pszilaj Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :excl: Nem semmi! :( :lol:
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Kesztyűtartó, csomagtartó, hamutartó.... Minden ami tartó, az beledezve. Mondjuk a műszerfalat neked kell megcsinálni... :excl: Tudom, vagy 6x végignéztem már a képeket, és azóta próbálom lebeszélni, hogy miért nem akarom látni a csomagtartó küszöböt és a hamutartót belülről :( :lol: :lol:
Hjoe Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Tudom, vagy 6x végignéztem már a képeket, és azóta próbálom lebeszélni, hogy miért nem akarom látni a csomagtartó küszöböt és a hamutartót belülről :excl: :( :lol: Kit...?
Hjoe Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Magamat :( :lol: De azért a műszerfal menni fog...? :excl:
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 De azért a műszerfal menni fog...? :excl: Egyszer biztos :lol: (csak azok a fránya ledek... olyan nehéz rácelluxozni a drótokat azokra a lábakra..., meg teKnokolt is venni kéne, mert így nem marad rajta a fólián a led :( )
Hjoe Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Egyszer biztos :( (csak azok a fránya ledek... olyan nehéz rácelluxozni a drótokat azokra a lábakra..., meg teKnokolt is venni kéne, mert így nem marad rajta a fólián a led :excl: ) Műanyagos ragasztópisztoly esetleg...? Kiváltaná kettőt.
Dáwid Elküldve November22, 2010 Elküldve November22, 2010 Műanyagos ragasztópisztoly esetleg...? Kiváltaná kettőt. Áhh... majd rágóval odafogom :( Impregnált videókártyát valaki? :lol: :excl: :lol:
zozor Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Skacok! Fehérváron van vmi jó üzlet a központban, ahol ilyen izzót lehet venni? Nálunk nincs itt a városban holnap meg megy nejem Fehérvárra Köszi! :excl:
wzsolt_1.6_16V Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Skacok! Fehérváron van vmi jó üzlet a központban, ahol ilyen izzót lehet venni? Nálunk nincs itt a városban holnap meg megy nejem Fehérvárra Köszi! :excl: Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában tlán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban.
FPepe Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában talán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Pont ezt akartam írni :excl:
zozor Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában tlán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Pont ezt akartam írni :excl: Köszi Skacok! :(
Tiv. Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl:
zozor Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:lol: Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :( Uff... Jobbulást Öreg... :lol: Akkor pókerpartit most nem vállalsz be... :lol: :excl:
daykiller Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában tlán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Nekem azt mondták, hogy nincs Fehérváron tungsram márkabolt. :excl: Ezért vettem veszprémben. :( Voltam több boltban is.
hening Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: Jobbulást testvér. :lol:
Tiv. Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Nekem azt mondták, hogy nincs Fehérváron tungsram márkabolt. :( Ezért vettem veszprémben. :lol: Voltam több boltban is. Igen, itt van. :lol: Jobbulást testvér. :lol: Köszi. :excl:
CoolAdam Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: uhhh...nem hangzik jól! :lol: de jobbulást minden rendben lesz misem egyértelműbb ennél! :lol:
zotya975 Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: Jobbulást, Sok sört igyál nem mondták? Csinos nővérkék pisiltettek éjjel? :lol:
megadave Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Gondolod fizetne érte bárki is? :lol: Tegnap téliesítettem a fűtést, betömtem a középső befúvónál a hideg csatornát, nagyon baba a rendszer dobja a meleget ezerrel. 10 fokban indulás utén 2 kilóméterrel már nyomja a meleget és mozdul a mutató. Ezt meg hogy kell csinálni? :lol: Nekem is hideget, meg esetleg langyosat nyom középen, de már nagyon utálom! :( Még a nagy hidegek előtt megcsinálnám :excl: , mert ha megint olyan lesz, mint tavaly télen... ááhh... :lol: Miért csinálták ezt ilyenre? :lol:
Tiv. Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Jobbulást, Sok sört igyál nem mondták? Csinos nővérkék pisiltettek éjjel? :( Az lett volna a dolguk? :excl:
smithsxev Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Sziasztok! Tudna Nekem valaki segíteni F Astra X20XEV-ben?
Dáwid Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Sikerült megszponzorálni a sünséget már megint... :excl: De legalább nem került nagyon sokba. Csak olyan közepesen sokba :(
Recommended Posts