Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezt meg hogy kell csinálni? :lol: Nekem is hideget, meg esetleg langyosat nyom középen, de már nagyon utálom! :( Még a nagy hidegek előtt megcsinálnám :excl: , mert ha megint olyan lesz, mint tavaly télen... ááhh... :lol:

Miért csinálták ezt ilyenre? :o

Oda kell tömni a szivacsot:

127435-20101123-PGINFw.jpg

A légbefúvó csatorna felső 1/3-ába, innen állandóan hideg levegő jön, elméletileg a vezető ébrentartását hivatott elősegíteni .

Az lett volna a dolguk? :D

Nem mondták? :D Na jó még gyerekkori emlékek, mindíg felkeltettek hajnalba pisilni. :lol: Aztán amikor nagy lettem ezek valamiért elmaradtak. Sajnos. :lol:

Megosztás:

Nos, holnap megyek Fehérvárra. Tud vki jó villanyászt, aki ránézne a szondámra (nem arra, hanem a lambdára gondolok most-kis hamisak... :excl:) és megmérné, hogy jól műkszik-e? Lesz egy fél napom, amíg nálam lesz az autó, míg asszony továbbképzésen okosodik. Köszi! :-)

Megosztás:

Nekem is, ez a mult télen készült, most a régi gyerekágy szivacsából vágtam darabot. :lol:

Én csak azért vettem még 5 liter téli ablakmosót, mert adtak hozzá szivacsot :( :lol: (mondjuk azt nem értem még mindig, hogy téli ablakmosóhoz, miért kell szivacs :excl: Bele kell tölteni a tartályba, ráspriccelni a szélvédőre, szivaccsal áttörölni, és aztán ablaktörölni? :lol: )

Megosztás:

Én csak azért vettem még 5 liter téli ablakmosót, mert adtak hozzá szivacsot :( :lol: (mondjuk azt nem értem még mindig, hogy téli ablakmosóhoz, miért kell szivacs :excl: Bele kell tölteni a tartályba, ráspriccelni a szélvédőre, szivaccsal áttörölni, és aztán ablaktörölni? :lol: )

Hát egy esős vagy latyakos délutánon igen sokáig tartana így az út Pestre Debrecenből... :lol:

Megosztás:

Nos, holnap megyek Fehérvárra. Tud vki jó villanyászt, aki ránézne a szondámra (nem arra, hanem a lambdára gondolok most-kis hamisak... :lol:) és megmérné, hogy jól műkszik-e? Lesz egy fél napom, amíg nálam lesz az autó, míg asszony továbbképzésen okosodik. Köszi! :-)

Nem tudom hogy érted azt, hogy megmérni. :( Vagy esetleg J0hnny problémáját kéne kideríteni a tiedén (rossz testkötések)? Mert ez esetben összefuthatunk, ha gondolod, bár 9-re oktatásra kell mennem és nem tudom mikor érek vissza, de remélem legkésőbb 1-re visszaérek fehérvárra... :excl:

Megosztás:

Nem tudom hogy érted azt, hogy megmérni. :( Vagy esetleg J0hnny problémáját kéne kideríteni a tiedén (rossz testkötések)? Mert ez esetben összefuthatunk, ha gondolod, bár 9-re oktatásra kell mennem és nem tudom mikor érek vissza, de remélem legkésőbb 1-re visszaérek fehérvárra... :excl:

Diagnosztikai műszer vajon mi ? :lol: :lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Majdnem 5-öt leküld. (több mint 4 és felet) :excl:

(pont annyit iszik, hogy egy 4literes castrol ne legyen elég :( )

Nem baj. Szeretnék neki megadni minden jót. 8 napja van nálam és nagyon imádom. A váltója sajnos beteg de majd orvoslóm. Még egyszer köszi a választ és szép estét.

Megosztás:

Én meg nemrég vettem 3X3 Liter nyári ablakmosót a tecsóban 40 Ft volt egy flakon. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.