pszilaj Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :excl: Nem semmi! :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Kesztyűtartó, csomagtartó, hamutartó.... Minden ami tartó, az beledezve. Mondjuk a műszerfalat neked kell megcsinálni... :excl: Tudom, vagy 6x végignéztem már a képeket, és azóta próbálom lebeszélni, hogy miért nem akarom látni a csomagtartó küszöböt és a hamutartót belülről :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Tudom, vagy 6x végignéztem már a képeket, és azóta próbálom lebeszélni, hogy miért nem akarom látni a csomagtartó küszöböt és a hamutartót belülről :excl: :( :lol: Kit...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Kit...? KIT keres??? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 KIT keres??? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Kit...? Magamat :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Magamat :( :lol: De azért a műszerfal menni fog...? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 De azért a műszerfal menni fog...? :excl: Egyszer biztos :lol: (csak azok a fránya ledek... olyan nehéz rácelluxozni a drótokat azokra a lábakra..., meg teKnokolt is venni kéne, mert így nem marad rajta a fólián a led :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Egyszer biztos :( (csak azok a fránya ledek... olyan nehéz rácelluxozni a drótokat azokra a lábakra..., meg teKnokolt is venni kéne, mert így nem marad rajta a fólián a led :excl: ) Műanyagos ragasztópisztoly esetleg...? Kiváltaná kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Műanyagos ragasztópisztoly esetleg...? Kiváltaná kettőt. Áhh... majd rágóval odafogom :( Impregnált videókártyát valaki? :lol: :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Skacok! Fehérváron van vmi jó üzlet a központban, ahol ilyen izzót lehet venni? Nálunk nincs itt a városban holnap meg megy nejem Fehérvárra Köszi! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Skacok! Fehérváron van vmi jó üzlet a központban, ahol ilyen izzót lehet venni? Nálunk nincs itt a városban holnap meg megy nejem Fehérvárra Köszi! :excl: Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában tlán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában talán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Pont ezt akartam írni :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában tlán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Pont ezt akartam írni :excl: Köszi Skacok! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:lol: Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :( Uff... Jobbulást Öreg... :lol: Akkor pókerpartit most nem vállalsz be... :lol: :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Amig Fehérváron laktam a Berényi útról nyíló kis utcában tlán Cserkész utcában volt egy tungsram márkabolt ott esetleg.... remélem megvan még az üzlet. Vagy autósboltokban. Nekem azt mondták, hogy nincs Fehérváron tungsram márkabolt. :excl: Ezért vettem veszprémben. :( Voltam több boltban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: Jobbulást testvér. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nekem azt mondták, hogy nincs Fehérváron tungsram márkabolt. :( Ezért vettem veszprémben. :lol: Voltam több boltban is. Igen, itt van. :lol: Jobbulást testvér. :lol: Köszi. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: uhhh...nem hangzik jól! :lol: de jobbulást minden rendben lesz misem egyértelműbb ennél! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Üdv mindenkinek. Ujra itthon. Megjártam a magyar egészségügy nem éppen legbarátibb részlegét " urológia " Ultrahangos vesekőzúzás. Ba sszus , ez rohadt szar volt.:( Még most is ugy érzem magam, mintha én bunyóztam volna az Erdeivel. Totál KO. És a rohadt aprólék még nem indult el. Vagyis kőbánya helyett most egy murvabánya van a vesémben. És nem fáj kevésbé mint eddig. Na mindegy, talán elindul lassan kifelé. :excl: Jobbulást, Sok sört igyál nem mondták? Csinos nővérkék pisiltettek éjjel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Gondolod fizetne érte bárki is? :lol: Tegnap téliesítettem a fűtést, betömtem a középső befúvónál a hideg csatornát, nagyon baba a rendszer dobja a meleget ezerrel. 10 fokban indulás utén 2 kilóméterrel már nyomja a meleget és mozdul a mutató. Ezt meg hogy kell csinálni? :lol: Nekem is hideget, meg esetleg langyosat nyom középen, de már nagyon utálom! :( Még a nagy hidegek előtt megcsinálnám :excl: , mert ha megint olyan lesz, mint tavaly télen... ááhh... :lol: Miért csinálták ezt ilyenre? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Jobbulást, Sok sört igyál nem mondták? Csinos nővérkék pisiltettek éjjel? :( Az lett volna a dolguk? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
smithsxev Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sziasztok! Tudna Nekem valaki segíteni F Astra X20XEV-ben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Sikerült megszponzorálni a sünséget már megint... :excl: De legalább nem került nagyon sokba. Csak olyan közepesen sokba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts