I_S Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Gabi, mi a szösz az ott a bal torony mellett, ami oan kicsi légszűrőnek látszik :shock:
opel16v Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Az ott a kartergáz kivezetés utolsó momentuma. :lol: A toronymerevítő eredeti Sparco, és akcióban volt 16 úgy 3 éve. A direktszűrő háza sajnos nem volt kompatibilis ezzel a szívósorral, úgyhogy majd még más sufni megoldások után kell nézni. :D
opel16v Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 A lecsapató után van ez a szűrő, hogy ne menjen a motorba a gázlengések folytán kosz.
I_S Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Áhám... szóval így.... Lecsapató meg gázlengések.... még a gázlengések :lol: Szóval hasznos kütyü. nekem létezhetne ilyen? úgyértem beszerelhető lenne, ha érteném a lényegét, meg tetszene a pénztárcámnak is?
opel16v Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Ez csak arra jó, hogy a nagy terheléskor a sok olajpárát nem köpi vissza a szívósorba, és az így nem koszolódik el. Az egész megoldás kb. 8000 HUF.
I_S Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 szóval inkább versenycélra érdemes használni annak ellenére, hogy nem túl drága.
Udi Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Jelenleg 14 a komputer, és lehet hozzá venni gyári BC-s ablaktörlőkapcsolót is (4000 bontva ha találsz, 8000 újan). Ehhez jönne az a modul, ami méri a fogyasztást, ez 10-12 lenne. Nos? Vélemény? Többiek? Engem is érdekelne egy ilyen computer + ablaktörlő kapcsoló + fogyasztás mérő modul. Mikorra várható? -------------------------------------------------------------------------- Udi as Astra Fx C14NZ
warwolf Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Engem is érdekelne egy ilyen computer + ablaktörlő kapcsoló + fogyasztás mérő modul. Mikorra várható? -------------------------------------------------------------------------- Udi as Astra Fx C14NZ A kapcsolórol annyit, hogy a hangok aztat mondották, ogy jó a B omijé is.Ez most vagy igaz, vagy igaz.
opel16v Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Udi! Van komputer már készen, csak most meg kapcsoló nincs raktáron a Csergőben, úgyhogy kompit szinte bármikor tudunk beszerelni, viszont kapcsolóra kicsit várni kell. Jó a B Omega BC-s kapcsolója is, ugyanaz.
opel16v Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ja, annyit még, hogy a fogymérő modul majd csak nyáron várható, inkább a végefelé.
aztec Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 kiszedtem a kijelzőt Gabi! csak húgy agyammal Lfelejtettem Istivel azt is elküldeni....
aztec Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Nem baj, nem sürgős. Autód mikor áll összefele? holnap nyekk le az orrát ha nem lesz tré ídő s közben megyen fel az új. Jövő 7en beszerzek még ezt-azt és akkor elvileg mehet a mehet. Úgy tervezem jún elejére már gurulni fog... Csak még ebayről is várok 1 cuccot, de Szilárd azt mondja nem válaszolnak...
mooby Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Aztec koma. nem tudom miért,de visszajött a mail. :twisted: ezen a linken kint van a vaccs!a kép tetején a kék szijjas ora! http://www.tissot.ch/cgi-bin/cgi2.exe?idfa...T=PROD_PRODUCTS
mooby Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 ezt figyeljétek vazzzzeee! Asszony leguljabb nemtudommicsodája! Nagyon méj neki az ülés,és ezért ki kell cserélni!!! :shock: Namost neki már elképzelései is vannak...olyan kell amiben állitani lehet acomb alatti részt!Ki gyárt ilen szart?Momo?Recaro?mennyibe kerül?Hol találok?Cseréljem magasabbra az asszonyt? :?: :idea:
2004tiborc Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 ezt figyeljétek vazzzzeee! Asszony leguljabb nemtudommicsodája! Nagyon méj neki az ülés,és ezért ki kell cserélni!!! :shock: Namost neki már elképzelései is vannak...olyan kell amiben állitani lehet acomb alatti részt!Ki gyárt ilen szart?Momo?Recaro?mennyibe kerül?Hol találok?Cseréljem magasabbra az asszonyt? :?: :idea: Az utolso varianssal nem kell valtoztatnod az auton. Meggondolando :!:
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Tadááááááááááááám. Hölgyeim és Úraim ! Engedjétek meg, hogy megosszam veletek Krisztián kocsijáról készült képeket. Reméljük, gazdival együtt sok talin látjuk viszont :lol:
mooby Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Tadááááááááááááám. Hölgyeim és Úraim ! Engedjétek meg, hogy megosszam veletek Krisztián kocsijáról készült képeket. Reméljük, gazdival együtt sok talin látjuk viszont :D STRANDKORLÁTZÖLD! :lol: de jo
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 STRANDKORLÁTZÖLD! :lol: de jo Mutatnál nekem 1 metálzöld strandkorlátot ? :lol: :twisted: :D :lol: :lol: :lol:
cseke Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 SZIIIIAAAAASZTOOOOOOOKK!!!!!! Üdv Mindenkinek! Én is remélem, hogy sok talira el tudunk majd gurulni! Majmegláttyuk! :lol: :D Ja, ez a strandkorlátzöld szín-meghatározás nagyon tetszik!!!!! Megpróbálom beiratni a forgalmiba!! :lol: :lol:
cseke Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ja, ezeken a képeken még nincs elöl ködlámpa! Azóta már van!
cseke Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Hali Aztec! Ezek a képek a kiskörei szabadstrand kempingjében készültek tavaly, pár nappal miután megvettem a szöcskét! Fel is avattuk a haverokkal egy jó kis alkohol túra keretében!! 8) 8) Természetesen részegen nem vezetek!!!!!!! :lol: :D
Recommended Posts