zotya975 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Ezt meg hogy kell csinálni? :lol: Nekem is hideget, meg esetleg langyosat nyom középen, de már nagyon utálom! :( Még a nagy hidegek előtt megcsinálnám :excl: , mert ha megint olyan lesz, mint tavaly télen... ááhh... :lol: Miért csinálták ezt ilyenre? :o Oda kell tömni a szivacsot: A légbefúvó csatorna felső 1/3-ába, innen állandóan hideg levegő jön, elméletileg a vezető ébrentartását hivatott elősegíteni . Az lett volna a dolguk? :D Nem mondták? :D Na jó még gyerekkori emlékek, mindíg felkeltettek hajnalba pisilni. :lol: Aztán amikor nagy lettem ezek valamiért elmaradtak. Sajnos. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Oda kell tömni a szivacsot: http://pics.coldline.hu/pics/127435-20101123-PGINFw.jpg A légbefúvó csatorna felső 1/3-ába, innen állandóan hideg levegő jön, elméletileg a vezető ébrentartását hivatott elősegíteni . Húúú... akkor elbactam. Nekem sárga a szivacs. :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Húúú... akkor elbactam. Nekem sárga a szivacs. :excl: :( :lol: Nekem is, ez a mult télen készült, most a régi gyerekágy szivacsából vágtam darabot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nos, holnap megyek Fehérvárra. Tud vki jó villanyászt, aki ránézne a szondámra (nem arra, hanem a lambdára gondolok most-kis hamisak... :excl:) és megmérné, hogy jól műkszik-e? Lesz egy fél napom, amíg nálam lesz az autó, míg asszony továbbképzésen okosodik. Köszi! :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Oda kell tömni a szivacsot: http://pics.coldline.hu/pics/127435-20101123-PGINFw.jpg A légbefúvó csatorna felső 1/3-ába, innen állandóan hideg levegő jön, elméletileg a vezető ébrentartását hivatott elősegíteni . Vagy inkább a vezető megfagyását télen. :( Kösz. Ezt a hétvégén megcsinálom, csak találjak szivacsot. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Vagy inkább a vezető megfagyását télen. :( Kösz. Ezt a hétvégén megcsinálom, csak találjak szivacsot. :excl: Sima dörzsis mosogatószivacs is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nekem is, ez a mult télen készült, most a régi gyerekágy szivacsából vágtam darabot. :lol: Én csak azért vettem még 5 liter téli ablakmosót, mert adtak hozzá szivacsot :( :lol: (mondjuk azt nem értem még mindig, hogy téli ablakmosóhoz, miért kell szivacs :excl: Bele kell tölteni a tartályba, ráspriccelni a szélvédőre, szivaccsal áttörölni, és aztán ablaktörölni? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Én csak azért vettem még 5 liter téli ablakmosót, mert adtak hozzá szivacsot :( :lol: (mondjuk azt nem értem még mindig, hogy téli ablakmosóhoz, miért kell szivacs :excl: Bele kell tölteni a tartályba, ráspriccelni a szélvédőre, szivaccsal áttörölni, és aztán ablaktörölni? :lol: ) Hát egy esős vagy latyakos délutánon igen sokáig tartana így az út Pestre Debrecenből... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Hát egy esős vagy latyakos délutánon igen sokáig tartana így az út Pestre Debrecenből... :lol: Sokáig tartott az eső, és latyak nélkül is. :( (olyan köd volt, hogy én voltam a sztrítrészer, mert 40-el mertem menni. :lol: :excl: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sziasztok. Most nézegetem az olajakat az Unix nál. Hány liter megy a 17TD F Astrába? 4 vagy 5 litert vegyek? Köszike a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sziasztok. Most nézegetem az olajakat az Unix nál. Hány liter megy a 17TD F Astrába? 4 vagy 5 litert vegyek? Köszike a választ. Isuzu vagy DTL? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nos, holnap megyek Fehérvárra. Tud vki jó villanyászt, aki ránézne a szondámra (nem arra, hanem a lambdára gondolok most-kis hamisak... :lol:) és megmérné, hogy jól műkszik-e? Lesz egy fél napom, amíg nálam lesz az autó, míg asszony továbbképzésen okosodik. Köszi! :-) Nem tudom hogy érted azt, hogy megmérni. :( Vagy esetleg J0hnny problémáját kéne kideríteni a tiedén (rossz testkötések)? Mert ez esetben összefuthatunk, ha gondolod, bár 9-re oktatásra kell mennem és nem tudom mikor érek vissza, de remélem legkésőbb 1-re visszaérek fehérvárra... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 17DT dtl 350 000 Km Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 17DT dtl 350 000 Km Egy hozzászólásra úgy tudsz válaszolni, hogy erre kattintasz >>>> :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nem tudom hogy érted azt, hogy megmérni. :( Vagy esetleg J0hnny problémáját kéne kideríteni a tiedén (rossz testkötések)? Mert ez esetben összefuthatunk, ha gondolod, bár 9-re oktatásra kell mennem és nem tudom mikor érek vissza, de remélem legkésőbb 1-re visszaérek fehérvárra... :excl: Diagnosztikai műszer vajon mi ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Egy hozzászólásra úgy tudsz válaszolni, hogy erre kattintasz >>>> :excl: ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Isuzu vagy DTL? :excl: 17DT dtl 350 000 Km Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 ok. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Diagnosztikai műszer vajon mi ? :excl: :( :lol: :lol: Azért kérdeztem rá, hogy pontosítsa egy kicsit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 SP ugye MOST küld nekem képeket, de izibe ámm :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Azért kérdeztem rá, hogy pontosítsa egy kicsit. :( Gondolom, a jele ha minden ok, akkor bizonyos határon belül mozog, tán erre kiváncsi így van-e :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 17DT dtl 350 000 Km Majdnem 5-öt leküld. (több mint 4 és felet) :excl: (pont annyit iszik, hogy egy 4literes castrol ne legyen elég :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Majdnem 5-öt leküld. (több mint 4 és felet) :excl: (pont annyit iszik, hogy egy 4literes castrol ne legyen elég :( ) Nem baj. Szeretnék neki megadni minden jót. 8 napja van nálam és nagyon imádom. A váltója sajnos beteg de majd orvoslóm. Még egyszer köszi a választ és szép estét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Én csak azért vettem még 5 liter téli ablakmosót, mert adtak hozzá szivacsot :( :lol: (mondjuk azt nem értem még mindig, hogy téli ablakmosóhoz, miért kell szivacs :excl: Bele kell tölteni a tartályba, ráspriccelni a szélvédőre, szivaccsal áttörölni, és aztán ablaktörölni? :lol: ) Én meg nemrég vettem 3X3 Liter nyári ablakmosót a tecsóban 40 Ft volt egy flakon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 SP ugye MOST küld nekem képeket, de izibe ámm :excl: :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts