daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 o.O? nem értem :lol: de megyek kocsikázok egyet :( jó szar időbe :\\ nahm pápás :lol: 42 a válasz az életre, az univerzumra, mindenre. :excl: Olvass kicsit utána. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 -.-" :( de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :lol: egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD Te jó ég.:excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atomgilette Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Többek között azt is. Számítógép-telefon és kamera hálózatokat telepítünk karbantartunk, meg irodatechnikai ketyeréket (másoló-nyomtató-MFP-számológép) javítunk-árulunk. A kép pedig a másolópapír-kiszállítást illusztrálja :excl: Csak azért kérdeztem,mert a tesóm is hálózatokat épített régebben.Merre dolgoztok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nah azt az izzócserét inkább meghagynám a férfiaknak :lol: félek h elrontanék vmit rajta :lol: :S v letörne vmi, de már figyeltem h le lehet csavarozni a borítást hmm , de valaki azt mondta az egész műszerfalat le kell bontani az izzó cseréhez és, hogy az már nem éri meg, de én ugy láttam a fütáskapcsoló résznél az egy külön darab ?! o.O -.-" :( de nekem pedig olyan kell :lol: sokkal jobban nézne ki ^^, ígyis tele vágtam már plüssel a kocsit :o egy pasi se akarja nagyon vezetni azóta xD szerelmes lettem!! :D :D :lol: :excl: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ha találsz lila vagy rózsaszínű fényforrást (LED), akkor megoldható, különben a kék és piros színnel kell játszani egyszerre. :lol: Sajnos már az is van..... :( :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sajnos már az is van..... :lol: :excl: :( Hova fajul ez a világ. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Igen, az egy külön darab. Aki meg azt mondta, hogy az egész műszerfalat ki kell szedni, tarkónvágnám egy péklapáttal, mert annyira ért hozzá. :lol: Most bántottalak én téged? :lol: :lol: Sajnos már az is van..... :lol: :excl: Rohadjak meg, mindjárt leadom a rendelést! :( :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 :lol: Hova fajul ez a világ. :o Rohadjak meg, mindjárt leadom a rendelést! :lol: :D Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :( Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol: Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :( Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol: Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol: :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://bonsaigallery.hu/lap/felepites/felepites02.jpg :excl: Hádeg?ci.. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://bonsaigallery.hu/lap/felepites/felepites02.jpg :excl: +radír :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ne idegeljetek ezzel még Ti is. :lol: Mielőtt beraktam a corsába az új km órát gondoltam nyomok bele néhány ledet. Éppen böngészem a linkelt oldalt , hogy megrendeljem a ledeket, asszony meglátja azt a szemetet, mindjárt közli, hogy neki olyan kell! :lol: Mondom anyád :excl: , jó lesz abba a mezei izzó is...... :lol: :o Én utoljára akkor beszéltem ilyen szépen az asszonnyal, amikor a kopogó féltengellyel kínlódtam aztán vettem bontottat, a hóban fetrengtem fél délelőtt, persze nem lett jó, elmentem az asszony elé, beül a kocsiba, elindulunk ( jobb első felől veszett kopogás) na sikerült? Na itt eldurrant az agyam, nem B+ nem sikerült, vagy szerinted ki a facom kopog az első keréknél?????? :lol: :D És még én volt a bunkó állat!!!! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://bonsaigallery.hu/lap/felepites/felepites02.jpg :lol: ;) :lol: Én utoljára akkor beszéltem ilyen szépen az asszonnyal, amikor a kopogó féltengellyel kínlódtam aztán vettem bontottat, a hóban fetrengtem fél délelőtt, persze nem lett jó, elmentem az asszony elé, beül a kocsiba, elindulunk ( jobb első felől veszett kopogás) na sikerült? Na itt eldurrant az agyam, nem B+ nem sikerült, vagy szerinted ki a facom kopog az első keréknél?????? :lol: :D És még én volt a bunkó állat!!!! :( ;) :D Nem beszélek én így vele, csak az ilyesmire ki tudok kattanni. Nehogy azt hidd, hogy a szegénységjelzőt egyből tudta mi célt szolgál. :lol: Képes volt felhívni miatta, hogy világít valami sárga az órában, ami eddig nem égett. Mondom milyen ábra van benne, benzinkút, villám? Kis csend után megkérdezte: tankolnom kéne? :o Hát nem ártana....hacsak nem akarod hazáig tolni.... B) Nincs min csodálkozni.....nőből van....tisztelet a kivételnek :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nincs min csodálkozni.....nőből van....tisztelet a kivételnek :excl: Az enyém be van tanítva rá, hogy a kis sárga villámos a "csekkendzsin", a kormány mögé meg egyszer ült és azt majdnem egy parkoló BMW hátsó lököse bánta, csakis az én lankadatlan éberségemen múlott minden, szóval a bal első ajtót akkor se nyitná ki többé, ha könyörögnék neki... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Hát gyerekek, nem tudom hogy mi lesz itt télen, de ezek a gumik vizen sz.rt se érnek :excl: Remélem havon többet tud, mert nem bírom sokáig a nagypapi stílust :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sziasztok! Mennyibe van egy új illetve egy felújított önindító? Néztem neten új-t találtam 30 ezerért. Amúgy a hiba az hogy néha nem akar tekerni meg kell kocogtatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sziasztok! Mennyibe van egy új illetve egy felújított önindító? Néztem neten új-t találtam 30 ezerért. Amúgy a hiba az hogy néha nem akar tekerni meg kell kocogtatni! Pucold ki, és használd még 2 évig :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Sajnos már az is van..... :lol: :excl: Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol: idézet: Szivárvány LED-ek: * Fényerő: 4000...6000mcd * Max. áram: 20mA * Nyitó feszültség: 3,5...4V * Sugárzási szög: 20fok * Víztiszta tokozás * 2 kivezetéses tok Ez a LED tartalmaz egy piros, zöld és kék LED diódát és egy vezérlő áramkört. Csak a tápfeszültséget kell rákapcsolni és automatikusan váltogatja a színeket. A színek kb. 1 másodpercenként váltják egymást. 2 fajta effektust tud a beépített vezérlő chip: hirtelen ugrásokkal váltják egymást a színek vagy pedig lassú átmenet a színek között. Ezek az üzemmódok automatikusan váltják egymást. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol: idézet: Szivárvány LED-ek: Ez a LED tartalmaz egy piros, zöld és kék LED diódát és egy vezérlő áramkört. Csak a tápfeszültséget kell rákapcsolni és automatikusan váltogatja a színeket. A színek kb. 1 másodpercenként váltják egymást. 2 fajta effektust tud a beépített vezérlő chip: hirtelen ugrásokkal váltják egymást a színek vagy pedig lassú átmenet a színek között. Ezek az üzemmódok automatikusan váltják egymást. :excl: Helyzetjelzőbe vele :( :lol: A bömbi következő stroboszkópját pár napra tutira beteszem az helyzetjelzőim helyére egyik oldalt kék, másik oldalt piros kupakkal :lol: Haverokra fogok vadászni egész este :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Helyzetjelzőbe vele :excl: :( indítsunk egy új őrületet!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Lehetne ezt fokozni még, mert van olyan ami automatán változtatja a színét is! :lol: :lol: idézet: Szivárvány LED-ek:........ Ez szörnyű.... :excl: Látni se bírnám. Az egyetlen amit elviselek, az a fehér, illetve a gyári brunyasárga izzók.... Én elhiszem, hogy szép a piros, kék, zöld műszeregység, de nekem egyik sem jön be. A céges 206-nak piros a gyárija fehér mutatókkal, de attól sem vagyok elájulva..... hiába nem vagyunk egyformák :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Helyzetjelzőbe vele :excl: :lol: A bömbi következő stroboszkópját pár napra tutira beteszem az helyzetjelzőim helyére egyik oldalt kék, másik oldalt piros kupakkal :( Haverokra fogok vadászni egész este :lol: indítsunk egy új őrületet!!! :lol: :o http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 http://video.xfree.hu/?n=mukkocsi|4a5ed88a...8d324c#videoloc Csak nem erre gondolnak a fiatalemberek...? :excl: Nah jó... de Te már az én LED-mániámnak is beteg vagy :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Nah jó... de Te már az én LED-mániámnak is beteg vagy :( :lol: Kesztyűtartó, csomagtartó, hamutartó.... Minden ami tartó, az beledezve. Mondjuk a műszerfalat neked kell megcsinálni... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts