Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez szívás nekik. :(

Párszor már én is kihasználtam ezt, csak figyelni kellett hogy mindig havas legyen a szélvédő. :lol:

Akkor az ablaktörlőhöz miért nyúlnak hozzá?

Oldalüvegnél belátni azért... Gondolom biztos nem nyúlnak hozzá... :excl:

Nekem most az oldalüvegek is vastagon voltak hóval és jéggel.

Elküldve

Köszönöm az akkus tippeket, elteszem egy időre, kiderült ugyanis, hogy az "akku failure" átalakult "driver error"-ra.

Ma reggel már támadtam meg a kocsit, hogy viszem tölteni az akksit, de mondom adok neki egy esélyt, ráindítok.

Pöcc-röff beindult.

Kérdezem anyát, Te, milyen volt amikor tegnap nem indult a kocsi?

Hát világítottak a lámpák, de nem csinált semmit a kocsi.

Nem is halványodtak el a lámpák? búgott-kattogott valami amikor indítózni akartál?

Nem.

szemfülesebbek már kitalálhatták, a megoldás 4 betű: immó

:excl:

Elküldve
Köszönöm az akkus tippeket, elteszem egy időre, kiderült ugyanis, hogy az "akku failure" átalakult "driver error"-ra.

Ma reggel már támadtam meg a kocsit, hogy viszem tölteni az akksit, de mondom adok neki egy esélyt, ráindítok.

Pöcc-röff beindult.

Nem is halványodtak el a lámpák? búgott-kattogott valami amikor indítózni akartál?

Nem.

Tapstapstaps. :(

Elküldve

Pöcc-röff beindult.

Nem.

önindítóra tippeltem volna inkább.

Elküldve
Nem a 98-at nem árulják már? :excl:

Itt-ott még árulják, de inkább ott. :lol: Dec 18-n megyek pécsre, akkor meg kap V-power 100-t. Gondolom nem lesz semmi baja tőle... :( Kopogásérzékelő meg tegye csak a dolgát. :lol:

Elküldve
Itt-ott még árulják, de inkább ott. :( Dec 18-n megyek pécsre, akkor meg kap V-power 100-t. Gondolom nem lesz semmi baja tőle... :excl: Kopogásérzékelő meg tegye csak a dolgát. :lol:

A munkatársam tankolt V-powert felesben etanollal Suzukiba, azt mondta jóformán csak a féket nyomta. :lol:

Elküldve
Nem a 98-at nem árulják már? :excl:

Te meg ha jössz szombaton Szombathelyre nem tankolnál V-power racingot? Csak hogy megoszd velünk a tapasztalatokat. :(

Elküldve
Te meg ha jössz szombaton Szombathelyre nem tankolnál V-power racingot? Csak hogy megoszd velünk a tapasztalatokat. :excl:

Megyek szombaton Szombathelyre? :lol: :lol: Be kell járatni a gépet? :lol: :lol: De különben szándékomban van kipróbálni, de most még a 95-ből sem jön össze a telitank. :(

Elküldve
Shell-nél nincs olyan, hogy sima 95 :(

Akkor mi a legolcsóbb nyál a shell-nél? :excl: Kénytelen vagyok ott itatni a cégest, mert oda van kártyánk, de a főnök leszedné a fejemet, ha valami drága naftával itatnám a 206-ost.....

Elküldve
Csak Lukoil, Agip.

Mármint a nagyobbakat értve, máshol nincs.

Igazából én nem vettem észre különbséget a 95-98-között. Ha jól rémlik azért is szüntették meg sok helyen, mert nem nagyon volt rá igény.

Elküldve

Pöcc-röff beindult.

Nem.

:o :lol: ügyes

Szekérrel jársz vagy mi van ? :lol: :lol:

HE :D

Shell-nél nincs olyan, hogy sima 95 :lol:

agipon is super 95 nek írják...

Akkor mi a legolcsóbb nyál a shell-nél? :( Kénytelen vagyok ott itatni a cégest, mert oda van kártyánk, de a főnök leszedné a fejemet, ha valami drága naftával itatnám a 206-ost.....

hát shelen nemtom mik vannak, de pl lukoilon az euro meg a lukoil ugyan az

agipon super 95 meg 98 van...

Elküldve
Megyek szombaton Szombathelyre? :lol: :lol: Be kell járatni a gépet? :lol: :( De különben szándékomban van kipróbálni, de most még a 95-ből sem jön össze a telitank. :excl:

Miért nem jössz? :lol: Nem. Össze kell rakni. Annyi nem is kell Szombathelyig.

Csak Lukoil, Agip.

Mármint a nagyobbakat értve, máshol nincs.

A MOL evo neo meg 99-es...?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.