Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Valóban mondtad, na de ennyire? Kézifékest is próbálgattam a hóban, de 2-3 kísérlet után abbahagytam, mert sajnáltam a fékpofákat (1-2 hét és vizsgáznia kell). Utolsó kísérletnél már olyan tempóval mentem, hogy a trayal-okkal 3 piruettet csináltam volna, ezeket meg éppen keresztbe tudtam fordítani :excl: :lol: Sötétedés után a jégen tudtam kicsit játszani :(

Talán nem viccből 41000ft darabja annak a guminak. :lol:

Bőőőő, egy hónapja még csak 40 volt... :lol:

PIRELLI W210 Snowsport

Bővebb információ 195/50 R16 84 H MO 72 611.-

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem nem kellett hó,hogy megtörjön a kocsi. :(

Még kedden vittem Zsoltee-t Budára.

Felnikért mentünk a Bömösre.

Ürömnél araszoltunk a dugóban mikor a mögöttemlévő Mazdás elbembult. :lol:

RECCS!!

Az öreg (aki egy üzletember benyomását keltette) már betétlappal a kezében szállt ki a kocsiból. :lol:

Céges autó volt Cascóval.Az Uniquánál biztosítva.

A biztosító szerződött partnere a helyi Opel szerviz.

Bementem itt fel is vették a kárt.

Már telefonáltak is,hogy hétfőn vihetem a kocsit :excl: .

Leszedik a lököst és megnézik alatta elment-e valami.

Ha nem(kívülről nem látszik) akkor fényeznek egy új lököst és felteszik,ha kész.

A csomiajtó élét mondtam,hogy elég,ha lekenik.A fényezés árából pedig jut-is marad-is.

Így nem kell avulás miatt fizetni.

A lökös amúgy is karcos volt és repedt.

A poén,hogy a felnik amiket hoztunk a Bömösre nem ment fel. :lol:

Kellett Zsoltinak egy 0,5 centis nyomtávszélesítőt feltennie,hogy felmenjen a féknyeregtől a kerék.

Megosztás:

így aztán lehet ám építeni az Opelos kapcsolatokat!! ;) B) :D :excl: :(

Lehetni lehetne, ha néha rá is érne valaki amerre épp járok... :lol: :D

Én sem kaptam semmit még a 14.000-ért sem. :lol: ;)

Még jó (ennyi pof..ööö hozászólásért jó, hogy ki nem tiltottak...) :lol: :lol: :o

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem nem kellett hó,hogy megtörjön a kocsi. :excl:

Ürömnél araszoltunk a dugóban mikor a mögöttemlévő Mazdás elbembult. :(

RECCS!!

...

Részvétem, vagy inkább gratulálok, hogy ingyen megoldódik a lököscseréd :lol: Valszeg utángyári lehetett, az eredeti nem törik így, az inkább hajlik, bár ilyen alacsony hőmérsékleten lehet az is rideggé válik. Ha a hátfal nem ment beljebb, akkor nagyobb gond nem lesz. Nekem a vonóhorog ad némi biztonságot talán az ilyen dolgoktól, leépíti a lökösét, mielőtt a kocsimhoz érne.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem nem kellett hó,hogy megtörjön a kocsi. :excl:

Ürömnél araszoltunk a dugóban mikor a mögöttemlévő Mazdás elbembult. :lol:

RECCS!!

Május végén... :( Nekem elment a hátfal és a jobb oldala. Természetesen kókány munkát végeztek, de van új lökős és hátsó ajtó. :lol:

kep(774).jpg

Megosztás:

Lehetni lehetne, ha néha rá is érne valaki amerre épp járok... :excl: :lol:

Még jó (ennyi pof..ööö hozászólásért jó, hogy ki nem tiltottak...) :( :lol: :lol:

A Blitzen is úgy mutatkoztam be hogy üdv zotya975-vagyok, tudod aki sokat pofázik. Egyből mindenki megismert. :lol:

Részvétem, vagy inkább gratulálok, hogy ingyen megoldódik a lököscseréd :o Valszeg utángyári lehetett, az eredeti nem törik így, az inkább hajlik, bár ilyen alacsony hőmérsékleten lehet az is rideggé válik. Ha a hátfal nem ment beljebb, akkor nagyobb gond nem lesz. Nekem a vonóhorog ad némi biztonságot talán az ilyen dolgoktól, leépíti a lökösét, mielőtt a kocsimhoz érne.

Nekem meg sem látszott a lökösön, hogy elment a zárhíd, úgy visszapattant, csak a rendszámtábla volt kicsit homorú, igaz akkor 30 fok volt.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.