zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Te is érzed, hogy ezt nem velem kell megvitatnod.. :excl: Nem hiszem, hogy vita tárgya. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nah, már nem a MOTE rendezi a következőt? :( :lol: :lol: :excl: Éppen kérdezni akartam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Akárhogy is számolom 720Kilométer, az 72 liter üanyag+ pályamatrica, meg ha még kell vennem egy-két alkatrészt más kocsikhoz. :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Akárhogy is számolom 720Kilométer, az 72 liter üanyag+ pályamatrica, meg ha még kell vennem egy-két alkatrészt más kocsikhoz. :excl: :( Ne bassz már, hogy 10l a fogyi... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ne bassz már, hogy 10l a fogyi... :excl: fejben szerelő, nem számoló tudod :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ne bassz már, hogy 10l a fogyi... :( Pályán Debrecenig? Annyi lesz garantálom. :excl: De ha tényleg ott lesz nem hiszem, hogy megyek, ez nekem nagyon sok pénz szórakozásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Pályán Debrecenig? Annyi lesz garantálom. :excl: De ha tényleg ott lesz nem hiszem, hogy megyek, ez nekem nagyon sok pénz szórakozásra. 180nál se eszik 10et :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Pályán Debrecenig? Annyi lesz garantálom. :excl: De ha tényleg ott lesz nem hiszem, hogy megyek, ez nekem nagyon sok pénz szórakozásra. Vw nélkül is..érthető. :( Majd megírom, hogy klímával 8liter lesz a fogyim jóóó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Vw nélkül is..érthető. :( Majd megírom, hogy klímával 8liter lesz a fogyim jóóó? :lol: Nekem meg 6-7 között, klímávala csomiban, mert esetleg addig eljutok vele nyárra :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 180nál se eszik 10et :excl: 4 személlyel megpakolva felesben etanollal pályán 130-150-el 8Liter jött ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 4 személlyel megpakolva felesben etanollal pályán 130-150-el 8Liter jött ki. Az a plusz két liter azért még elég sok. Moindjuk én csak benzinnel gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 180nál se eszik 10et :excl: Ezt honnan tudod amúgy ? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Üdv az uraknak. Következőre lenne szükségem. Gyújtás elosztónál lévő gumigyűrű. Tudom sokszor volt téma. Olaj csere előtt állok és ezt is le cserélném. Hol lehet ilyet venni? Unixnál nem találtam........ Itt a helyi boltoba meg vagy nem akartak vagy ők se tudnak hozni.. Valami link jól jönne, hogy honnan lehetne. Esetleg valaki tudna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Nah, már nem a MOTE rendezi a következőt? :( :lol: :lol: :excl: poénkodtok ezzel, aztán majd 1 szép napon arra ébredtek, hogy mehettek kársztájling talira + meg lokális parkolótalira (mondjuk lurdy) :lol: :lol: :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Üdv az uraknak. Következőre lenne szükségem. Gyújtás elosztónál lévő gumigyűrű. Tudom sokszor volt téma. Olaj csere előtt állok és ezt is le cserélném. Hol lehet ilyet venni? Unixnál nem találtam........ Itt a helyi boltoba meg vagy nem akartak vagy ők se tudnak hozni.. Valami link jól jönne, hogy honnan lehetne. Esetleg valaki tudna? 1 boltba jársz csak ? csak van másik is Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 1 boltba jársz csak ? csak van másik is 2van. Amibe szoktam járni. Nincs is velük gond. csak ezt a sz*rt nem tudtak szerezni. Vagy tudom is én. De most a másikba megyek hátha. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ezt honnan tudod amúgy ? :lol: Megy 180at onnan :lol: :lol: óra szerint, de Zotya is óra szerint nézi. :excl: Na jo nem mentem vele órákat, de 140-160 al mentem vele már kb 100kmet és akkor se evett olyan sokat, hogy 10et beverje. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Üdv az uraknak. Következőre lenne szükségem. Gyújtás elosztónál lévő gumigyűrű. Tudom sokszor volt téma. Olaj csere előtt állok és ezt is le cserélném. Hol lehet ilyet venni? Unixnál nem találtam........ Itt a helyi boltoba meg vagy nem akartak vagy ők se tudnak hozni.. Valami link jól jönne, hogy honnan lehetne. Esetleg valaki tudna? hop.bardiauto.hu/index.php v.Bp hungária krt. opel bolt ,Nagy l kir ut ,de tudnikell meik kell több létezik én 3-at vettem mire 1jó volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Akárhogy is számolom 720Kilométer, az 72 liter üanyag+ pályamatrica, meg ha még kell vennem egy-két alkatrészt más kocsikhoz. :excl: :( Azigen. :lol: :lol: Majd jól kiröhöglek, mikor látom a pályán, hogy indexelsz ki a kútra én meg haladok tovább, klímával. :lol: Vw nélkül is..érthető. :lol: Majd megírom, hogy klímával 8liter lesz a fogyim jóóó? :o Én meg 7-et fogok írni, oké? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Azigen. :excl: :( Majd jól kiröhöglek, mikor látom a pályán, hogy indexelsz ki a kútra én meg haladok tovább, klímával. :lol: Én meg 7-et fogok írni, oké? :lol: Én meg 5-öt :lol: Aztán az ottani csámpázásokkal együtt, még hazajövök ugyan azzal a tank naftával még dolgozok két napig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Én meg 5-öt :( Aztán az ottani csámpázásokkal együtt, még hazajövök ugyan azzal a tank naftával még dolgozok két napig :excl: persze persze :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Csak ne felejtsetek el visszaváltani, ha esetleg jön valami emelkedő... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Üdv az uraknak. Következőre lenne szükségem. Gyújtás elosztónál lévő gumigyűrű. Tudom sokszor volt téma. Olaj csere előtt állok és ezt is le cserélném. Hol lehet ilyet venni? Unixnál nem találtam........ Itt a helyi boltoba meg vagy nem akartak vagy ők se tudnak hozni.. Valami link jól jönne, hogy honnan lehetne. Esetleg valaki tudna? XVIII. kerület Zádor utca 6. Strohm motor KFT. :excl: Ott lehet,hogy ki is cserélik neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 XVIII. kerület Zádor utca 6. Strohm motor KFT. :( Ott lehet,hogy ki is cserélik neked. Ezt nem várnám meg. Ne igen nyúlkáljon senki sehova. :excl: Majd én kicserélem. Ja és még mi a legjobb olaj ennek a Igen kifinomult versenymotornak (x14nz) 10w40? 5w30? 5w40? Ki mit mond? Eddig valami lóhugy voot benne most adok neki egy kis Jót is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Ezt nem várnám meg. Ne igen nyúlkáljon senki sehova. :lol: Majd én kicserélem. Eheheehheeee :lol: Ha majd a feleséged terhes lesz, akkor is ezt fogod mondani ? :excl: :( :lol: Próbáljuk már feltételezni, hogy Magyarországon is vannak olyan emberek akik értenek is ahhoz, amit csinálnak :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts