Dáwid Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 De jó lenne!! Most ilyen az idő: Klikk ide A képen egy Matizt rejtettünk el... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Baaaz milyen vakud van.. :lol: :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Igen, én mondtam is, hogy talán így jobban is néz ki....na de nem véletlenül tették oda azt a gumikédert...... Nem hiszem hogy csak azért, mert megmaradt :lol: Más téma: Zotya cartárs....Feldobtalak kársztájlingra ha nem baj :excl:Klikk ide Rég jártam erre...lehet hogy vissza kéne olvasnom :( Nem baj. :lol: Azthittem csak zöld/sárga kábelekkel dolgozik :lol: Végülis mindegy melyikből van 9-szál, a lényeg hogy az utókornak legyen mit nyomoznia. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Baaaz milyen vakud van.. :excl: Király mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Király mi? :( Ez kajak mostani kép? :excl: Itt csak az eső esik most is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ez kajak mostani kép? :excl: Itt csak az eső esik most is... Persze, ott még világos van... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Persze, ott még világos van... :( Nappal is csinálhatott képet...., vagy te csak olyan képet tudsz linkelni,amit most csinálsz per pill? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ez kajak mostani kép? :( Itt csak az eső esik most is... Én ékszíjig érő latyakban csúsztam haza, amikor írtam. Most kinéztem az ablakon, és tetősínig ér a hó, az autó tetején. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nappal is csinálhatott képet...., vagy te csak olyan képet tudsz linkelni,amit most csinálsz per pill? :excl: Most nem azé' a most az azt jelenti hogy most. Vagy most nem? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én ékszíjig érő latyakban csúsztam haza, amikor írtam. Most kinéztem az ablakon, és tetősínig ér a hó, az autó tetején. :excl: továbbra is csak eső... legaláb lemossa a kocsit :( Tiszta kosz volt már, de most szép tiszta, díszlécig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Most akkor a Brigi megsértődött és kilépett? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ez kajak mostani kép? :excl: Itt csak az eső esik most is... Hát úgy mostani, hogy ma reggel 8 órakor csináltam, szóval nem mostani! Én írtam rosszul, ezért poénkodtak a srácok, hogy jó a vakum..... Mert ugye a mostani kép nálam is azt jelenti, hogy per pill! Csak rosszul írtam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nappal is csinálhatott képet...., vagy te csak olyan képet tudsz linkelni,amit most csinálsz per pill? :( Van különbség a "most" és a "mai" avagy "közelmúltban" szavak között. :lol: Tehát megint kötekedett, hogy most? Most sötét van. Értem? :lol: Most akkor a Brigi megsértődött és kilépett? :lol: Szerintem azt hiszi, hogy én vagyok a NBH, mert lecsekkoltam anno... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Szegényke.Amúgy minek a rövidítése az NBH? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Szegényke.Amúgy minek a rövidítése az NBH? :excl: Nemzetbiztonsági Hivatal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Szegényke.Amúgy minek a rövidítése az NBH? :excl: Nemzetbiztonsági Hivatal. :lol: szerk.: Ah, hát ez nem igaz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én ékszíjig érő latyakban csúsztam haza, amikor írtam. Most kinéztem az ablakon, és tetősínig ér a hó, az autó tetején. :excl: Szintén zenész. Hazavittem anyámat estefelé, mikor elindultunk a hó szakadt, hazafelé már eső. Bokáig ér a latyak, persze alatta le van fagyva :lol: Hazafelé Ilonatelepnél utolértem egy kisebb konvojt, elején egy totoya 4×4 terepjáró 30-al....sem. Mikor kétsávos lett az út gyorsan megelőztem a csigákat, benézek a terepjáróba....nem látok senkit. :lol: Hol a sofőr? Bakker, olyan dugó bige vezette, hogy a kormány és a műszerfal között lesett ki :( Kerestem a platón a létrát, mert ezt vagy berakták oda vagy felrúgták, de hogy magától nem tudott felmászni az ziher :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Van különbség a "most" és a "mai" avagy "közelmúltban" szavak között. :lol: Tehát megint kötekedett, hogy most? Most sötét van. Értem? :( Szerintem azt hiszi, hogy én vagyok a NBH, mert lecsekkoltam anno... :excl: Sajnos kevesen hiszik el, hogy minimális adatok alapján is meg lehet találni...utána meg, aki tényleg rosszat akar, ott van az összes info. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 ÁÁÁ már ezt is tudom..Mindig tanul az ember.Multkor a csekendzsin-t sem tudtam mit jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Szerintem azt hiszi, hogy én vagyok a NBH, mert lecsekkoltam anno... :excl: Sajnos kevesen hiszik el, hogy minimális adatok alapján is meg lehet találni...utána meg, aki tényleg rosszat akar, ott van az összes info. Le is bukott, hogy egy kép sincs kint az oldalon az autóról :lol: Lopósmaci :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Sajnos kevesen hiszik el, hogy minimális adatok alapján is meg lehet találni...utána meg, aki tényleg rosszat akar, ott van az összes info. Bár azért halkan megjegyzem, itt a fórumon szinte az összes emberkét akit lehetett megtaláltam, sőt Uram bocsá' bejelöltem az iwiwen, és még senki nem reklamált érte. Én azt hittem erről szól a közösségi oldal. :( Van egy olyan mondás hogy: Rossz az aki rosszra gondol. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Van különbség a "most" és a "mai" avagy "közelmúltban" szavak között. :lol: Tehát megint kötekedett, hogy most? Most sötét van. Értem? :( Szerintem azt hiszi, hogy én vagyok a NBH, mert lecsekkoltam anno... :excl: Mostanába :lol: itt azóta is csak esik az eső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Mostanába :excl: itt azóta is csak esik az eső... Örüljél csöndben. Az esőt nem kell ellapátolni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Örüljél csöndben. Az esőt nem kell ellapátolni :( Egy öreg azt mondja erre: "majd elmúlik" :excl: És igaza van!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabor -- C14Se Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Helló! Igen egzotikus hibával lepett meg szeretett családi autónk. Nem csukódik be néha a jobb első ajtó. (ma csinálta kétszer a 3ból) Olyan, mintha visszaverődne valamiről, mintha mondjuk ott lenne a biztonsági öv, vagy valami, de nincs ott semmi. Volt, hogy becsuktuk, elindultam, és kinyílt :( Azt már régóta tudom, hogy nem működik a kilincs visszahúzó rugója, tudom, hogy van leírás, hogy kell szétszedni, csak régebben nem vitt rá a lélek, most meg időm nincs rá. Összefügghet a kettő, vagy máshol szorult meg a zár? Jó lenne eme problémát lefixálni, mert így nem olyan buli a közlekedés :excl: Köszi előre is a válaszokat Üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts