Endre06 Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A Samsung monitorommal pl meg vagyok elégedve, meg az ismerősi körbe is ez a népszerű. Tv-t végül is azért nem veszek LCD / Plazma mert még sz*rok ill a képminőség, és ez nem a TV hibája. Ledre meg nincs lóvé ill sajnálnám rá. :excl:
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Mert te mit csinálsz ?:excl: Villanyszerelő karbantartó. :(
Brigi Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A Samsung monitorommal pl meg vagyok elégedve, meg az ismerősi körbe is ez a népszerű. Tv-t végül is azért nem veszek LCD / Plazma mert még sz*rok ill a képminőség, és ez nem a TV hibája. Ledre meg nincs lóvé ill sajnálnám rá. :excl: Hát ez így van :( gyárba amik falon vannak órának tartva monitorok azokban is kisült már vmi, és ott van egy fekete folt középen a tv-n.. tesómék is amit kaptak 1 éve tv-t abba meg beleégett a 12 es karika xD meg a megasztár csillag xD
Brigi Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Villanyszerelő karbantartó. :excl: Váá.. én is inkább lennék az :( inkább ba..on meg áram, mint a sok gépcsipogás, meg rohangálás, meg kapkodás -.-"
Brigi Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Nah de közbe pill :( pancsi meg rendbe szedem magam, meg a szobám :excl:
Jürgen Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Jujj jujj jujj :lol: :$ Én is szerelmes lettem, és annyi idős, mint te, és úgy is hívják, de szerintem nem te vagy Ő... :excl: De ha mégis, úgyis háromkor találkozunk a vasúton, szóval ha te vagy az, szólj azért. :(
Endre06 Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Hát ez így van :( gyárba amik falon vannak órának tartva monitorok azokban is kisült már vmi, és ott van egy fekete folt középen a tv-n.. tesómék is amit kaptak 1 éve tv-t abba meg beleégett a 12 es karika xD meg a megasztár csillag xD Jaja én is láttam pár bemutató TV-n ilyen jelenséget elvileg az a plazmákra jellemző. Milyen égő ha poresz film nézésnél ég bele valami. :excl:
Jürgen Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Jaja én is láttam pár bemutató TV-n ilyen jelenséget elvileg az a plazmákra jellemző. Milyen égő ha poresz film nézésnél ég bele valami. :excl: Hát ha van ideje közben beégni valaminek, akkor nem lehet egy nagy szám az a film... :(
Brigi Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Én is szerelmes lettem, és annyi idős, mint te, és úgy is hívják, de szerintem nem te vagy Ő... :excl: De ha mégis, úgyis háromkor találkozunk a vasúton, szóval ha te vagy az, szólj azért. :( Hee? :lol: o.O
Jürgen Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Hee? :( o.O Mindegy, semmi. :lol: Nekem már itt sem kéne lennem... :excl:
Tiv. Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Szija :lol: hát még nem, pár napja kezdtem el keresgélni ezt azt amit nem vágtam a kocsimról :lol: és megteccett az oldal eléggé :lol: tök jó fejek vannak itt, segítenek ha kérdezek :lol: meg el lehet hülyéskedni is azért :o Szia. Ér még téged meglepetés. :excl: :(
Brigi Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Szia. Ér még téged meglepetés. :excl: :( Szia :lol: Nah attól félek én is xD Már-már kezdek félni xD de menek kocsikázni :lol:
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Szia. Ér még téged meglepetés. :excl: :( Erről beszéltem :lol: Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem... megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :lol: de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol:
Dj JocEe Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( Nah igen :excl:
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo? A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft...
beligrom Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 re. tegyük fel hf-es. kb mennyi? (forintban)
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Erről beszéltem :excl: Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem... megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol: Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :lol: DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo? A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft... Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne.
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 re. tegyük fel hf-es. kb mennyi? (forintban) Attól függ mennyire hf-es.
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :excl: Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne. A kis kíváncsi :( Én meg nem is láttam csak mai hszeket tőle... kíváncsi lettem linkeld az elsőt :lol: :lol:
Tiv. Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Szia :( Nah attól félek én is xD Már-már kezdek félni xD de menek kocsikázni :lol: Próbáld meg az itteni hangulatjeleket használni. Ez a sok xD nagyon karcolja a szememet. :excl: :lol:
beligrom Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Attól függ mennyire hf-es. eltünt a hűtőfojadék, a lovakból pónik lettek
zotya975 Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 Délután megint leszek Komárom - Győr útvonalon, lesz vki mini-meetre? :( Én mostantól vagyok. :lol: Ejj de jól megy nálunk meg néha a vállveregetés is elmarad, örüljünk hogy eljárhatunk dolgozni :lol: Akkor én még jó helyen melózok, mert néhanapján elhozhatok pár bontott téglát. :lol: Kisautó esetleg? :excl:
daykiller Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A kis kíváncsi :lol: Én meg nem is láttam csak mai hszeket tőle... kíváncsi lettem linkeld az elsőt :lol: :lol: A leleményesség előnyökkel jár... :lol: Próbáld meg az itteni hangulatjeleket használni. Ez a sok xD nagyon karcolja a szememet. :excl: :o Nem vagy ezzel egyedül. ikszdé :(
Novy Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 A leleményesség előnyökkel jár... :excl: meglestem a hszeit, de én nem találtam semmi utalást adatlapokra... te tudsz vmit :(
spzoli Elküldve November26, 2010 Elküldve November26, 2010 meglestem a hszeit, de én nem találtam semmi utalást adatlapokra... te tudsz vmit :excl: Me' kocka... :(
Recommended Posts