Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez a kanyar nem tehet róla, mert az avatarnak kirakott képemen látható kocsim is ebben a kanyarban tartózkodott a fotózásnál ahol mk76-é és az enyémnek nem koptak el az oldalai. Igaz, azóta eltelt egy év. :excl:

Na jó, csak Pista kerekei nem annyira íven közlekedtek. Vagyis íven, csak nem azon az íven álltak.. :(

Megosztás:

Ez a kanyar nem tehet róla, mert az avatarnak kirakott képemen látható kocsim is ebben a kanyarban tartózkodott a fotózásnál ahol mk76-é és az enyémnek nem koptak el az oldalai. Igaz, azóta eltelt egy év. :lol:

A kerék és a kasztni által bezárt szög, meg az elvetemültségi szint, más értékre van állítva ahogy nézem :excl: :(

Megosztás:

Nem tudom hogy érted azt, hogy megmérni. :( Vagy esetleg J0hnny problémáját kéne kideríteni a tiedén (rossz testkötések)? Mert ez esetben összefuthatunk, ha gondolod, bár 9-re oktatásra kell mennem és nem tudom mikor érek vissza, de remélem legkésőbb 1-re visszaérek fehérvárra... :excl:

Igen, erre gondoltam (test), hogy legalább nézzen már rá vki, aki kicsit is jobban ért hozzá mint én, vagy legalább látott-csinált már hasonlót. Kb. fél 9körül leszek szabad, ha addig nem hívlak, akkor délután ha végzel, légyszi üzenj rám és odamegyek a vasúthoz. Köszi!

Gondolom, a jele ha minden ok, akkor bizonyos határon belül mozog, tán erre kiváncsi így van-e :lol:

Így van, ha jó lesz műszer szerint is a lambda, akkor máshol kell keresnem a hibát, de vhol (és föleg vmikor) el kell kezdeni keresni. És már 1 hete naponta többször és sokáig (ahoz képest, hogy régebben alig és csak kevés ideig) világít a lámpa. Úgyhogy nem tudok mit tenni, mint megnézetni vkivel.

Módosítva : zozor
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.