spzoli Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Valóban mondtad, na de ennyire? Kézifékest is próbálgattam a hóban, de 2-3 kísérlet után abbahagytam, mert sajnáltam a fékpofákat (1-2 hét és vizsgáznia kell). Utolsó kísérletnél már olyan tempóval mentem, hogy a trayal-okkal 3 piruettet csináltam volna, ezeket meg éppen keresztbe tudtam fordítani :excl: :lol: Sötétedés után a jégen tudtam kicsit játszani :( Talán nem viccből 41000ft darabja annak a guminak. :lol: Bőőőő, egy hónapja még csak 40 volt... :lol: PIRELLI W210 Snowsport Bővebb információ 195/50 R16 84 H MO 72 611.- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Talán nem viccből 41000ft darabja annak a guminak. :( Áhh... ez csak gumi. Egyrészt 7ezernél többet arra nem költünk, másrészt meg amúgy sem 13-as, tehát nem való astrára és kész :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Áhh... ez csak gumi. Egyrészt 7ezernél többet arra nem költünk, másrészt meg amúgy sem 13-as, tehát nem való astrára és kész :excl: True. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Áhh... ez csak gumi. Egyrészt 7ezernél többet arra nem költünk, másrészt meg amúgy sem 13-as, tehát nem való astrára és kész :( True. :lol: Ráadásul télinek még túl széles is :lol: Legolcsóbban 22-ért találtam (46% kedvezménnyel :excl: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Ráadásul télinek még túl széles is :( Legolcsóbban 22-ért találtam (46% kedvezménnyel :excl: ) Néztem is milyen f.cán áll neki :lol: Jól néz ki alatta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Néztem is milyen f.cán áll neki :( Jól néz ki alatta :lol: Jó vétel volt...tetszenek is, jók is. Köszi Zoli! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Jó vétel volt...tetszenek is, jók is. Köszi Zoli! :excl: +5000 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 +5000 :excl: Már késő :lol: Pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November27, 2010 Megoszt Elküldve November27, 2010 Már késő :lol: Pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs :excl: Gari sincs. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Sziasztok! Nekem nem kellett hó,hogy megtörjön a kocsi. :( Még kedden vittem Zsoltee-t Budára. Felnikért mentünk a Bömösre. Ürömnél araszoltunk a dugóban mikor a mögöttemlévő Mazdás elbembult. :lol: RECCS!! Az öreg (aki egy üzletember benyomását keltette) már betétlappal a kezében szállt ki a kocsiból. :lol: Céges autó volt Cascóval.Az Uniquánál biztosítva. A biztosító szerződött partnere a helyi Opel szerviz. Bementem itt fel is vették a kárt. Már telefonáltak is,hogy hétfőn vihetem a kocsit :excl: . Leszedik a lököst és megnézik alatta elment-e valami. Ha nem(kívülről nem látszik) akkor fényeznek egy új lököst és felteszik,ha kész. A csomiajtó élét mondtam,hogy elég,ha lekenik.A fényezés árából pedig jut-is marad-is. Így nem kell avulás miatt fizetni. A lökös amúgy is karcos volt és repedt. A poén,hogy a felnik amiket hoztunk a Bömösre nem ment fel. :lol: Kellett Zsoltinak egy 0,5 centis nyomtávszélesítőt feltennie,hogy felmenjen a féknyeregtől a kerék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 így aztán lehet ám építeni az Opelos kapcsolatokat!! ;) B) :D :excl: :( Lehetni lehetne, ha néha rá is érne valaki amerre épp járok... :lol: :D Én sem kaptam semmit még a 14.000-ért sem. :lol: ;) Még jó (ennyi pof..ööö hozászólásért jó, hogy ki nem tiltottak...) :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Sziasztok! Nekem nem kellett hó,hogy megtörjön a kocsi. :excl: Még kedden vittem Zsoltee-t Budára. Felnikért mentünk a Bömösre. Ürömnél araszoltunk a dugóban mikor a mögöttemlévő Mazdás elbembult. :( RECCS!! ... Részvétem, vagy inkább gratulálok, hogy ingyen megoldódik a lököscseréd :lol: Valszeg utángyári lehetett, az eredeti nem törik így, az inkább hajlik, bár ilyen alacsony hőmérsékleten lehet az is rideggé válik. Ha a hátfal nem ment beljebb, akkor nagyobb gond nem lesz. Nekem a vonóhorog ad némi biztonságot talán az ilyen dolgoktól, leépíti a lökösét, mielőtt a kocsimhoz érne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Sziasztok! Nekem nem kellett hó,hogy megtörjön a kocsi. :excl: Még kedden vittem Zsoltee-t Budára. Felnikért mentünk a Bömösre. Ürömnél araszoltunk a dugóban mikor a mögöttemlévő Mazdás elbembult. :lol: RECCS!! Május végén... :( Nekem elment a hátfal és a jobb oldala. Természetesen kókány munkát végeztek, de van új lökős és hátsó ajtó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Május végén... :( Nekem elment a hátfal és a jobb oldala. Természetesen kókány munkát végeztek, de van új lökős és hátsó ajtó. :lol: http://komike.coldline.hu/images/kep(774).jpg amiről már rejtvényt is adtál fel nekünk! :lol: :lol: :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Lehetni lehetne, ha néha rá is érne valaki amerre épp járok... :excl: :lol: Még jó (ennyi pof..ööö hozászólásért jó, hogy ki nem tiltottak...) :( :lol: :lol: A Blitzen is úgy mutatkoztam be hogy üdv zotya975-vagyok, tudod aki sokat pofázik. Egyből mindenki megismert. :lol: Részvétem, vagy inkább gratulálok, hogy ingyen megoldódik a lököscseréd :o Valszeg utángyári lehetett, az eredeti nem törik így, az inkább hajlik, bár ilyen alacsony hőmérsékleten lehet az is rideggé válik. Ha a hátfal nem ment beljebb, akkor nagyobb gond nem lesz. Nekem a vonóhorog ad némi biztonságot talán az ilyen dolgoktól, leépíti a lökösét, mielőtt a kocsimhoz érne. Nekem meg sem látszott a lökösön, hogy elment a zárhíd, úgy visszapattant, csak a rendszámtábla volt kicsit homorú, igaz akkor 30 fok volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 A Blitzen is úgy mutatkoztam be hogy üdv zotya975-vagyok, tudod aki sokat pofázik. Egyből mindenki megismert. :( Csalódtam, azthittem mint fejben szerelő mutatokoztál be :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Csalódtam, azthittem mint fejben szerelő mutatokoztál be :excl: Azt Dzsoni tette hozzá. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Azt Dzsoni tette hozzá. :excl: Bíztam benne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 amiről már rejtvényt is adtál fel nekünk! :( :lol: :excl: :lol: Húúú! várjá, most nem emlékszem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Csalódtam, azthittem mint fejben szerelő mutatokoztál be :( Azt Dzsoni tette hozzá. :lol: Majd a következőn. :lol: Hol is lesz? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Majd a következőn. :( Hol is lesz? :excl: Debrecenben Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Debrecenben Az 360 kiométer. :excl: Nem lehetne valahol az ország közepén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Debrecenben Egyik éven itt, másik éven ott? Nem is mondok semmit, mert úgyse jön össze most se :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Az 360 kiométer. :excl: Nem lehetne valahol az ország közepén? Te is érzed, hogy ezt nem velem kell megvitatnod.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November28, 2010 Megoszt Elküldve November28, 2010 Te is érzed, hogy ezt nem velem kell megvitatnod.. :lol: Nah, már nem a MOTE rendezi a következőt? :( :lol: :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts