Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Akkor másfél perc, település, kor, keresztnév adott.... :lol: Nemá hogy én tanítsalak meg nőt keresni.... :( Én csak egyet találtam a 35 év alatt. :lol:

nemérek rá, majd bejelöl ő :lol:

Sőt félóráralakik tőlem mikor dolgozom, szóval meg is látogathat :excl:

Megosztás:

Az hogy itt áll az ajtó előtt. :excl:

Na gyere csajé, megmutatom mit tud a szekér!Klikk! :lol:

blala.. megvolt :( :lol:

egyébként belefogtam 4kor a kalaptartó készítésbe a caravanba... hát hiba volt, kibeba..ott hideg van már ilyenekhez, de a felfogatás kész lett, holnap már szerintem be is tudom fejezni, ha csak nemkezdünk neki az ideiglenes garázsnak, mert a fóliatákolás megadta magát teljesen.

Aszitte stihl nem porsche :lol:

Megosztás:

blala.. megvolt :excl: :(

egyébként belefogtam 4kor a kalaptartó készítésbe a caravanba... hát hiba volt, kibeba..ott hideg van már ilyenekhez, de a felfogatás kész lett, holnap már szerintem be is tudom fejezni, ha csak nemkezdünk neki az ideiglenes garázsnak, mert a fóliatákolás megadta magát teljesen.

Aszitte stihl nem porsche :lol:

Mi kerül bele, elhúzos G-astrás?

Megosztás:

Ja, én ahhoz már öreg vagyok, nekem bőven jó a gyári hangorkán. Nézegettem melyik kombiból lehetne átszerkeszteni az elhúzós-rugós-rolót, de pölö a Polóé kicsi bele.

Én hoztam egy ikarusz busz napellenzőjét, és azt kellene szétszedni, cserélni rajta szövetet, kicsit szélesebb tengelyre rakni, és úgy mehetne is bele, de ez nem kis meló.... majd egyszer ha sok időm lesz :excl:

Megosztás:

Én hoztam egy ikarusz busz napellenzőjét, és azt kellene szétszedni, cserélni rajta szövetet, kicsit szélesebb tengelyre rakni, és úgy mehetne is bele, de ez nem kis meló.... majd egyszer ha sok időm lesz :(

Akkora a napellenző mint a csomitér? Abba rakod a hangszórókat? Azt hittem forgácslap-szövet kombó lesz.

Jah már leesett milyen napellenzőre gondoltál. :excl:

Módosítva : zotya975
Megosztás:

Akkora a napellenző mint a csomitér? Abba rakod a hangszórókat? Azt hittem forgácslap-szövet kombó lesz.

Jah már leesett milyen napellenzőre gondoltál. :excl:

:(

forgácslap nemjó amúgy, mert nem merev eléggé, és behajladozik :lol:

rétegelt lemez;)

Megosztás:

rétegelt lemez;)

Bakker mekkora hangszorókat teszel bele? :excl: A forgácslap 10-22 miliméteres. Nem a furnérra gondoltam. :lol: És ha pakolni akarsz mit csinálsz? Én is csináltam bele merev lapot, de két részből állt , az első fele fix volt a hátsó felhajtható. Műanyag lambéria, műbörrel bevonva. De nem volt benne sokáig, meguntam kidobtam.

Megosztás:

rétegelt lemez;)

Nem fogja elbírni azt a zenének nem nevezhető dübörgést? :lol:

Bakker mekkora hangszorókat teszel bele? :excl: A forgácslap 10-22 miliméteres. Nem a furnérra gondoltam. :lol: És ha pakolni akarsz mit csinálsz? Én is csináltam bele merev lapot, de két részből állt , az első fele fix volt a hátsó felhajtható. Műanyag lambéria, műbörrel bevonva. De nem volt benne sokáig, meguntam kidobtam.

Hogy minél nagyobbat dübörögjön az egérkattintással készült "zene". :o És persze ezzel együtt növekedjen az e-penis is. :lol:

Megosztás:

egy 30cm széles rétegelt lemez lesz benne csak, de még az is lehet,hogy a középső részbe teszek egy ívet, és ott keskenyebb is lesz,de még holnap fogom belepróbázni, és még semmi sincs véglegesítve, lehet hogy levágom 25cm szélesre mégnem tudom. Pakolni ebbe nnyira nem lesz, amúgy is a láda több helyet foglal el :( Ha mégis szükség lenne nagy helyre, akkor egy gyorscsatlakózó, és 4 csavar, és meg is van oldva.

Nem fogja elbírni azt a zenének nem nevezhető dübörgést? :lol:

Hogy minél nagyobbat dübörögjön az egérkattintással készült "zene". :o És persze ezzel együtt növekedjen az e-penis is. :lol:

Megint hülyeséget beszélsz :D :D Csak két 20cmes lesz benne :lol: Mi az az e- penis??

Megosztás:

egy 30cm széles rétegelt lemez lesz benne csak, de még az is lehet,hogy a középső részbe teszek egy ívet, és ott keskenyebb is lesz,de még holnap fogom belepróbázni, és még semmi sincs véglegesítve, lehet hogy levágom 25cm szélesre mégnem tudom. Pakolni ebbe nnyira nem lesz, amúgy is a láda több helyet foglal el :excl: Ha mégis szükség lenne nagy helyre, akkor egy gyorscsatlakózó, és 4 csavar, és meg is van oldva.

Megint hülyeséget beszélsz :lol: :lol: Csak két 20cmes lesz benne :( Mi az az e- penis??

Elég szomorú hogy nem tudod. :lol:

Megosztás:

egy 30cm széles rétegelt lemez lesz benne csak, de még az is lehet,hogy a középső részbe teszek egy ívet, és ott keskenyebb is lesz,de még holnap fogom belepróbázni, és még semmi sincs véglegesítve, lehet hogy levágom 25cm szélesre mégnem tudom. Pakolni ebbe nnyira nem lesz, amúgy is a láda több helyet foglal el :excl: Ha mégis szükség lenne nagy helyre, akkor egy gyorscsatlakózó, és 4 csavar, és meg is van oldva.

Megint hülyeséget beszélsz :lol: :o Csak két 20cmes lesz benne :( Mi az az e- penis??

A multkor láttam valamelyik parkolóban egy Ignist a csávó pakolt a hátsó ülésekre bőszen, a csomitartó (ha annak lehet nevezni :D ) felét kitöltötte egy hengeres zeneláda. :lol: Én meg jó hangosan zörögtem a bevásárlókocsival, hogy a csóka odafigyeljen, összevissza beszórtam mindent, elhúztam a rolót, ajtó lecsap, ő még mindíg pakolt, pont élére állította a sárgarépákat. :lol: Genyó voltam? :lol:

Megosztás:

Milyen felháborodás lett a rózsaszín vagy lila izzós ötletemből :lol: :lol:

El ne kezd megint :( :lol:

Amúgy, szia! :excl:

DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo?

A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft...

Ugrókódot csak ott lehet használni, ahol van egy encoder-decoder pár. Az immo transzpondere fix kódot tartalmaz, mivel nincs benne elem vagy hasonló tápforrás, így változtatni nem tudja.....

Amúgy meg, hogy lehetne megtanítani az ecu-nak ugrókódot?

re.

tegyük fel hf-es. kb mennyi? (forintban)

A corsa 55-be volt (anyag + gépműhely) + munkadíj

Megosztás:

Hello, mindenki!

Lehet, hogy rossz helyre ment a HSZ-em, leírom ide is:

Érdeklődnék, hogy cserélt-e már valaki közületek dugattyú gyűrűket és főtengely csapágyakat otthon (esetleg úgy is, hogy nem vette ki a motort).

Továbbá van-e valakinek megfelelő műszere ovalitás ill. fötengely csap méréshez (mérőóra, mikrométer, stb.).

Egyelőre teljesen elméleti síkon fut az egész...

Megosztás:

Szia, mi még nem találkoztunk, de látom jol elvagy itt, és nem úgy mint egyes társaid ide se ... nak :D

Már megint kezded? :lol: :lol: ;)

ha sokat leszel itt, akkor idővel megtapasztalsz te is pár rivalizálást veszekedést is itt :D Nem mindig olyan jó itt ilyen olyan okoból kifolyólag B) mondjuk én egy jóideje semlegesen lavírozom :)

Me' sokat szólsz be :)

Samsungot nem vennék. :( ;) ;)

Haverom pár hónapig minőségellenőr oszt. vez. volt egy cégnél, akik a tyamtyung tv-khez küldtek fém vázat, meg hátlapot. Mondta hogy nem kéne szamszungot venni, mert 2 hónapja csak selejtet küldenek a gyárba (kicsit későn tűnt fel nekik hogy az egyik gép folyamatosan sz.rt gyártott 2 hónapon keresztül :lol: :lol: ) és még egy darabot se küldtek vissza. A sz.r fekete festést is megoldották. A koreai főnök megmutatta hogy milyen szemceruzát kell venni amivel ha besatírozzák, akkor nem látszik a festési hiba ;) Szóval tuti cucc :o

Jah... a héten már 2x fogott meg a tüskéshátú :excl: Ezekből annyi van mint a franc...

Megosztás:

Ja, én ahhoz már öreg vagyok, nekem bőven jó a gyári hangorkán. Nézegettem melyik kombiból lehetne átszerkeszteni az elhúzós-rugós-rolót, de pölö a Polóé kicsi bele.

Én a Zafiráét akartam beletuningolni, de Fater elkezdett lázadni. :excl: Pedig jó lenne valami rugósan-visszahúzódós cucc, mert ez kezdi megadni magát, zörög is mint atom, meg különben is, mi az hogy faternak visszahúzódik magától, nekem meg nem?? :( :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.