gsi.tamás Elküldve Március24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2004 Igen igen Boldog Új Évet Gabi ŐŐŐŐŐ Névnapot Vödör nagy úr a lélegeztető gép legyen veled!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Tegnap leszedtem az oldalt lévő spoilereket.Kiváncsi voltam , hogy rohad-e alatta? :roll: De nem!!!! :) Kicsit babrás volt levenni-visszarakni. De megmostam fent a kádba a levet spoillereket mert állt benne a homok.(anyám örült :shock: :x :evil: ) De , hogy nem volt kéoldalt spoiler -elég sirály volt. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2004 Átigazoltam a Chat Mester szakra! Üdvözöljük hazánk élenjáró Chat Mestereinek szakszervezeti felvonuló dolgozóit!!! Hurrráááá!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Köszönöm a jókívánságokat! Lacee! Látod látod... Ez a tipikus ígyjárás esete! Legközelebbi ötöst a klubba fektesd, és akkor nem lesz olyan gondod, hogy nem tetszik valami. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Gepard, kösz a középkonzolos infót, megtaláltam a tuning topicban. A söröket is megvettem, de mi lesz így a buhera utáni próbaúttal? :) Nem épp idevágó, de valahol megragadt bennem: mi az a ketrecharc?? :roll: Tsövee mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március24, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Március24, 2004 Gabi Kaptam tölled egy emilt? Mert jött és vírusos valami bill.com a csatolt file! Töröltem! Ja és ez a küldő címe opel16v@freemail.nospa-m.hu! Nehogy rá nyomjatok erre mert ki tudja lehet, hogy világ vége lessz belőlle! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Tegnap leszedtem az oldalt lévő spoilereket.Kiváncsi voltam , hogy rohad-e alatta? :roll: De nem!!!! :) Kicsit babrás volt levenni-visszarakni. De megmostam fent a kádba a levet spoillereket mert állt benne a homok.(anyám örült :shock: :x :evil: ) De , hogy nem volt kéoldalt spoiler -elég sirály volt. 8) Szeva Fehérgsi! Én is most tervezem a levételét az oldalsó küszöbspoilereknek, ezért érdekelne hogy hol vannak patentok, csavarok! Nem igazán szeretném sehol elreccsenteni,ezért minden info érdekelne!!! Thanx! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Tomi! Nem nálam van a gond. Valamelyik SMTP szerver a netről szedegeti össze az emailcímeket, és azokra küld egy-egy másik nevében vírust. Arról meg nem tehetek hogy népszerű vagyok, és a neten sok helyen ott a címem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március24, 2004 Megoszt Elküldve Március24, 2004 Kaptam tölled egy emilt? Mert jött és vírusos valami bill.com a csatolt file! Töröltem! Ja és ez a küldő címe opel16v@freemail.nospa-m.hu! Nehogy rá nyomjatok erre mert ki tudja lehet, hogy világ vége lessz belőlle! Uraim! 1., Ez itt nagyon OFF a multkor is összejött ilyenböl fél oldalnyi szócséplés 2., Leszarod milyen e-mail cimröl jött - azét irod oda akiét akarod ha nagyon utánna akarsz járni merröl is jött megnézed a mail fejlécét, vadul lesed a FROM mezőt -> sokkal értelmesebb infókat gyüjthetsz be (persze ez sem 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Kicsi rigó! Miről beszélsz? A csevegés rovatban mi lehet off akkor ird már ide :lol: Opel16V6 Tudtam tudtam, hogy elfelejtem BOLDOG NÉVNAPOT. Tegnap nem dolgoztam mert gumiztattam meg tüdőszűrés, de tökre elfelejtettem. (1 Gábor ismerősőmet sem hívtam fel úgyhogy megyek telefonálni :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Blau! Elnézve... :lol: Mit gumiztattál? Nem akartok több ilyen rosszcsontot, mint a fiad :?: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Téli-nyári + az új központosító felpróbálása tudod az cinkes..... Aztán el is ment a nap. Tervezni tervezünk csak a fél autót kellene eladni, hogy eltartsam a családot, sajnos akkor vissza vásárolnám az Asconámat:) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Gázüzemre teszed az Astrát, aztán jöhet az új kisBlau... :) Ez a mai nap nem lesz szerencsés számomra, asszem. Reggel amikor jöttem munkába, megtámadott egy kisbusz. Én éppen védett főúton mentem, amikor az egyik kis mellékutcából közvetlen előttem megállás nélkül kikanyarodott ez az állat. Mivel baloldalról jött, becsukta előttem az egész utat, úgyhogy mostanáig alig hiszem el, hogy sérülés nélkül megúsztam az autóval egyetemben. Talán a versenyrutin és azon ritka alkalom segített, hogy betartottam az 50-et. De még az utolsó pillanatban is azt hittem, hogy sérülni fog a bal eleje... Ez így a dekormunkák előtt egy nappal elég nagy hatást gyakorolt volna az életemre. De ezt már a kisbuszos nem hiszem hogy megélte volna. Akármekkora benga állat... Minek megy ki az ilyen az útra? Kívánom neki, hogy legközelebb egy bazalttal megrakott Kamaz elé forduljon ki! Pezsgőt bontanék, ha ezt meglátnám a híradóban! :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Ez a mai nap nem lesz szerencsés számomra, asszem. Reggel amikor jöttem munkába, megtámadott egy kisbusz. Én éppen védett főúton mentem, amikor az egyik kis mellékutcából közvetlen előttem megállás nélkül kikanyarodott ez az állat. Mivel baloldalról jött, becsukta előttem az egész utat, úgyhogy mostanáig alig hiszem el, hogy sérülés nélkül megúsztam az autóval egyetemben. Talán a versenyrutin és azon ritka alkalom segített, hogy betartottam az 50-et. De még az utolsó pillanatban is azt hittem, hogy sérülni fog a bal eleje... Ez így a dekormunkák előtt egy nappal elég nagy hatást gyakorolt volna az életemre. De ezt már a kisbuszos nem hiszem hogy megélte volna. Akármekkora benga állat... Minek megy ki az ilyen az útra? Kívánom neki, hogy legközelebb egy bazalttal megrakott Kamaz elé forduljon ki! Pezsgőt bontanék, ha ezt meglátnám a híradóban! :evil: Hát igen, tele vannak az utak ilyen bránerekkel, akik nem néznek semerre. A legjobb már csak az, amikor látod, hogy közeledik a kereszteződéshez, és ő is lát téged, mivel a szemedbe néz, de ennek ellenére kihajt eléd!!! :twisted: Más: Alapból nem ford.szám mérős a műszerfalam. Át lehet azt egyszerűen óracserével alakítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 jöttem munkába, megtámadott egy kisbusz. Az a lényeg hogy szerencsésen megúsztad!! 1ébként ez mindig így van, friss fényezés, esetleg mint nálad már egy majdnem kész dekorú autónál történik mindig a baleset! Nekem is mikor le lett fényezve a hátsó lökősöm, már másnap belémjött hátulról egy bamba autós! (az volt a szerncséje hogy csak a festéket verte le, meg megkarcolta egy kicsit a bal oldalát a lökösnek, mert még tudtam valamit javítani a helyzeten mikor láttam hogy biza nem fog megállni mögöttem!) És én is, nem sokszor, de éppen kb 30-al mehettem,mert az utcánkba akartam bekanyarodni! (kb 5m-re történt a lakásunktól a baleset :oops: ) A biztosító adott rá 17e Ft, mert még gyorsan lerángattam a kipuff-ot is!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Más: Alapból nem ford.szám mérős a műszerfalam. Át lehet azt egyszerűen óracserével alakítani? Át. De ne irjuk le sokadszorra vagy itt vagy a Tuning-os ######tra topikbamár le van irva, keresd arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 A biztosító adott rá 17e Ft, mert még gyorsan lerángattam a kipuff-ot is!! :) Ezt meg se hallottuk!!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Ezt meg se hallottuk!!!! :wink: Üdv.: Atommanó Akkor, ÉN KÉREK ELNÉZÉST!!!!! :) Megígérem, többet ilyet nem teszek!!!! :!: :!: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Juhééé, juhééééé!! FÓRUMLAKÓ LETTEM!!!!!!!!!! :) :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Juhééé, juhééééé!! FÓRUMLAKÓ LETTEM!!!!!!!!!! :) :lol: :D :lol: de mér haragszol a GSI-re?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 de mér haragszol a GSI-re?? Nem akarom ide most újra leírni, de a MOTOR topicban elolvashatod!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 ja azt már olvastam :!: helyzet változatlan?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Még tizenháromszor beírok és én is az leszek! Utolérlek!!!! :twisted: :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 ja azt már olvastam :!: helyzet változatlan?? Sajna igen! Most kaptam egy telcsit és azt mondták jövő7 kedden meg lesz a computer kiolvasása, hátha segít!! Bár azt mondta aki majd csinálja, hogy lehet hogy a chip miatt nem tudja majd a gép kiolvasni a hibakódokat, esetleg rossz infókat fog nyomni!!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Március25, 2004 Megoszt Elküldve Március25, 2004 Még tizenháromszor beírok és én is az leszek! Utolérlek!!!! :twisted: :wink: Üdv.: Atommanó Gyere, gyere!!!!! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts