Dáwid Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Mert eddig nem tudtam hogy hol van benne. De kiszedni nem tudom... Örülj neki. Így nem is lesz elveszve :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Örülj neki. Így nem is lesz elveszve :excl: Akkor elég lesz egyszer is megtalálni. Ami már meg is volt. Amúgy ez gyári indításgátlónak minősül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Akkor elég lesz egyszer is megtalálni. Ami már meg is volt. Amúgy ez gyári indításgátlónak minősül? Ha gyárilag került bele, akkor eléggé :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Helló! Tudnátok tanácsot adni, milyen akksit és hol érdemes venni az autóba (hol olcsó) ? Tél beköszöntött, akksi meghalt. Pénteken nem indult, feltöltöttem rendesen, vasárnap beszereltem, mentem vele kicsit, aztán hétfőn megint mentem vele, ma meg megint nem indult. (össz 5-6 indítás volt) Ha legalább két hétig kihúzná, még azt mondom oké, kell egy kis testmozgás kivenni az akksit, de azért 3 naponta nem jó móka :excl: Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Akkor most nekem is elfelejtett mindent... az nem tud semmit elfelejteni, az egy mágneses térbe kerülve ad jelet csak, ami a gyujtáskapcsolón van, a kulcs köröl egy gyűrűben egy tekercs képezi a mágneses teret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Helló! Tudnátok tanácsot adni, milyen akksit és hol érdemes venni az autóba (hol olcsó) ? Tél beköszöntött, akksi meghalt. Pénteken nem indult, feltöltöttem rendesen, vasárnap beszereltem, mentem vele kicsit, aztán hétfőn megint mentem vele, ma meg megint nem indult. (össz 5-6 indítás volt) Ha legalább két hétig kihúzná, még azt mondom oké, kell egy kis testmozgás kivenni az akksit, de azért 3 naponta nem jó móka :excl: Üdv Gábor Boscht ne vegyél! Varta is ugyan az, csak drágább. Vegyél exide-ot, az legalább minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 az nem tud semmit elfelejteni, az egy mágneses térbe kerülve ad jelet csak, ami a gyujtáskapcsolón van, a kulcs köröl egy gyűrűben egy tekercs képezi a mágneses teret. A riogatómra gondoltam hirtelen. Mert az is van benne. Gondolom 3 hétig akksi nélkül nem szereti a dolgot... Ha gyárilag került bele, akkor eléggé :excl: Utólag csak nem épít bele valaki ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Helló! Tudnátok tanácsot adni, milyen akksit és hol érdemes venni az autóba (hol olcsó) ? Tél beköszöntött, akksi meghalt. Pénteken nem indult, feltöltöttem rendesen, vasárnap beszereltem, mentem vele kicsit, aztán hétfőn megint mentem vele, ma meg megint nem indult. (össz 5-6 indítás volt) Ha legalább két hétig kihúzná, még azt mondom oké, kell egy kis testmozgás kivenni az akksit, de azért 3 naponta nem jó móka :excl: Üdv Gábor Én MONBat ot vettem nem márka, ezért olcsó is, és az egyik kocsiban már egy éve megy, keveset van használva a kocsi, heteket is áll, de forgatja rendesen. Enyémbe is azt vettem, a 75ös nem volt 15ezer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 A riogatómra gondoltam hirtelen. Mert az is van benne. Gondolom 3 hétig akksi nélkül nem szereti a dolgot... Utólag csak nem épít bele valaki ilyet. Az enyémbe az aksi lemerült úgy,hogy a led nem világított, kihúztam a vezérlőt, kivettem az aksit beraktam, megint lemerült 0ra, és működött a riasztó, most meg meghalt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Az enyémbe az aksi lemerült úgy,hogy a led nem világított, kihúztam a vezérlőt, kivettem az aksit beraktam, megint lemerült 0ra, és működött a riasztó, most meg meghalt.... Én meg kivettem a motort... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Andris51 Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Sziasztok ! Lenne egy kérdésem ! Kerestem rá választ a neten de így hirtelenjébe nem találtam. :excl: Opel Astra F Caravan, sedan és a ferdehátú hosszára lennék kiváncsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Sziasztok ! Lenne egy kérdésem ! Kerestem rá választ a neten de így hirtelenjébe nem találtam. :excl: Opel Astra F Caravan, sedan és a ferdehátú hosszára lennék kiváncsi. Itt pl. találsz róla adatot. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Én meg kivettem a motort... :( én is :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Én meg kivettem a motort... :( én is :excl: Én vissza is raktam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Én vissza is raktam :excl: Én meg jobbat raktam vissza. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Én meg jobbat raktam vissza. :( Nagy haj nagy motor. :excl: Akkor 3.0 , 3.2 motor ment bele... Ha tudnék szerezni elfogadható áron jó motort én is azt tenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nagy haj nagy motor. :excl: Akkor 3.0 , 3.2 motor ment bele... Ha tudnék szerezni elfogadható áron jó motort én is azt tenném. É milyen motorra gondolnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Én meg jobbat raktam vissza. :lol: Ha így nézzük, én is jobbat raktam vissza :lol: Nagy haj nagy motor. :excl: Akkor 3.0 , 3.2 motor ment bele... Ha tudnék szerezni elfogadható áron jó motort én is azt tenném. Akkor az most vitorlázó? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nagy haj nagy motor. :excl: Akkor 3.0 , 3.2 motor ment bele... Ha tudnék szerezni elfogadható áron jó motort én is azt tenném. Nem. Egyelőre még nem v6. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Nem. Egyelőre még nem v6. :( Ez arra enged következtetni, hogy lesz még az is. :lol: Egyébként nem utánozlak, csak így jönnek ki a lépések :lol: Caravan, színre is hasonlít, 1.6 majd SE, aztán szeretnék majd én is bele nagy motort :lol: tecóba 2000ft a gumi bill, trust márkájú, ami ugye nem szar, csak az a baj, hogy most vettem egy hagyományost, meg piros színben van csak :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Elkezdett esni a hó, de elég jol nyomja, meg is marad, nemrégiben tettem a felfedezést, hogy biza nekem téligumik vannak a vason :excl: legalább az idén nem kell venni téligumit, csak jövőre, mert ezek kis 13masok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Én vissza is raktam :( Mert te ügyes vagy. De a hétvégén talán már én is. É milyen motorra gondolnál? Jelenleg egy X16SZR is jó lett volna. Nem. Egyelőre még nem v6. :excl: Gondolom a hajad se nőtt még meg... AHogy nő, úgy a köbcenti is. (múltkor azt mondták levágattad) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Mert te ügyes vagy. De a hétvégén talán már én is. Jelenleg egy X16SZR is jó lett volna. Gondolom a hajad se nőtt még meg... AHogy nő, úgy a köbcenti is. (múltkor azt mondták levágattad) Pályanapos képen kicsinek látni! :( Én is ügyes voltam, mert nekem se mókusok hajtik :lol: De belekerült két hétbe nekem is nyugi :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dj JocEe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Jelenleg egy X16SZR is jó lett volna. Jah az ugy más...abban nemtudok segiteni...c20ne van most csak...:excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Jah az ugy más...abban nemtudok segiteni...c20ne van most csak...:excl: GSI..? Mennyiért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts