Hjoe Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Akkor maradnak a régi adatok, azaz ha még nem lett módosítva akkor 02 Miért csináltatsz új forgalmit? Elveszett. (Meg gondoltam új motor új forgalmi :excl: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Kulcsmásolás: Egy kulcsom van, és jólenne egy tartalékba ugye. Elmegyek a kulcsmásolóhoz, és az letudja nekem másolni a chipet is?? A kulcs hogy fog kinézni? Olyan lesz mint egy gyári, vagy csak kap egy általános műanyag fejet és szia? Többen csináltatok már ilyet, biztos emlékszik vki :excl: ár stb :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Kulcsmásolás: Egy kulcsom van, és jólenne egy tartalékba ugye. Elmegyek a kulcsmásolóhoz, és az letudja nekem másolni a chipet is?? A kulcs hogy fog kinézni? Olyan lesz mint egy gyári, vagy csak kap egy általános műanyag fejet és szia? Többen csináltatok már ilyet, biztos emlékszik vki :excl: ár stb :( Szerintem a chip-et csak a gyárba tudják nem? ill a kulcshoz van egy vonalkódos izé és ahoz tudják megcsinálni a chipet. A kulcs meg ugyan úgy fog kinézni mint a gyári ill mintha neten láttam volna nyers kulcsot és a műanyag meg olyan amibe át lehet tenni a chippet. de ha rosszul tudom majd írnak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 De találtam neked egy ilyet! 1 2 3 Remélem segítettem! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Most megyek új forgalmiért. Milyen környezetvédelmi osztályba soroltassam? Mit is kell pontosan átíratni? Ahogy már előttem is írták, kell a legutóbbi műszaki vizsgánál kiadott műszaki adatlap, amin remélhetőleg a 4-es besorolás van írva. Azzal bemész ocsmányirodába valamint előkészítesz 585Ft-ot és kapsz új forgalmit a jó besorolással. Elvesztés esetén nem tudom mi az eljárás, valamint ha nincs műszaki adatlapod, akkor egy vizsgabázison szerintem csinálnak neked a kocsiról. Szerintem az elvesztésnél nem egészen így működik a dolog, szóval nem 585Ft-odba fog kerülni. Kulcsmásolás: Egy kulcsom van, és jólenne egy tartalékba ugye. Elmegyek a kulcsmásolóhoz, és az letudja nekem másolni a chipet is?? A kulcs hogy fog kinézni? Olyan lesz mint egy gyári, vagy csak kap egy általános műanyag fejet és szia? Többen csináltatok már ilyet, biztos emlékszik vki :excl: ár stb :( Utána kell érdeklődni. Én Pápán tudok egy direkt autókulcs másolással foglalkozó céget, majd én is meglátogatom. Arra készülj fel, hogy ahol tudnak immo-t másolni, az nem lesz olcsó megoldás. Talán jobban járnál, ha szereznél egy rossz kulcsot, aztán csak másoltatsz egy tollat, belerakod a szerzett immo chippet és márkaszervizben vagy autóvillamosságinál hozzátaníttatod a kocsidhoz. Én az utóbbit fogom csinálni. A mostanit átprogramoztatom főkulcsra, a másolt lesz a tartalék kulcs (van tarcsiba transponderem). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Az immo chip milyen elven működik? Milyen jelet ad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 De találtam neked egy ilyet! 1 2 3 Remélem segítettem! :( Érdekes, hogy minden ismerősömnek ilyen mintájú tolla van a kulcsán, de nekem meg pont a tükörképe... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Vki nemrégiben beszélt erről, hogy vmi 6-7 ezerért másolta tesconál kulcsossal... de egy eredi opel kulcsot szereznem kell majd, és abba kell átbűvészkedni a tollat, mint dávid is csinálta anno.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 tényleg F Astra-hoz bicska kulcs az szerintetek megoldható?? régebben már érdeklődtem utána de nem lett belőle semmi! :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 tényleg F Astra-hoz bicska kulcs az szerintetek megoldható?? régebben már érdeklődtem utána de nem lett belőle semmi! :( :excl: Állítólag gagyi, nem bírják sokáig a kiképzést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Vki nemrégiben beszélt erről, hogy vmi 6-7 ezerért másolta tesconál kulcsossal... de egy eredi opel kulcsot szereznem kell majd, és abba kell átbűvészkedni a tollat, mint Dáwid is csinálta anno.... Ne is mondd... most tuningolom, mert eltört a rohadékja, és lötyög benne a toll :lol: tényleg F Astra-hoz bicska kulcs az szerintetek megoldható?? régebben már érdeklődtem utána de nem lett belőle semmi! :lol: :excl: Sancinak is az van, persze hogy megoldható. Nekem is az lenne, ha találnék olyat amilyen tetszik, de amilyen van olyat nem veszek, mert vagy széthullós, vagy ezergombos... :lol: Nem akarom hogy távirányító gombok legyenek rajta, mert meg akarom tartani a mostani távot, csak a kulcsot szeretném bicskásra. Egyetlen olyan volt a kezemben eddig ami tetszett, az egy Ducato-é volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 http://www.demjenkulcs.hu/ Ezt találtam, az árlistát nézve nem olyan vészes az immos kulcs se. :excl: Írtam egy levelet nekik, amiben kértem árajánlatot is, meg megérdeklődtem, hogy a kész kulcsok hogy néznek ki, hogy egy általános kulcsfejet kapnak e, vagy a gyári kinézetre fognak hasonlítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 http://cgi.ebay.de/TOP-Grip-Sportfahrwerk-...=item2ea52393d4 ebay en találtam, de nekem a kép gyanús... ez semelyik F hez nem jó, vagy csupán illusztrációnak van a kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Sancinak is az van, persze hogy megoldható. Nekem is az lenne, ha találnék olyat amilyen tetszik, de amilyen van olyat nem veszek, mert vagy széthullós, vagy ezergombos... :lol: Nem akarom hogy távirányító gombok legyenek rajta, mert meg akarom tartani a mostani távot, csak a kulcsot szeretném bicskásra. Egyetlen olyan volt a kezemben eddig ami tetszett, az egy Ducato-é volt :excl: nemigazán tudom h mennyire durva kinézetűek vannak belőle majd meglesem de nekem amit C2 eshez adtak az tetszett! :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Tegnap végre jártam olyan helyen ahol az a sebességmérő világító bigyó van. 50-el mentem pontosan és 43-44-et mutatott a gyári 13"-os 175-ös gumikkal. lehet amikor 90-el megyek akkor is azért előzgetnek mert 85-el megyek? :excl: Valószínű, amig be nem lőttem az órát én is mentem 185-el. :( Az immo chip milyen elven működik? Milyen jelet ad? Olvasd csak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Olvasd csak! Én is így gondoltam. Csak azért kérdeztem, mert Suzukisoknál hallottam, hogy a két kulcs közül szétesett az egyik, és a srác kioperálta a másik kulcsból az immo chipet és a gyújtáskapcsolóra a burkolat alatt ráragasztotta, és ezzel kb. "kikötötte" az immot... csak azon gondolkoztam, ez nálunk is működne-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Én is így gondoltam. Csak azért kérdeztem, mert Suzukisoknál hallottam, hogy a két kulcs közül szétesett az egyik, és a srác kioperálta a másik kulcsból az immo chipet és a gyújtáskapcsolóra a burkolat alatt ráragasztotta, és ezzel kb. "kikötötte" az immot... csak azon gondolkoztam, ez nálunk is működne-e. Anyunak is ajánlották a Corsásnál, ha nem akar tízezreket fizetni a másolt chippes kulcsért akor odaragasztják a chippet, és sima kulcsal indíthat. Multkor a Praktikernél bacakodtak, mert a tartalék kulcsot vette elő, és nem indult a kocsi chip hiányában. Persze mindenki hívott csak engem nem. :excl: A 26. segítő jó szándékú autósnak jutott eszébe megkérdezni, nincs-e másik kulcs. A többiek közben körbe-körbe tologatták szerencsétlen Corsát. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Anyunak is ajánlották a Corsásnál, ha nem akar tízezreket fizetni a másolt chippes kulcsért akor odaragasztják a chippet, és sima kulcsal indíthat. Multkor a Praktikernél bacakodtak, mert a tartalék kulcsot vette elő, és nem indult a kocsi chip hiányában. Persze mindenki hívott csak engem nem. :excl: A 26. segítő jó szándékú autósnak jutott eszébe megkérdezni, nincs-e másik kulcs. A többiek közben körbe-körbe tologatták szerencsétlen Corsát. :lol: Ajajaj, dettó ugyanez a történet! :lol: Elgyalogoltak benzinért, nyomták a gázpedált indítózásnál, tolták-húzták szegény Astrát, aztán otthagyták a francba. Mikor mentem fel Pestre, mondom ránézek... á, felesleges, nem lehet vele csinálni semmit... de én azért csak megnézem. Benyomom a kulcsot, indítózok, hát ez bizony nem megy. Villog a check engine. Mondom adják ide gyorsan a másik kulcsot. Persze egyből beindult. :( És tudjátok, mi a legrémisztőbb? Amikor a szervizben úgy néznek rám, mint a hülyére, ha ilyet említek, hogy ki lehet ám olvasni a hibakódot, meg hogy megvan ám, hogy mi mit jelent. Állítom, egyes helyeken lebontották volna az AC pumpát is, rákötötték volna a feszt direktbe ötször, mire valakinek eszébejutott volna az immo... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Ajajaj, dettó ugyanez a történet! :( Elgyalogoltak benzinért, nyomták a gázpedált indítózásnál, tolták-húzták szegény Astrát, aztán otthagyták a francba. Mikor mentem fel Pestre, mondom ránézek... á, felesleges, nem lehet vele csinálni semmit... de én azért csak megnézem. Benyomom a kulcsot, indítózok, hát ez bizony nem megy. Villog a check engine. Mondom adják ide gyorsan a másik kulcsot. Persze egyből beindult. :excl: És tudjátok, mi a legrémisztőbb? Amikor a szervizben úgy néznek rám, mint a hülyére, ha ilyet említek, hogy ki lehet ám olvasni a hibakódot, meg hogy megvan ám, hogy mi mit jelent. Állítom, egyes helyeken lebontották volna az AC pumpát is, rákötötték volna a feszt direktbe ötször, mire valakinek eszébejutott volna az immo... Főnököm is járt így. Addig játszottak a kulccsal, míg szétesett és persze az immo chip kiesett, de ezt nem vették észre. Aztán a Klásszík Astra b?szott elindulni, nem tudták mibaja. Sokadik autószerelőnek tűnt fel, hogy villog a Pechlámpa és talán a másik kulccsal beindul. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Főnököm is járt így. Addig játszottak a kulccsal, míg szétesett és persze az immo chip kiesett, de ezt nem vették észre. Aztán a Klásszík Astra b?szott elindulni, nem tudták mibaja. Sokadik autószerelőnek tűnt fel, hogy villog a Pechlámpa és talán a másik kulccsal beindul. :( Hát itt a közeli rokonságban két Opel is van most, amelyiknek csak fele kulcs használható... az egyik csak simán megadta magát, a másikat meg ledobták a kilencedikről de véletlenül betont ért, és a chipes fele eltűnt a hipertérben. Ahogy sejtettem akkor, sokadik autószerelő... :excl: Amúgy honnan lehet tudni, hogy van-e benne egyáltalán ilyen csoda, vagy nincs? Az enyémben van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Hát itt a közeli rokonságban két Opel is van most, amelyiknek csak fele kulcs használható... az egyik csak simán megadta magát, a másikat meg ledobták a kilencedikről de véletlenül betont ért, és a chipes fele eltűnt a hipertérben. Ahogy sejtettem akkor, sokadik autószerelő... :excl: Amúgy honnan lehet tudni, hogy van-e benne egyáltalán ilyen csoda, vagy nincs? Az enyémben van? Ha szétpattintod a kulcsot, és van benne egy ilyen kis kocka (tudom, ez újabb kulcs) akkor van benne. Ha nincs, akkor nincs. (vagy elhagytad belőle, és keresd a pótkulcsot mert nem fog beindulni :o :( ) Valakinek egy igényes autót, igényes eladótól? :lol: :lol: :D ...legalább két "cs"-vel írta volna :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Csak félek, hogy pont most pattan ki belőle, és nem lesz meg többet... :excl: A link alapján azt hittem, az Epics Eboll valaminek a márkája... :( Amúgy V8, csapjon le rá valaki amíg még lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Csak félek, hogy pont most pattan ki belőle, és nem lesz meg többet... :excl: Bele van szorítva azért, egy foglalatba. Nem repül az el csak úgy :lol: legalábbis a Zafiráéból nem szokott :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Bele van szorítva azért, egy foglalatba. Nem repül az el csak úgy :lol: legalábbis a Zafiráéból nem szokott :( Na, hát nekem nem volt beleszorítva, csak úgy nomád módon vándorol a kulcs belsejében a kis chip, de mindenesetre van benne. :excl: Remélem, reggel beindul, mert a pótkulcs anyámnál van, aki most Dunakeszi környékén éjszakázik valahol épp... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Ha szétpattintod a kulcsot, és van benne egy ilyen kis kocka (tudom, ez újabb kulcs) akkor van benne. Ha nincs, akkor nincs. (vagy elhagytad belőle, és keresd a pótkulcsot mert nem fog beindulni :lol: :excl: ) Valakinek egy igényes autót, igényes eladótól? :( :lol: :o ...legalább két "cs"-vel írta volna :lol: :lol: Ennél egyszerűbb. Ha ovális/kerek kulcs, akkor tuti, hogy immo-s, ha még a régi szögletes (kadett style), akkor nem immo-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts