Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Igen, én mondtam is, hogy talán így jobban is néz ki....na de nem véletlenül tették oda azt a gumikédert...... Nem hiszem hogy csak azért, mert megmaradt :lol:

Más téma: Zotya cartárs....Feldobtalak kársztájlingra ha nem baj :excl:Klikk ide

Rég jártam erre...lehet hogy vissza kéne olvasnom :(

Nem baj. :lol:

Azthittem csak zöld/sárga kábelekkel dolgozik :lol:

Végülis mindegy melyikből van 9-szál, a lényeg hogy az utókornak legyen mit nyomoznia. :lol:

Megosztás:

Ez kajak mostani kép? :excl:

Itt csak az eső esik most is...

Hát úgy mostani, hogy ma reggel 8 órakor csináltam, szóval nem mostani! Én írtam rosszul, ezért poénkodtak a srácok, hogy jó a vakum..... Mert ugye a mostani kép nálam is azt jelenti, hogy per pill! Csak rosszul írtam :(

Megosztás:

Nappal is csinálhatott képet...., vagy te csak olyan képet tudsz linkelni,amit most csinálsz per pill? :(

Van különbség a "most" és a "mai" avagy "közelmúltban" szavak között. :lol: Tehát megint kötekedett, hogy most? Most sötét van. Értem? :lol:

Most akkor a Brigi megsértődött és kilépett? :lol:

Szerintem azt hiszi, hogy én vagyok a NBH, mert lecsekkoltam anno... :excl:

Megosztás:

Én ékszíjig érő latyakban csúsztam haza, amikor írtam. Most kinéztem az ablakon, és tetősínig ér a hó, az autó tetején. :excl:

Szintén zenész. Hazavittem anyámat estefelé, mikor elindultunk a hó szakadt, hazafelé már eső. Bokáig ér a latyak, persze alatta le van fagyva :lol:

Hazafelé Ilonatelepnél utolértem egy kisebb konvojt, elején egy totoya 4×4 terepjáró 30-al....sem. Mikor kétsávos lett az út gyorsan megelőztem a csigákat, benézek a terepjáróba....nem látok senkit. :lol: Hol a sofőr? Bakker, olyan dugó bige vezette, hogy a kormány és a műszerfal között lesett ki :( Kerestem a platón a létrát, mert ezt vagy berakták oda vagy felrúgták, de hogy magától nem tudott felmászni az ziher :lol:

Megosztás:

Van különbség a "most" és a "mai" avagy "közelmúltban" szavak között. :lol: Tehát megint kötekedett, hogy most? Most sötét van. Értem? :(

Sajnos kevesen hiszik el, hogy minimális adatok alapján is meg lehet találni...utána meg, aki tényleg rosszat akar, ott van az összes info.

Megosztás:

Sajnos kevesen hiszik el, hogy minimális adatok alapján is meg lehet találni...utána meg, aki tényleg rosszat akar, ott van az összes info.

Bár azért halkan megjegyzem, itt a fórumon szinte az összes emberkét akit lehetett megtaláltam, sőt Uram bocsá' bejelöltem az iwiwen, és még senki nem reklamált érte. Én azt hittem erről szól a közösségi oldal. :( Van egy olyan mondás hogy: Rossz az aki rosszra gondol. :excl:

Megosztás:

Van különbség a "most" és a "mai" avagy "közelmúltban" szavak között. :lol: Tehát megint kötekedett, hogy most? Most sötét van. Értem? :(

Mostanába :lol: itt azóta is csak esik az eső...

Megosztás:

Helló!

Igen egzotikus hibával lepett meg szeretett családi autónk.

Nem csukódik be néha a jobb első ajtó. (ma csinálta kétszer a 3ból)

Olyan, mintha visszaverődne valamiről, mintha mondjuk ott lenne a biztonsági öv, vagy valami, de nincs ott semmi.

Volt, hogy becsuktuk, elindultam, és kinyílt :(

Azt már régóta tudom, hogy nem működik a kilincs visszahúzó rugója, tudom, hogy van leírás, hogy kell szétszedni, csak régebben nem vitt rá a lélek, most meg időm nincs rá.

Összefügghet a kettő, vagy máshol szorult meg a zár?

Jó lenne eme problémát lefixálni, mert így nem olyan buli a közlekedés :excl:

Köszi előre is a válaszokat

Üdv

Gábor

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.