Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 El ne kezd megint :( :lol: Amúgy, szia! :excl: Ugrókódot csak ott lehet használni, ahol van egy encoder-decoder pár. Az immo transzpondere fix kódot tartalmaz, mivel nincs benne elem vagy hasonló tápforrás, így változtatni nem tudja..... Amúgy meg, hogy lehetne megtanítani az ecu-nak ugrókódot? A corsa 55-be volt (anyag + gépműhely) + munkadíj én is ezért kérdeztem, szóval kevert vmit a mester... nem is megyek oda kulcsot csináltatni, itt helyben 1200ért másoltak nekem kulcsot imo nélkül, az ott 2500 lenne, itt 6500ból meglenne a nem gyári kulcs, és 14ért gyárit rendelnek le. Megnéztem mit megy a vas, 2 fővel kis motyóval 180at ment óra szerint...
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 én is ezért kérdeztem, szóval kevert vmit a mester... nem is megyek oda kulcsot csináltatni, itt helyben 1200ért másoltak nekem kulcsot imo nélkül, az ott 2500 lenne, itt 6500ból meglenne a nem gyári kulcs, és 14ért gyárit rendelnek le. Megnéztem mit megy a vas, 2 fővel kis motyóval 180at ment óra szerint... Egyedül megy az 195-öt is. :lol: Persze, ha olyan váltó van benne, mint enyémben. :( Nem-e történt annál is Classis-os spórolás. :excl: Mennyi fordulatszám tartalékod volt még?
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Egyedül megy az 195-öt is. :lol: Persze, ha olyan váltó van benne, mint enyémben. :( Nem-e történt annál is Classis-os spórolás. :excl: Mennyi fordulatszám tartalékod volt még? Majdnem 4ezret forgot szóval volt még.
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Majdnem 4ezret forgot szóval volt még. BMW X5 feltartott... :( Ennyire vissza kellett lassulnom, mert b?szott lemenni a külső sávba. :excl:
Dáwid Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 BMW X5 feltartott... :lol: Ennyire vissza kellett lassulnom, mert b?szott lemenni a külső sávba. :excl: http://asty.uw.hu/images/kep(688).jpg :lol: Ezekkel a BMW-sekkel csak a baj van állandóan :lol: Mennyit így? Csak pár km-t tapostad a szemét, vagy ennyire nem akar melegedni a mocsok? :(
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 :lol: Ezekkel a BMW-sekkel csak a baj van állandóan :lol: Mennyit így? Csak pár km-t tapostad a szemét, vagy ennyire nem akar melegedni a mocsok? :( Tapostam sokáig, majdnem a teljes Várpalota - Veszprém szakaszon, de csak annyival volt feljebb a műszer, mint az a képen is látható. Amúgy épphogy a fehér vonal fölött szokott lenni, télen meg pont egybeesik vele. :excl: Meg mikor klímázok, akkor szokott ennyire meleg lenni a motor menetszélnél is.
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 :( Ezekkel a BMW-sekkel csak a baj van állandóan :lol: Mennyit így? Csak pár km-t tapostad a szemét, vagy ennyire nem akar melegedni a mocsok? :excl: Én mentem pár kmet, de nem melegedett semennyire se tartotta az üzemijét. Menetszél bőségesen volt azért. Lehet volt egy kevés szembeszél is. jaa 140013km van benne :lol:
Dáwid Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Tapostam sokáig, majdnem a teljes Várpalota - Veszprém szakaszon, de csak annyival volt feljebb a műszer, mint az a képen is látható. Amúgy épphogy a fehér vonal fölött szokott lenni, télen meg pont egybeesik vele. :excl: Meg mikor klímázok, akkor szokott ennyire meleg lenni a motor menetszélnél is. Én mentem pár kmet, de nem melegedett semennyire se tartotta az üzemijét. Menetszél bőségesen volt azért. Lehet volt egy kevés szembeszél is. jaa 140013km van benne :lol: A Ribi 140-150 körül már kezd melegedni. Kicsit tartósabb 150-re beáll a mutató a felső fehérre kb :( (tudom, ne nyomjam ki a szemét szerencsétlennek :lol: ) (337 ezer km van benne :D :lol: ) Nah, ez akkor most az első mai HSZ, vagy az utolsó tegnapi? :lol: :o
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A Ribi 140-150 körül már kezd melegedni. Kicsit tartósabb 150-re beáll a mutató a felső fehérre kb :excl: (tudom, ne nyomjam ki a szemét szerencsétlennek :( ) (337 ezer km van benne :o :lol: ) Nah, ez akkor most az első mai HSZ, vagy az utolsó tegnapi? :lol: :lol: A kasztniba van annyi :D de nem a motorban :lol: Dízelek egyébként is jobban melegszenek. Énse fogok vele ennyire menni, olyan 140körül érzi jol magát, ahogy észrevettem.
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A kasztniba van annyi :( de nem a motorban :excl: Dízelek egyébként is jobban melegszenek. Énse fogok vele ennyire menni, olyan 140körül érzi jol magát, ahogy észrevettem. Tudtommal a jobbabb hatásfokuk miatt kevésbé melegszenek, mint a benzinesek. De gondolom ezért más a hűtésük is és lehet hogy folyamatos terhelésen másképp viselkednek.
Dáwid Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A kasztniba van annyi :D de nem a motorban :lol: Dízelek egyébként is jobban melegszenek. Énse fogok vele ennyire menni, olyan 140körül érzi jol magát, ahogy észrevettem. Ez meg olyan 100-110 körül. Akkor simán jár, viszonylag csöndesen, és Miskolc-Újpest stabil 90-el, csak előzésnél 100-al (el se hittem mennyit lehet előzni, még akkor is ha 90-el poroszkálsz a pályán :lol: :lol: :lol:) megvolt 3.7-es átlaggal :( :o (kár hogy aztán elqrtam a végét egy hét Bp-vel :excl: )
Dáwid Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Tudtommal a jobbabb hatásfokuk miatt kevésbé melegszenek, mint a benzinesek. De gondolom ezért más a hűtésük is és lehet hogy folyamatos terhelésen másképp viselkednek. Ez csak a hidegről üzemire bemelegedésnél érvényes, azt leszámítva ahogy eddig észrevettem könnyeben melegszik mint a benyások. Mondjuk ma este tettem meg a legutolsó lépést a "téli üzemmód" felé: betoltam egy takarást a hűtő elé, a lökös felső vonalától fölfelé, Reggelente annyira nem melegszik, hogy már a menetszél hűti vissza a szerencsétlent.
FPepe Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Ez csak a hidegről üzemire bemelegedésnél érvényes, azt leszámítva ahogy eddig észrevettem könnyeben melegszik mint a benyások. Mondjuk ma este tettem meg a legutolsó lépést a "téli üzemmód" felé: betoltam egy takarást a hűtő elé, a lökös felső vonalától fölfelé, Reggelente annyira nem melegszik, hogy már a menetszél hűti vissza a szerencsétlent. Én csak bepattintottam a hűtőmaszkba a gyári takaróalkalmatosságot :( :excl:
Dáwid Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Én csak bepattintottam a hűtőmaszkba a gyári takaróalkalmatosságot :lol: :lol: Én meg tavaly megkérdeztem Csergőéknél hogy mennyi az annyi, de csak pislogtak hogy az mi. Aztán a 3. emberből sikerült kiszedni egy árat, de akkor meg már engem nem érdekelt :excl: (azóta egyszer sem jutott eszembe amikor bontottam, csak most hogy megjött a hideg :( )
FPepe Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Én meg tavaly megkérdeztem Csergőéknél hogy mennyi az annyi, de csak pislogtak hogy az mi. Aztán a 3. emberből sikerült kiszedni egy árat, de akkor meg már engem nem érdekelt :excl: (azóta egyszer sem jutott eszembe amikor bontottam, csak most hogy megjött a hideg :( ) Nekem benne volt, mikor vettem a kocsit. Nem is tudtam róla vagy 2 évig, úgy jártam vele télen-nyáron, aztán mikor először vettem le a hűtőmaszkot, akkor tűnt fel. Akkor megnéztem EPC-ben a számát, és kiderült, hogy ez ilyen téli takaró cucc :lol: Azóta csak télen van benne :lol: Tavaly a hűtőmaszkkal együtt eltört ez is, de így két darabban is használható. Venni akartam úgy egy hónapja újat, de kiderült, hogy már nem kapható, nem gyártják.
Dáwid Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Nekem benne volt, mikor vettem a kocsit. Nem is tudtam róla vagy 2 évig, úgy jártam vele télen-nyáron, aztán mikor először vettem le a hűtőmaszkot, akkor tűnt fel. Akkor megnéztem EPC-ben a számát, és kiderült, hogy ez ilyen téli takaró cucc :excl: Azóta csak télen van benne. Nekem is csak télen van benne, olcsó, jól dizájnolható (rajzolok rá valami szépet :lol: ) és nagyon jól változtatható vele az aktuális takarás mértéke. (ha sokat takar, levágok belőle egy darabot azt kész :( ) csak nincs cikkszáma.
Breki Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 :( Francba....., kb.2-3 centi Persze hétvégén ügyeletes vagyok. Mehetek szánkózni...... :excl:
astra 8 Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 Tömeg karambol pont előtte vagy 5-6 kocsi össze csúszott, Épp hogy megtudtam állni. Durva volt nagyon!
zotya975 Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 Tömeg karambol pont előtte vagy 5-6 kocsi össze csúszott, Épp hogy megtudtam állni. Durva volt nagyon! Nem, az a durva amikor nem tudsz megállni. :excl: :lol: Nye-nye-nye!!!!! :( Imádom!!!!!
CoolAdam Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 :lol: Francba....., kb.2-3 centi Persze hétvégén ügyeletes vagyok. Mehetek szánkózni...... :( Nem, az a durva amikor nem tudsz megállni. :lol: :D Nye-nye-nye!!!!! http://pics.coldline.hu/pics/128989-20101127-PaeLMV.jpg :lol: Imádom!!!!! háát igen konkrátan beköszönt a hó nálunk is kb 2-3 cm :lol: :o de nem marad meg sokáig :D :excl:
daykiller Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 Én örülök neki, hogy végre esett a hó. :excl:
CoolAdam Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 Én örülök neki, hogy végre esett a hó. :excl: engem most még annyira nem mozgatott meg inkább majd karácsonykor is legyen így! :lol: :(
daykiller Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 engem most még annyira nem mozgatott meg inkább majd karácsonykor is legyen így! :lol: :excl: Azt sajnálom, hogy nincs itthon a kocsim. Mentem volna kocsikázni hóesésbe. :(
spzoli Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 Azt sajnálom, hogy nincs itthon a kocsim. Mentem volna kocsikázni hóesésbe. :excl: Tegnap jöttem haza, de hát mindig kapart... :( :lol:
Dj JocEe Elküldve November27, 2010 Elküldve November27, 2010 Tegnap jöttem haza, de hát mindig kapart... :( :lol: Csak óvatosba és nemfog kaparni...:lol: vagy esetleg szöges gumi kell :lol: "Szépen"mutatna az astra-n :excl:
Recommended Posts