yankee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Eheheehheeee :lol: Ha majd a feleséged terhes lesz, akkor is ezt fogod mondani ? :excl: :( :lol: Próbáljuk már feltételezni, hogy Magyarországon is vannak olyan emberek akik értenek is ahhoz, amit csinálnak :lol: :lol: Percig se kételkedtem, hogy nem értenek a dolgokhoz. De az én kocsimhoz ne nyúljanak. Én is értek annyira hozzá, hogy ki tudjam cserélni. Ha a feleségem terhes lesz NYILVÁN hozzá nyúlhat más mivel én kivenni nem tudom csak beletenni. Ahhoz nem értek. De kicsit más a kettő. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én meg 5-öt :lol: Aztán az ottani csámpázásokkal együtt, még hazajövök ugyan azzal a tank naftával még dolgozok két napig :excl: Én is megfordulok egy tank benzinnel, nyugi. :o Csak ne felejtsetek el visszaváltani, ha esetleg jön valami emelkedő... :D Csak a klímát kell kikapcsolni szükség esetén, de ha jó a lendület, akkor csak a gázt kell nyomni vééégig. :D :lol: Eheheehheeee B) Ha majd a feleséged terhes lesz, akkor is ezt fogod mondani ? :( :lol: :lol: Próbáljuk már feltételezni, hogy Magyarországon is vannak olyan emberek akik értenek is ahhoz, amit csinálnak ;) ;) De nem megy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Percig se kételkedtem, hogy nem értenek a dolgokhoz. De az én kocsimhoz ne nyúljanak. Én is értek annyira hozzá, hogy ki tudjam cserélni. Ha a feleségem terhes lesz NYILVÁN hozzá nyúlhat más mivel én kivenni nem tudom csak beletenni. Ahhoz nem értek. De kicsit más a kettő. :lol: :excl: :( :lol: :lol: :lol: Az írásjelek hiánya kellemetlen dolgokat okozhat. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Megy 180at onnan :o :lol: óra szerint, de Zotya is óra szerint nézi. :lol: Na jo nem mentem vele órákat, de 140-160 al mentem vele már kb 100kmet és akkor se evett olyan sokat, hogy 10et beverje. :lol: Valóban óra szerint de én már állítottam az órán. Amikor megvettem 185-volt a vége, ami irreálisnak tünt, most úgy 150-körül, ami közelebb áll a valósághoz. Tehát ha én azt írom 150,akkor az azt jelenti padlógáz, úgy meg szerintem nem sok a 9-10 liter etanollal felesben. Azigen. :excl: :( Majd jól kiröhöglek, mikor látom a pályán, hogy indexelsz ki a kútra én meg haladok tovább, klímával. :lol: Végülis nem kötelező száguldoznom, ha 90-el megyek talán én is megfordulok egy tankból. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Erről beszéltem :excl: Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem... megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol: Ehem o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
Brigi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :excl: Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne. Mivan 0.0?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Valóban óra szerint de én már állítottam az órán. Amikor megvettem 185-volt a vége, ami irreálisnak tünt, most úgy 150-körül, ami közelebb áll a valósághoz. Tehát ha én azt írom 150,akkor az azt jelenti padlógáz, úgy meg szerintem nem sok a 9-10 liter etanollal felesben. Végülis nem kötelező száguldoznom, ha 90-el megyek talán én is megfordulok egy tankból. :lol: Nekem megvan a megfelelő vezetéstechnikám, hogy a legalacsonyabb fogyasztást tudjam produkálni. Ha neked az kell, hogy autópályán 90-nel szüttyögj, akkor van még mit tanulnod. :excl: Mivan 0.0?????? Semmi. :( Csak kíváncsi voltam. :lol: Most akkor már jelöljelek is be mindkettőn? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Mivan 0.0?????? 17.40 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 17.40 :lol: Ez szar volt. :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nekem megvan a megfelelő vezetéstechnikám, hogy a legalacsonyabb fogyasztást tudjam produkálni. Ha neked az kell, hogy autópályán 90-nel szüttyögj, akkor van még mit tanulnod. :lol: Taníccsá Mester!!!! :lol: Majd ha lesz BC-m akkor én is látom mit kell tenni, hogy ne zabáljon a kocsi. Amúgy nekem is produkált már benzinnel 6.3-6.6-ot . Amúgy feltünt már, hogy közel ugyanakkora bódét viszünk különböző erősségű mocival? :excl: Cseréljünk egy hétre, meglátom mit hozol ki ebből, te meg meglátod mire mész azzal amit visszakapsz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Taníccsá Mester!!!! :lol: Majd ha lesz BC-m akkor én is látom mit kell tenni, hogy ne zabáljon a kocsi. Amúgy nekem is produkált már benzinnel 6.3-6.6-ot . Amúgy feltünt már, hogy közel ugyanakkora bódét viszünk különböző erősségű mocival? :excl: Cseréljünk egy hétre, meglátom mit hozol ki ebből, te meg meglátod mire mész azzal amit visszakapsz. :( 6.2t én is csináltam az xe-vel, szóval még van mit tanulnotok... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Taníccsá Mester!!!! :lol: Majd ha lesz BC-m akkor én is látom mit kell tenni, hogy ne zabáljon a kocsi. Amúgy nekem is produkált már benzinnel 6.3-6.6-ot . Amúgy feltünt már, hogy közel ugyanakkora bódét viszünk különböző erősségű mocival? :excl: Cseréljünk egy hétre, meglátom mit hozol ki ebből, te meg meglátod mire mész azzal amit visszakapsz. :( Elmész a csába b+. :lol: Amúgy BC nélkül csináltam az eddigi rekordnak számító fogyasztásomat, ami 5.6 liter / 100km. :lol: Feltűnt, hogy az enyémnek még egy klímát is kell cipelnie? :lol: Cserélhetünk, de ha olyan fogyasztást hozok ki belőle, akkor szerintem fejbe lövöd magad. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 6.2t én is csináltam az xe-vel, szóval még van mit tanulnotok... :lol: Én 5,8-at az XE-vel. :excl: Bár ez az XE ez X18XE. :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én 5,8-at az XE-vel. :excl: Bár ez az XE ez X18XE. :( :lol: Meg a tiedé nem Karavány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Be lehet fejezni az offolást! :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én 5,8-at az XE-vel. :excl: Bár ez az XE ez X18XE. :( :lol: :lol: A csomiban volt 4 komplett kerék, és ketten voltunk a kocsiban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Be lehet fejezni az offolást! :excl: :lol: Na te csak maradjál csendben. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én is megfordulok egy tank benzinnel, nyugi. :( Csak a klímát kell kikapcsolni szükség esetén, de ha jó a lendület, akkor csak a gázt kell nyomni vééégig. :lol: :excl: De nem megy! :lol: hát Debrecent kétszer is megjárom :lol: :lol: Valóban óra szerint de én már állítottam az órán. Amikor megvettem 185-volt a vége, ami irreálisnak tünt, most úgy 150-körül, ami közelebb áll a valósághoz. Tehát ha én azt írom 150,akkor az azt jelenti padlógáz, úgy meg szerintem nem sok a 9-10 liter etanollal felesben. Végülis nem kötelező száguldoznom, ha 90-el megyek talán én is megfordulok egy tankból. :o 150 meg szerintem kevés... nvigációval akármikor nézem, 10el mér többet az óra. HRR is mért már 175 öt vizszintes úton eggyel nagyobb gumimérettel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Be lehet fejezni az offolást! :excl: :lol: Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :excl: Hmmm....már nem olyan vicces... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :excl: Törölnéd a telszámát az aláírásából mi? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 :lol: A csomiban volt 4 komplett kerék, és ketten voltunk a kocsiban... :( Plusz a hajad. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Hmmm....már nem olyan vicces... Ez csak szempont kérdése! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Törölnéd a telszámát az aláírásából mi? :excl: Ha csak azt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nehogy neked is beszóljak, oszt besértődsz és még a rendszámkeretet is eladod! :excl: :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts