Dáwid Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 elvonási tünetek ? :lol: fórum nem egy témából áll :( Nem hát. (mert van a dízel is, azzal már kettő :excl: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pebe Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Akkor beszélgessünk a hüvelygombáról valamiről :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nagyon nagy a csend... csak nekem nincs életem, mi? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nagyon nagy a csend... csak nekem nincs életem, mi? :( Ha eljöttél volna a vasútállomásra (fehérvár), akkor részese lettél volna egy mini talinak (fórumnak :lol:). Zozorral találkoztam. :excl: Remélem sikerrel jártam a testkötések ellenőrzésével és némelyik meghúzásával. Meg kicseréltem a világításkapcsolóját és a lambdaszonda-csatlakozó tartóját. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nagyon nagy a csend... csak nekem nincs életem, mi? :( :lol: :lol: :lol: :lol: most spec fészbukon szórakoztatjuk egymást :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nagyon nagy a csend... csak nekem nincs életem, mi? :excl: Bocs fiúk a késésért, de asszony délutános, én nem vittem kulcsot a lányok meg visszamentek a suliba valami előadásra. Most jutottam be a tetőn keresztül a szomszéd létrájának a segítségével. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Most jutottam be a tetőn keresztül a szomszéd létrájának a segítségével. :( Bókember! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 (írtam amúgy neked a generátor ügyben megkaptad? ) Mikor írtál, gondolok pm., mert nem látom a leveleim között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Bókember! :excl: Jah, ilyenkor jól jön az építőipari tetőmászási gyakorlat, meg az, hogy én építettem a házat, tudom hol vannak a kiskapuk. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Jah, ilyenkor jól jön az építőipari tetőmászási gyakorlat, meg az, hogy én építettem a házat, tudom hol vannak a kiskapuk. :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 :excl: Hmmm...hol lehet ilyen szerkót venni? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ha eljöttél volna a vasútállomásra (fehérvár), akkor részese lettél volna egy mini talinak (fórumnak :D). Zozorral találkoztam. :lol: Remélem sikerrel jártam a testkötések ellenőrzésével és némelyik meghúzásával. Meg kicseréltem a világításkapcsolóját és a lambdaszonda-csatlakozó tartóját. B) Heelohallo! :lol: Igen-iden, a minitali... :o Kérem szépen, a tali service része jól sikerült, azóta nem volt sárga veszedelem-jelzés... :excl: Lehet, hogy a lambda meghúzása volt a legnagyobb gond, igaz azt elfelejtettem mondani, hogy egyszer ellenőriztem, hogy megvan-e rendesen húzva (ez még a nyáron volt, amikor elkezdte a ritka villogásokat), de nem tűnt lazának,most meg olyan volt, mintha nem lett volna rendesen meghúzva. :lol: A testek ellenőrzése már csak rutinellenőrzés volt, de ártani biztos nem ártott a vasnak, sőt... :( Még1x köszi Haversrác a segítséget, nem győzöm majd meghálálni- egyáltalán van az a sörmennyiség? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Heelohallo! :D Igen-iden, a minitali... B) Kérem szépen, a tali service része jól sikerült, azóta nem volt sárga veszedelem-jelzés... :excl: Lehet, hogy a lambda meghúzása volt a legnagyobb gond, igaz azt elfelejtettem mondani, hogy egyszer ellenőriztem, hogy megvan-e rendesen húzva (ez még a nyáron volt, amikor elkezdte a ritka villogásokat), de nem tűnt lazának,most meg olyan volt, mintha nem lett volna rendesen meghúzva. :lol: A testek ellenőrzése már csak rutinellenőrzés volt, de ártani biztos nem ártott a vasnak, sőt... :( Még1x köszi Haversrác a segítséget, nem győzöm majd meghálálni- egyáltalán van az a sörmennyiség? :o ;) Na ennek örülök. ;) Az a lambda nagyon laza volt, mert ráraktam a kulcsot és kilazult. ;) :) De azért a testeléseken is tudtam húzni... ;) Lehet ez volt, lehet a testelés vagy akár lehetett a rossz csatlakozótartó is. :lol: :D Ma már kerestem két sört. :) B Korzába kellett rádiót applikálnom, mert már mindenki feladta (autószerelőim is :)). Nem is csodáltam, mert rövidre le voltak vágva a vezetékek. :lol: De sikerült, üzemel. ;) Szívesen máskor is. :D Azért megköszönném J0hnny-nak, a testelési probléma ötletét is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J_Gab Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Mikor írtál, gondolok pm., mert nem látom a leveleim között. Nemtom 1-2 hete mikor beszéltük igen pm -et írtam (írtad csináltál leírást generátor csapágy csere ügyben) De ne itt folytassuk (nemigazán itteni téma) inkább pm be írj rám ha megtaláltad a pm et ha nem akkor is :excl: és köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Dízelesek!! http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...zammeros_km.ora Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Dízelesek!! http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...zammeros_km.ora És? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nemtom 1-2 hete mikor beszéltük igen pm -et írtam (írtad csináltál leírást generátor csapágy csere ügyben) De ne itt folytassuk (nemigazán itteni téma) inkább pm be írj rám ha megtaláltad a pm et ha nem akkor is :excl: és köszi! Pm elment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ha eljöttél volna a vasútállomásra (fehérvár), akkor részese lettél volna egy mini talinak (fórumnak :lol:). Zozorral találkoztam. :( Remélem sikerrel jártam a testkötések ellenőrzésével és némelyik meghúzásával. Meg kicseréltem a világításkapcsolóját és a lambdaszonda-csatlakozó tartóját. :lol: Én el is mentem volna, ha tudom... legközelebb szóljatok. Bár lehet, csak rontanám a hangulatot. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 És? :excl: javítok: Dízelesek, akiknek még nincs fordulatszámmérőjük, és nem nyócezerért akarnak venni!! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Na ennek örülök. :o Az a lambda nagyon laza volt, mert ráraktam a kulcsot és kilazult. :D :D De azért a testeléseken is tudtam húzni... :lol: Lehet ez volt, lehet a testelés vagy akár lehetett a rossz csatlakozótartó is. :lol: :lol: Ma már kerestem két sört. B) B Korzába kellett rádiót applikálnom, mert már mindenki feladta (autószerelőim is ;)). Nem is csodáltam, mert rövidre le voltak vágva a vezetékek. :( De sikerült, üzemel. ;) Szívesen máskor is. :) Azért megköszönném J0hnny-nak, a testelési probléma ötletét is... :excl: Nna, visszajöttem, gyerekek kifeküdtek...ööö alszanak már... ;) És persze, J0hnnynak köszi a tippet(és néki is jár ám a sör!!! :) ), remélem megjavulok én :lol: Amúgy ki volt az a csávó, aki ott "próbálta kritizálni a gyorsszervízt"? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 javítok: Dízelesek, akiknek még nincs fordulatszámmérőjük, és nem nyócezerért akarnak venni!! :lol: Nekem a donor ingyé volt :( Mikor az autót vettem az ismi lakatostól, belekötöttem (egy kis alku alapnak szánva), hogy ki van égve 2 izzó a műszerfalban. Mondom biztos szét van égve a foglalata. Haver beszaladt a műhely mögé és mikor visszajött kezembe nyomott egy másik komplett km órát. Nesze, cseréld ki :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nekem a donor ingyé volt :( Mikor az autót vettem az ismi lakatostól, belekötöttem (egy kis alku alapnak szánva), hogy ki van égve 2 izzó a műszerfalban. Mondom biztos szét van égve a foglalata. Haver beszaladt a műhely mögé és mikor visszajött kezembe nyomott egy másik komplett km órát. Nesze, cseréld ki :lol: :excl: Miért nem mondtad, hogy biztos azért van lefényezve, mert alatta el van rohadva? Hátha előkapott volna egy másik autót is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Nna, visszajöttem, gyerekek kifeküdtek...ööö alszanak már... :( És persze, J0hnnynak köszi a tippet(és néki is jár ám a sör!!! :o ), remélem megjavulok én :excl: Amúgy ki volt az a csávó, aki ott "próbálta kritizálni a gyorsszervízt"? :lol: Munkatársam. :lol: Ott a környéken mindenki kolléga, tehát az ilyenen nem kell meglepődni, ha egy MÁV-os odaállít, hogy mizu? :lol: Mondjuk ő ért a dolgokhoz, csak azért van, amihez nem. Pl az Opelhez, hogy ha 13-as hibakódot ír, akkor köze sincs a kipufogóhoz, mert azért anyázik az ECU, mert egyszerűen nem "látja" a lambdaszondát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Dízelesek!! http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...zammeros_km.ora nekem benzines kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Miért nem mondtad, hogy biztos azért van lefényezve, mert alatta el van rohadva? Hátha előkapott volna egy másik autót is :( Már nem mertem, mert ezt eljátszottam a gumikkal is :lol: Mondom ne mán, december elején kopott nyári gumik..... kinyitja a csomiajtót, ott a váltás téli szett......pi@ba...ez se jött be :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts