yankee Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Eheheehheeee :lol: Ha majd a feleséged terhes lesz, akkor is ezt fogod mondani ? :excl: :( :lol: Próbáljuk már feltételezni, hogy Magyarországon is vannak olyan emberek akik értenek is ahhoz, amit csinálnak :lol: :lol: Percig se kételkedtem, hogy nem értenek a dolgokhoz. De az én kocsimhoz ne nyúljanak. Én is értek annyira hozzá, hogy ki tudjam cserélni. Ha a feleségem terhes lesz NYILVÁN hozzá nyúlhat más mivel én kivenni nem tudom csak beletenni. Ahhoz nem értek. De kicsit más a kettő. :o
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Én meg 5-öt :lol: Aztán az ottani csámpázásokkal együtt, még hazajövök ugyan azzal a tank naftával még dolgozok két napig :excl: Én is megfordulok egy tank benzinnel, nyugi. :o Csak ne felejtsetek el visszaváltani, ha esetleg jön valami emelkedő... :D Csak a klímát kell kikapcsolni szükség esetén, de ha jó a lendület, akkor csak a gázt kell nyomni vééégig. :D :lol: Eheheehheeee B) Ha majd a feleséged terhes lesz, akkor is ezt fogod mondani ? :( :lol: :lol: Próbáljuk már feltételezni, hogy Magyarországon is vannak olyan emberek akik értenek is ahhoz, amit csinálnak ;) ;) De nem megy! ;)
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Percig se kételkedtem, hogy nem értenek a dolgokhoz. De az én kocsimhoz ne nyúljanak. Én is értek annyira hozzá, hogy ki tudjam cserélni. Ha a feleségem terhes lesz NYILVÁN hozzá nyúlhat más mivel én kivenni nem tudom csak beletenni. Ahhoz nem értek. De kicsit más a kettő. :lol: :excl: :( :lol: :lol: :lol: Az írásjelek hiánya kellemetlen dolgokat okozhat. :o
zotya975 Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Megy 180at onnan :o :lol: óra szerint, de Zotya is óra szerint nézi. :lol: Na jo nem mentem vele órákat, de 140-160 al mentem vele már kb 100kmet és akkor se evett olyan sokat, hogy 10et beverje. :lol: Valóban óra szerint de én már állítottam az órán. Amikor megvettem 185-volt a vége, ami irreálisnak tünt, most úgy 150-körül, ami közelebb áll a valósághoz. Tehát ha én azt írom 150,akkor az azt jelenti padlógáz, úgy meg szerintem nem sok a 9-10 liter etanollal felesben. Azigen. :excl: :( Majd jól kiröhöglek, mikor látom a pályán, hogy indexelsz ki a kútra én meg haladok tovább, klímával. :lol: Végülis nem kötelező száguldoznom, ha 90-el megyek talán én is megfordulok egy tankból. :D
Brigi Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Erről beszéltem :excl: Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem... megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol: Ehem o.O
Brigi Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :excl: Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne. Mivan 0.0??????
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Valóban óra szerint de én már állítottam az órán. Amikor megvettem 185-volt a vége, ami irreálisnak tünt, most úgy 150-körül, ami közelebb áll a valósághoz. Tehát ha én azt írom 150,akkor az azt jelenti padlógáz, úgy meg szerintem nem sok a 9-10 liter etanollal felesben. Végülis nem kötelező száguldoznom, ha 90-el megyek talán én is megfordulok egy tankból. :lol: Nekem megvan a megfelelő vezetéstechnikám, hogy a legalacsonyabb fogyasztást tudjam produkálni. Ha neked az kell, hogy autópályán 90-nel szüttyögj, akkor van még mit tanulnod. :excl: Mivan 0.0?????? Semmi. :( Csak kíváncsi voltam. :lol: Most akkor már jelöljelek is be mindkettőn? :lol:
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 17.40 :lol: Ez szar volt. :excl: :( :lol:
zotya975 Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Nekem megvan a megfelelő vezetéstechnikám, hogy a legalacsonyabb fogyasztást tudjam produkálni. Ha neked az kell, hogy autópályán 90-nel szüttyögj, akkor van még mit tanulnod. :lol: Taníccsá Mester!!!! :lol: Majd ha lesz BC-m akkor én is látom mit kell tenni, hogy ne zabáljon a kocsi. Amúgy nekem is produkált már benzinnel 6.3-6.6-ot . Amúgy feltünt már, hogy közel ugyanakkora bódét viszünk különböző erősségű mocival? :excl: Cseréljünk egy hétre, meglátom mit hozol ki ebből, te meg meglátod mire mész azzal amit visszakapsz. :(
spzoli Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Taníccsá Mester!!!! :lol: Majd ha lesz BC-m akkor én is látom mit kell tenni, hogy ne zabáljon a kocsi. Amúgy nekem is produkált már benzinnel 6.3-6.6-ot . Amúgy feltünt már, hogy közel ugyanakkora bódét viszünk különböző erősségű mocival? :excl: Cseréljünk egy hétre, meglátom mit hozol ki ebből, te meg meglátod mire mész azzal amit visszakapsz. :( 6.2t én is csináltam az xe-vel, szóval még van mit tanulnotok... :lol:
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Taníccsá Mester!!!! :lol: Majd ha lesz BC-m akkor én is látom mit kell tenni, hogy ne zabáljon a kocsi. Amúgy nekem is produkált már benzinnel 6.3-6.6-ot . Amúgy feltünt már, hogy közel ugyanakkora bódét viszünk különböző erősségű mocival? :excl: Cseréljünk egy hétre, meglátom mit hozol ki ebből, te meg meglátod mire mész azzal amit visszakapsz. :( Elmész a csába b+. :lol: Amúgy BC nélkül csináltam az eddigi rekordnak számító fogyasztásomat, ami 5.6 liter / 100km. :lol: Feltűnt, hogy az enyémnek még egy klímát is kell cipelnie? :lol: Cserélhetünk, de ha olyan fogyasztást hozok ki belőle, akkor szerintem fejbe lövöd magad. :o
rtomi Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 6.2t én is csináltam az xe-vel, szóval még van mit tanulnotok... :lol: Én 5,8-at az XE-vel. :excl: Bár ez az XE ez X18XE. :( :lol:
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Én 5,8-at az XE-vel. :excl: Bár ez az XE ez X18XE. :( :lol: Meg a tiedé nem Karavány. :lol:
spzoli Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Én 5,8-at az XE-vel. :excl: Bár ez az XE ez X18XE. :( :lol: :lol: A csomiban volt 4 komplett kerék, és ketten voltunk a kocsiban... :lol:
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Be lehet fejezni az offolást! :excl: :lol: Na te csak maradjál csendben. :(
Novy Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Én is megfordulok egy tank benzinnel, nyugi. :( Csak a klímát kell kikapcsolni szükség esetén, de ha jó a lendület, akkor csak a gázt kell nyomni vééégig. :lol: :excl: De nem megy! :lol: hát Debrecent kétszer is megjárom :lol: :lol: Valóban óra szerint de én már állítottam az órán. Amikor megvettem 185-volt a vége, ami irreálisnak tünt, most úgy 150-körül, ami közelebb áll a valósághoz. Tehát ha én azt írom 150,akkor az azt jelenti padlógáz, úgy meg szerintem nem sok a 9-10 liter etanollal felesben. Végülis nem kötelező száguldoznom, ha 90-el megyek talán én is megfordulok egy tankból. :o 150 meg szerintem kevés... nvigációval akármikor nézem, 10el mér többet az óra. HRR is mért már 175 öt vizszintes úton eggyel nagyobb gumimérettel.
J0hnny Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Be lehet fejezni az offolást! :excl: :lol: Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :(
zotya975 Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :excl: Hmmm....már nem olyan vicces...
spzoli Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :excl: Törölnéd a telszámát az aláírásából mi? :(
rtomi Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 :lol: A csomiban volt 4 komplett kerék, és ketten voltunk a kocsiban... :( Plusz a hajad. :excl:
J0hnny Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Hmmm....már nem olyan vicces... Ez csak szempont kérdése! :excl:
J0hnny Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Törölnéd a telszámát az aláírásából mi? :excl: Ha csak azt... :(
daykiller Elküldve November28, 2010 Elküldve November28, 2010 Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :excl: :( :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts