Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A Samsung monitorommal pl meg vagyok elégedve, meg az ismerősi körbe is ez a népszerű. Tv-t végül is azért nem veszek LCD / Plazma mert még sz*rok ill a képminőség, és ez nem a TV hibája. Ledre meg nincs lóvé ill sajnálnám rá. :excl:

Elküldve
A Samsung monitorommal pl meg vagyok elégedve, meg az ismerősi körbe is ez a népszerű. Tv-t végül is azért nem veszek LCD / Plazma mert még sz*rok ill a képminőség, és ez nem a TV hibája. Ledre meg nincs lóvé ill sajnálnám rá. :excl:

Hát ez így van :( gyárba amik falon vannak órának tartva monitorok azokban is kisült már vmi, és ott van egy fekete folt középen a tv-n.. tesómék is amit kaptak 1 éve tv-t abba meg beleégett a 12 es karika xD meg a megasztár csillag xD

Elküldve
Villanyszerelő karbantartó. :excl:

Váá.. én is inkább lennék az :( inkább ba..on meg áram, mint a sok gépcsipogás, meg rohangálás, meg kapkodás -.-"

Elküldve
Jujj jujj jujj :lol: :$

Én is szerelmes lettem, és annyi idős, mint te, és úgy is hívják, de szerintem nem te vagy Ő... :excl: De ha mégis, úgyis háromkor találkozunk a vasúton, szóval ha te vagy az, szólj azért. :(

Elküldve
Hát ez így van :( gyárba amik falon vannak órának tartva monitorok azokban is kisült már vmi, és ott van egy fekete folt középen a tv-n.. tesómék is amit kaptak 1 éve tv-t abba meg beleégett a 12 es karika xD meg a megasztár csillag xD

Jaja én is láttam pár bemutató TV-n ilyen jelenséget elvileg az a plazmákra jellemző. Milyen égő ha poresz film nézésnél ég bele valami. :excl:

Elküldve
Jaja én is láttam pár bemutató TV-n ilyen jelenséget elvileg az a plazmákra jellemző. Milyen égő ha poresz film nézésnél ég bele valami. :excl:

Hát ha van ideje közben beégni valaminek, akkor nem lehet egy nagy szám az a film... :(

Elküldve
Én is szerelmes lettem, és annyi idős, mint te, és úgy is hívják, de szerintem nem te vagy Ő... :excl: De ha mégis, úgyis háromkor találkozunk a vasúton, szóval ha te vagy az, szólj azért. :(

Hee? :lol: o.O

Elküldve
Szija :lol: hát még nem, pár napja kezdtem el keresgélni ezt azt amit nem vágtam a kocsimról :lol: és megteccett az oldal eléggé :lol: tök jó fejek vannak itt, segítenek ha kérdezek :lol: meg el lehet hülyéskedni is azért :o

Szia.

Ér még téged meglepetés. :excl: :(

Elküldve
Szia.

Szia :lol: Nah attól félek én is xD Már-már kezdek félni xD de menek kocsikázni :lol:

Elküldve
Szia.

Erről beszéltem :lol:

Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem...

megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :lol: de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol:

Elküldve

DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo?

A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft...

Elküldve
Erről beszéltem :excl:

Plazmába szokott beégni a kép, lcdbe elvileg nem...

megnéztem Brigi adatlapját és khm meg khm :( de hogy19 éves, legalább kaptunk egy kis friss vért :lol:

Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :lol:

DAy arrol mit tudsz, hogy ugrókódos lenne az immo?

A miskolci kulcsos ezt írta... meg 11500at, vmi gagyi kinézetű kulcsra... jah meg nem tudja programozni, és így 5500ft...

Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne.

Elküldve
Facebook és iwiw adatlapot is láttam már, az első bejegyzése után. :excl:

Arról semmit sem tudok, hogy olyan lenne.

A kis kíváncsi :(

Én meg nem is láttam csak mai hszeket tőle... kíváncsi lettem linkeld az elsőt :lol: :lol:

Elküldve
Szia :( Nah attól félek én is xD Már-már kezdek félni xD de menek kocsikázni :lol:

Próbáld meg az itteni hangulatjeleket használni. Ez a sok xD nagyon karcolja a szememet. :excl: :lol:

Elküldve
Délután megint leszek Komárom - Győr útvonalon, lesz vki mini-meetre? :(

Én mostantól vagyok. :lol:

Ejj de jól megy nálunk meg néha a vállveregetés is elmarad, örüljünk hogy eljárhatunk dolgozni :lol:

Akkor én még jó helyen melózok, mert néhanapján elhozhatok pár bontott téglát. :lol:

Kisautó esetleg? :excl:

Elküldve
A kis kíváncsi :lol:

Én meg nem is láttam csak mai hszeket tőle... kíváncsi lettem linkeld az elsőt :lol: :lol:

A leleményesség előnyökkel jár... :lol:

Próbáld meg az itteni hangulatjeleket használni. Ez a sok xD nagyon karcolja a szememet. :excl: :o

Nem vagy ezzel egyedül. ikszdé :(

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.