Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Oké köszi. Ha ez a gyújtás elosztóra való akkor ez kell. Még egyszer kösz. Alá :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Ez szívás nekik. :excl: Párszor már én is kihasználtam ezt, csak figyelni kellett hogy mindig havas legyen a szélvédő. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Ez szívás nekik. :( Párszor már én is kihasználtam ezt, csak figyelni kellett hogy mindig havas legyen a szélvédő. :lol: Oldalüvegnél belátni azért... Gondolom biztos nem nyúlnak hozzá... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Ez szívás nekik. :( Párszor már én is kihasználtam ezt, csak figyelni kellett hogy mindig havas legyen a szélvédő. :lol: Akkor az ablaktörlőhöz miért nyúlnak hozzá? Oldalüvegnél belátni azért... Gondolom biztos nem nyúlnak hozzá... :excl: Nekem most az oldalüvegek is vastagon voltak hóval és jéggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Alá :excl: Köszönjük Emese. :( ALÁÁ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Köszönöm az akkus tippeket, elteszem egy időre, kiderült ugyanis, hogy az "akku failure" átalakult "driver error"-ra. Ma reggel már támadtam meg a kocsit, hogy viszem tölteni az akksit, de mondom adok neki egy esélyt, ráindítok. Pöcc-röff beindult. Kérdezem anyát, Te, milyen volt amikor tegnap nem indult a kocsi? Hát világítottak a lámpák, de nem csinált semmit a kocsi. Nem is halványodtak el a lámpák? búgott-kattogott valami amikor indítózni akartál? Nem. szemfülesebbek már kitalálhatták, a megoldás 4 betű: immó :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Köszönöm az akkus tippeket, elteszem egy időre, kiderült ugyanis, hogy az "akku failure" átalakult "driver error"-ra. Ma reggel már támadtam meg a kocsit, hogy viszem tölteni az akksit, de mondom adok neki egy esélyt, ráindítok. Pöcc-röff beindult. Kérdezem anyát, Te, milyen volt amikor tegnap nem indult a kocsi? Hát világítottak a lámpák, de nem csinált semmit a kocsi. Nem is halványodtak el a lámpák? búgott-kattogott valami amikor indítózni akartál? Nem. szemfülesebbek már kitalálhatták, a megoldás 4 betű: immó :excl: Tapstapstaps. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Köszönöm az akkus tippeket, elteszem egy időre, kiderült ugyanis, hogy az "akku failure" átalakult "driver error"-ra. Ma reggel már támadtam meg a kocsit, hogy viszem tölteni az akksit, de mondom adok neki egy esélyt, ráindítok. Pöcc-röff beindult. Kérdezem anyát, Te, milyen volt amikor tegnap nem indult a kocsi? Hát világítottak a lámpák, de nem csinált semmit a kocsi. Nem is halványodtak el a lámpák? búgott-kattogott valami amikor indítózni akartál? Nem. szemfülesebbek már kitalálhatták, a megoldás 4 betű: immó :excl: önindítóra tippeltem volna inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Kapott az üzemanyagtank shell vépávör 95 nyálat. Kíváncsi leszek az eredményre. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Kapott az üzemanyagtank shell vépávör 95 nyálat. Kíváncsi leszek az eredményre. :excl: Nincs már sima 95, de semmi gond :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nincs már sima 95, de semmi gond :excl: HE? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nincs már sima 95, de semmi gond :( HE? Nem a 98-at nem árulják már? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem a 98-at nem árulják már? :excl: Itt-ott még árulják, de inkább ott. :lol: Dec 18-n megyek pécsre, akkor meg kap V-power 100-t. Gondolom nem lesz semmi baja tőle... :( Kopogásérzékelő meg tegye csak a dolgát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Itt-ott még árulják, de inkább ott. :( Dec 18-n megyek pécsre, akkor meg kap V-power 100-t. Gondolom nem lesz semmi baja tőle... :excl: Kopogásérzékelő meg tegye csak a dolgát. :lol: A munkatársam tankolt V-powert felesben etanollal Suzukiba, azt mondta jóformán csak a féket nyomta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem a 98-at nem árulják már? :excl: Te meg ha jössz szombaton Szombathelyre nem tankolnál V-power racingot? Csak hogy megoszd velünk a tapasztalatokat. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 HE? Szekérrel jársz vagy mi van ? :excl: :( HE :lol: Shell-nél nincs olyan, hogy sima 95 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Te meg ha jössz szombaton Szombathelyre nem tankolnál V-power racingot? Csak hogy megoszd velünk a tapasztalatokat. :excl: Megyek szombaton Szombathelyre? :lol: :lol: Be kell járatni a gépet? :lol: :lol: De különben szándékomban van kipróbálni, de most még a 95-ből sem jön össze a telitank. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem a 98-at nem árulják már? :excl: Csak Lukoil, Agip. Mármint a nagyobbakat értve, máshol nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Shell-nél nincs olyan, hogy sima 95 :( Akkor mi a legolcsóbb nyál a shell-nél? :excl: Kénytelen vagyok ott itatni a cégest, mert oda van kártyánk, de a főnök leszedné a fejemet, ha valami drága naftával itatnám a 206-ost..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Csak Lukoil, Agip. Mármint a nagyobbakat értve, máshol nincs. Igazából én nem vettem észre különbséget a 95-98-között. Ha jól rémlik azért is szüntették meg sok helyen, mert nem nagyon volt rá igény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Szekérrel jársz vagy mi van ? :excl: :( HE :lol: Shell-nél nincs olyan, hogy sima 95 :lol: Akkor az Euro 95 az mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Köszönöm az akkus tippeket, elteszem egy időre, kiderült ugyanis, hogy az "akku failure" átalakult "driver error"-ra. Ma reggel már támadtam meg a kocsit, hogy viszem tölteni az akksit, de mondom adok neki egy esélyt, ráindítok. Pöcc-röff beindult. Kérdezem anyát, Te, milyen volt amikor tegnap nem indult a kocsi? Hát világítottak a lámpák, de nem csinált semmit a kocsi. Nem is halványodtak el a lámpák? búgott-kattogott valami amikor indítózni akartál? Nem. szemfülesebbek már kitalálhatták, a megoldás 4 betű: immó :excl: :o :lol: ügyes Szekérrel jársz vagy mi van ? :lol: :lol: HE :D Shell-nél nincs olyan, hogy sima 95 :lol: agipon is super 95 nek írják... Akkor mi a legolcsóbb nyál a shell-nél? :( Kénytelen vagyok ott itatni a cégest, mert oda van kártyánk, de a főnök leszedné a fejemet, ha valami drága naftával itatnám a 206-ost..... hát shelen nemtom mik vannak, de pl lukoilon az euro meg a lukoil ugyan az agipon super 95 meg 98 van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Megyek szombaton Szombathelyre? :lol: :lol: Be kell járatni a gépet? :lol: :( De különben szándékomban van kipróbálni, de most még a 95-ből sem jön össze a telitank. :excl: Miért nem jössz? :lol: Nem. Össze kell rakni. Annyi nem is kell Szombathelyig. Csak Lukoil, Agip. Mármint a nagyobbakat értve, máshol nincs. A MOL evo neo meg 99-es...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Akkor az Euro 95 az mi? Mikor volt már 95 Forint az Euró ? :excl: Van olyan ? Hun ? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Mikor volt már 95 Forint az Euró ? :excl: Van olyan ? Hun ? :( :lol: 1. Gyõr (0.56 km) Domb u. 2-4. Gyõr, 9021, HU Üzemanyagok: Shell V-Power, Shell V-Power Racing, Shell V-Power Diesel, Euro 95, Diesel Extra http://www.shell.hu/home/page/hun/products...or_hu_1115.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts