pár nem szakmabeli, és mit ad isten pont féket szereltek. Az autószerelés mint minden más megtanulható, egyáltalán nem biztos, hogy egy lelkes amatőrt kevésbé ért hozzá, mint egy pénzhajhász lehúzós "mester". Példának okáért ide is hányan jönnek úgy, hogy X-helyen volt már a kocsi, Y-alkatrészt kicseréltek benne, de még mindíg nem jó. :lol:

Megosztás:

Szerintem az az immohozis jo.

a car pass kártyán minden egyébb kód rajta van.

Na igen csak sajna eszembe nem jutott hogy elkérjem az előző tulajtól, mert arra emlékeztem hogy a magnó kódja is azon van csak ugye nem volt benne mert már tett bele másikat amit nem kértem inkább lealkudtam! :excl:

Viszont a kulcshoz fűzött vonalkód az megvan.

Megosztás:

Beszállásnál odanyomódik a kabát-pulóver-farzsebbenpénztárca-nagysegg és kikopik.

Lehetséges...Nagysegg nemvolt az előző tulajnál, meg sztem vastag pénztárca sem...ennyire kinyomatná a kabát-pulóver...? Érdekes... :excl:

Vagy nem ott kellene kiszálláskor erőt meríteni meg kapaszkodni. :lol:

De ezis lehetséges...bár nekem egyáltalán nem esik kézre...lehet a GSi ülések miatt? :(

Megosztás:

Pickup jol beszél, már mi is mindent azzal tisztítottunk, na jo mi a féket is összeszerelés után.

A szesztől alapból kicsit nehezebben indul ilyenkor.

Na erre szokott eldurranni az agyam, mintha az autószerelők között nem lenne kontár/lecarom ember, nekem pölö 3-ból 3 nem tudta hol van a fényszoró magasság állító, hát akkor hogyan bízzak rá egy féket, amitől a cikk szerint meg is lehet halni? :( A csilli-villi "enni lehet róla" féknyeregről kijelentették látatlanban, hogy be van rohadva, ő már csak tudja régóta szerel kocsit. Amikor munkát kerestem betévedtem egy autószerelőhöz is, amíg vártam rá beszélgettem az alkalmazotakkal, hát köztük is volt jó pár nem szakmabeli, és mit ad isten pont féket szereltek. Az autószerelés mint minden más megtanulható, egyáltalán nem biztos, hogy egy lelkes amatőrt kevésbé ért hozzá, mint egy pénzhajhász lehúzós "mester". Példának okáért ide is hányan jönnek úgy, hogy X-helyen volt már a kocsi, Y-alkatrészt kicseréltek benne, de még mindíg nem jó. :o

MEglehet, hogy a szesz miatt, mert semmi más hibát nem mutat.

Azért az komoly, hogy a fényszóró magasságállítót nem találták meg, C mercit hozak oda, abba is kapásbol megtaláltuk :lol: Be is állítottuk :lol:

Hali Srácok tudja valaki hogy mi a különbség a Valeo H1 es ködös meg a H3 Bosch között??? :D mert árban a Bosch drágább! :excl:

H1 meg H3 foglalata se egyezik nem?

Megosztás:

Lehetséges...Nagysegg nemvolt az előző tulajnál, meg sztem vastag pénztárca sem...ennyire kinyomatná a kabát-pulóver...? Érdekes... :excl:

De ezis lehetséges...bár nekem egyáltalán nem esik kézre...lehet a GSi ülések miatt? :(

Nekem se a GSI ülésekkel, se a nem kiült normál ülésekkel, se a kiült szakadt szutykokkal nem esett kézre :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.